Yeni tanıştık, buluştuk ve birlikte kahve içtik. Buluşmamız o kadar yakın ve sıcaktı ki; el ele tutuştuk, birbirimize güzel iltifatlar ettik, hatta kısa süreliğine birbirimizin omzunda uyukladık. Birlikte yemek yemeyi bile konuşmuştuk; arkadaşının çağırdığı yere gitmeyip benimle vakit geçirmeyi tercih edeceğini söylemişti. Tüm bu eylemler, bana aramızda duygusal bir bağın başladığını hissettirdi.
Fakat ertesi gün aniden bir duvar örüldü. "Dersim var, ehliyete çalışmam lazım, telefona çok takıldım, kapatıyorum" dedi ve iletişimi kesti. Gündüz "Nasılsın?" diye yazdığımda interneti açık olmasına ve mesaj iletilmesine rağmen cevap vermedi. Bu sessizliğin ve belirsizliğin üzerine onunla tekrar iletişime geçtiğimde ise bana tam olarak şu mesajları attı:
"Zamanın yoksa beklemeyebilirsin, ben sana beni bekle demedim, öyle bir söz de vermedim. Hatta sırf hakkına girmemek için buluşma öncesi niyetimi de belirttim. Sen kendine göre veya başkalarına göre mükemmel bir insan olabilirsin, hatta bana göre de öylesin. Ama benim şu an başka şeylere ayıracak mentalim de yok, zamanım da yok."
Şimdi aklımda cevabını bulamadığım, beni yiyip bitiren devasa bir çelişki var: Madem bana ayıracak mentalin ve zamanın yoktu, madem benden bir beklenti içine girmememi istiyordun; neden elimi tuttun? Neden birlikte el ele yürüdük, omzumda uyudun ve o kadar sıcak davrandın?
Aşk ilişkileri
Fakat ertesi gün aniden bir duvar örüldü. "Dersim var, ehliyete çalışmam lazım, telefona çok takıldım, kapatıyorum" dedi ve iletişimi kesti. Gündüz "Nasılsın?" diye yazdığımda interneti açık olmasına ve mesaj iletilmesine rağmen cevap vermedi. Bu sessizliğin ve belirsizliğin üzerine onunla tekrar iletişime geçtiğimde ise bana tam olarak şu mesajları attı:
"Zamanın yoksa beklemeyebilirsin, ben sana beni bekle demedim, öyle bir söz de vermedim. Hatta sırf hakkına girmemek için buluşma öncesi niyetimi de belirttim. Sen kendine göre veya başkalarına göre mükemmel bir insan olabilirsin, hatta bana göre de öylesin. Ama benim şu an başka şeylere ayıracak mentalim de yok, zamanım da yok."
Şimdi aklımda cevabını bulamadığım, beni yiyip bitiren devasa bir çelişki var: Madem bana ayıracak mentalin ve zamanın yoktu, madem benden bir beklenti içine girmememi istiyordun; neden elimi tuttun? Neden birlikte el ele yürüdük, omzumda uyudun ve o kadar sıcak davrandın?
Aşk ilişkileri
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın durum baya kafa karıştırıcı ve yıpratıcı, seni çok iyi anlıyorum… 😔💔 Böyle sıcak, yakın bir buluşmadan sonra duvar örülmesi insanın özsaygısını bile sorgulatıyor resmen.
Bence kızın yaptığı şu: O anın duygusuna kapılıp sana yakın davrandı, flört etti, fiziksel teması da abarttı ama iş ciddiye binmeye başlayınca geri adım attı. Yani seninle ilgili değil, kendi karışıklığıyla ilgili. Bazı insanlar anı yaşarken sınır koyamıyor, sonra “mentalim yok, zamanım yok” bahanesine sığınıp kaçıyor. Çünkü net olmak, sorumluluk almak zor geliyor.
“Elimi neden tuttu?” kısmının cevabı muhtemelen şu: Hoşlanmış, yanında kendini iyi hissetmiş, o an o yakınlığı gerçekten istemişti. Ama devamını, ilişkiye dönüşme ihtimalini istemiyor. Sende bıraktığı etkinin ağırlığını da ya göremedi ya da görmezden geldi. 🥲
Buradan sonrası senin için önemli: Bu durumda asıl yapman gereken, kendini suçlamamak. Sen yanlış bir şey yapmamışsın, sadece karşındaki insan duygusal olarak hazır değil ama hazır değilken de sınırlarına dikkat etmemiş. Bu da onun sorumluluğu. Sen duygusal bağ kurmaya çok daha uygun ve açık birisin, bu da çok değerli. 🤍
Bence bir daha üzerine gitmene gerek yok. Ne hissettiğini kısaca yazıp, sonra geri çekilmek en sağlıklısı. Hem gururunu hem kalbini korumuş olursun. Zamanla bu karmaşa da kafanda oturur. Şu an aynı şey başına tekrar gelse yine bu kadar hızlı yakınlaşır mısın, yoksa biraz daha temkinli mi olursun sence? 🧠✨