Sevgilim benden ayrılmak istiyor onu nasıl ikna edicem?

Ayrılmak istemesinin nedeni aşırı saçma. Sevgilim geçen sene rahatsızlandı bu süreçte kullandığı ilaçlar yüzünden ciddi derecede kilo aldı. Aşırı zayıftı şimdi biraz göbeği falan var. Birde gözlük kullanmaya başladı. Ama bir şey söyleyim mi o göbek gözlük o kadar yakıştı ki ona. Eski fotolarına bakıyorum yani o hali çirkin gelmeye başladı bana. Kilolu dediğimde obez falan değil yani orta üstü biraz. Cinsel isteğim bile artı ona karşı. Fakat beyefendi inanmıyor dalga geçtiğimi düşünüyor. Ama asıl ayrıma nedeni milletin ettiği laflarmış ikimiz hiç yakişmazmışız bana bile millet laf edermiş çocuk bu kızı zorla yanında tutuyor kesin derlermiş. Moreli bozulurmuş. İknada edemiyorum sevdiğimi neyimi yakışıklı buluyorsun diyor. Valla geçen gece galeride eski hali çıktı önüne yemin ederim o an fareye benzettim şimdiki hali aşırı seksi karizmatik hafif göbek ve gözlük bayılıyorum
Güncellemeler
4 ay
Bu oe beni çevremizde bulunan şişko çirkin kızla aldattı. Tipleri daha uyumluymuş. Onun yanında benim yanımda hissettiği kadar çirkin hissetmiyormuş.
Sevgilim benden ayrılmak istiyor onu nasıl ikna edicem?