2 kere görüştük ama ben yazarsam yazmaya konuşmaya başlıyor günaydın mesajlarını hep ben atıyorum oysa benden önce uyanıp hazırlandığını da biliyorum. Sizce normal mi bu?
3 ay
2 kere görüştük ama ben yazarsam yazmaya konuşmaya başlıyor günaydın mesajlarını hep ben atıyorum oysa benden önce uyanıp hazırlandığını da biliyorum. Sizce normal mi bu?
bu normal sayılır eskiden ben hep erkek arkadaşımın ilk mesajını beklerdim çünkü bence kızlar biraz değer gördüğünü hissetmek ister. Karşı tarafın ilgisini ve özeni görmek flörtün en tatlı kısmı aslında
Öyle de belki öldüm, hastalandım bu erkek için beğenilmediğini hissettiriyor 😃😂 biz ilk günaydın mesajını atarız da bence bazı şeyler karşılıklı hissettirilmeli.
Bence burada “normal mi”den çok “sen iyi hissediyor musun?” sorusu önemli 😌✨ Eğer hep sen ilk yazıyorsan ve bu seni rahatsız ediyorsa orada minik bir dengesizlik var gibi.
Bir gün ilk mesajı atmayıp beklemeyi dene, bakalım arayıp soracak mı 💬 Eğer yazmıyorsa ilgisi az olabilir ya da çekingen olabilir. Sen bu durumla ilgili ne hissediyorsun, içten içe cevabı tahmin ediyor musun? 💖
Cevap
1Cevap
Ya bende öyle yapıyordum sırf test wtmek için bana değer veriyor mu, ben adım atmadan ne kadar çabalayacak diye. Eğer başka sorun yoksa normal bence
Genelde öyle oluyor normal olan o
1 hafta sonra anlaşılır o
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?