• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkekler ilk mesajı atmaya çekinir misiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
07
Yapay Zekaya Sor
Yoksa karşı taraftan mi beklersiniz
Erkekler ilk mesajı atmaya çekinir misiniz?
Erkek Soruları Mesaj Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Yaa şimdi şöyle bir şey var, dürüst olalım. Çoğu erkek "ya reddederse" diye korkuyor olabilir, bu yüzden çekingen davranıyor ve ilk mesajı atmaktan kaçıyor. Ama bence bu böyle olmamalı, sonuçta bir mesajdan ne kaybedeceksin ki? Hem belki dünyanın en güzel sohbetine başlayacaksın! Öte yandan, kızlar da beklemek yerine inisiyatif alabiliyor artık, niye olmasın ki, değil mi? 🦋

Sen bu konuda ne düşünüyorsun? İlk mesajı atar mısın yoksa bekler misin? 😊

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

33

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Ben kadından beklerim! 😅

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

hayır çekinmem ben

0
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılışş
    Parlayanyıkılışş Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır asla çekinmem mesaj attığım ve çıkma teklifi ettiğimde oldu 🤣

0
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Çekinmem ama en son ne zaman birine flört veya tanışma amaçlı ilk mesajı attığımı hatırlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • göklerdengelenşey
    göklerdengelenşey Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 976 cevap paylaştı.

İlk mesajı eğer gerçekten dikkatimi çekmişse atarım.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Hayır, birine gerçekten ilgi duyuyorsam gereken planlamayı yapıp sonrasında ilk mesajı ben atarım. :)

0
    31 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesela nasil bir ilk mesaj?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlgi alanıyla ilgili bir ilk mesaj olabilir. Örnek veriyorum Twilight ile ilgili bir hikaye atmıştır. Direkt "Edward Cullen karakteri hakkında ne düşünüyorsun?" diye sohbet başlatıp ben oradan bir şekilde iş atma noktasına getirebilirim. Mesela konu Bella'ya kadar çekilir ve onların arasındaki ilişki konuşulur. Alttan alttan şey diyebilirim mesela "Vay be... Şimdi Edward ile Bella gibi bir durumda olmak vardı.". Düşündürmek için yeterli :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vay canına.. hic boyle bir cevap beklemiyordum. Gercekten cok güzel. selam merhaba diyen insanlardansa boyle şeyler çok iyi geldi kulağa. Daha önce buna benzer bir şey attın mı veya yanıt ne oldu. Böyle inceliklerden anlayan kesim bence az

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben genelde yüz yüze konuşmayı tercih ederim direkt. O eskidendi. Artık sanaldan bakmıyorum. Ciddi düşünen bir insan olduğum için...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Suani degil zaten önceyi sormuştum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya benim sanaldan ilk tanışmalarım çok ilginçti. Hiç böyle bir adım atmama gerek kalmadı genelde hep bana adım atıldı. Sadece bir kere birisine adım attım, onda da kedi köpek gibi olmamıza rağmen yay burcu kişilerden hoşlanıyor olması dikkatimi çektiği için yazmıştım kıza.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sırf oradan bile güzel sohbetimiz olmuştu yani. Bu da bir ilgi alanı meselesi mesela.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklisin sanalda dedigin gibi kedi köpek gibi oluyor insanlar tatmistim. Ama bakış açın güzel bu tarz insanlara denk gelirsin umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim ama şu an karşılığını bulduğum bir durum olmasa da zaten gerçek hayatta sevdiğim biri var. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Karşılığını bulduğum bir durum olmadığından emin misin peki? Kizlar bazen bunu gizlemekte usta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlk başta aslında ilgisi var gibi görünüyordu. Fakat sonrasında kendisi uzaklaşmaya karar verdi. Sebebinin de bulunduğum yerdeki insanları sevmediği için insanlarla yüzeysel ilişkiler kurduğunu ve ilk fırsatta yine bulunduğum yerden kaçıp gitmek istediğini anlattı. Bu konuşmanın en başında benimle sadece arkadaş olarak yüzeysel görüşmek istediğini belirtse de konuşmanın sonunda kendi kararlarına saygı duyduğumu belli ettiğimde ve ne zaman bana ihtiyacı olursa arkadaşı olarak bile olsa yanında olabileceğimi belirttiğimde, "Yeterince arkadaşım var zaten teşekkür ederim." gibi bir cevapla karşılaştım. Kısacası kızın içinde çok iç çatışmalar olduğunu görebiliyorum belli etmemeye çalışıp hayatını iyi gibi göstermeye çalışsa da. Ben onun iç çatışmalarını anlamış olsam da ve verdiğim değerle yardım etmeye çalışmış olsam da yardım istemeyene zorla güzellik yapamam. Bunda da var bir hayır. Yaradanım yardımcısı olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklisin zorlamaman en iyisi olmuş. Fakat yaptığın yanlış şu, sonrasında arkadaş olarak kalabiliriz demen. Reddedildigin birine bunu diyince senin hep bir köşede olduğunu biliyor ve haliyle daha rahat hareket ediyor. Açık kapı bırakmaman lâzımdı aklına girebilmen icin. Genelde böyledir bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dediğim gibi ona fesat amaçlarla yaklaşmadım. Niyetim ona iyi gelmekti. Çünkü kızın yaşadığı süreci görüyordum ve geçmişte ben de aynı süreci yaşadım. Hala dediğim gibi ondan bir karşılık beklemiyorum. Kavuşup kavuşmamamız önemli değil. Gelecekte, bu kadar duvarlar örmesine rağmen ona tamamen saygı çerçevesiyle, yargılamadan yaklaştığımı anladığı gün aslında gerçeği fark edecek. Gerçeği fark ettiği gün beni iyi anmasını isterim. Bana adım atmak zorunda değil. Ben onu karşılık beklemeden sevmeye devam edeceğim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu hic doğru değil. Karsiliksiz sevmeye devam etmek insanin kendine yapacağı en kötü şey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Şimdi gelecekte "Yeterince arkadaşım var zaten." dediği için bende şunu fark edecek, ben eski ilgiyi ona gösteriyor olmayacağım. Kendi hayatıma odaklanacağım. Beni bu sefer gözlemleyen o olacak. Neyi kaybettiğini görmek için. Anladığı zamanda da ya bir nabız yoklaması yapacak ya da sonsuza kadar içinde tutup gerçekleri geç olduğunda fark edecek. Ama hala dediğim gibi, sonuç her şekilde iyiye çıkıyor. Burada amacım kızdan bir karşılık almak değil, iyi olmasını istiyor olmam. Çünkü iyi bir süreç yaşamıyor hayatını iyi gibi göstermeye çalışsa da biliyorum. Ben sadece sevdiğimin iyi olmasını isterim. İşte ona olan sevgimde bu kadar karşılık beklemiyorum. Bunda da Yaradanımın bir hikmeti var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Karşılıksız sevgi kötü bir şey gibi görünen ama aslında bir insanın başına gelebilecek en iyi duygudur. Seni doğrudan, Yaradan sevgisine götürür, bende de olduğu gibi... O yüzden önce Yaradanıma, sonra da sevdiğim kıza minettarım. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaradan sevgisiyle inanki çok farklı. Sevişin çok temiz fakat ayni seyi yaşamış biri olarak yorum yaptim ben. Ne kadar o duygu insani mutlu etse de bir zaman sonra insan yıprandığını fark ediyor ama bu kez bitiremiyorsun icinde o zamana aciyorsun cunku. Iki yıl önce okulu bitirdim ve karşılıksız sevginin beni nelerden eksik bıraktığını sonradan fark ettim. tabi elbette herkesin durumu farkli olabilir, genel olarak boyle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Karşılıksız sevgi, her zaman fedakarlığı gerektirmez. Kaldırabilecek yüreğe nasip olan bir duygudur bu. Mesela şu an gelecekte yaşanacak olaylarda asla ben bu yanımı ona belli etmeyeceğim. Ama bu, aslında sevdiğim kızın iyiliği için. Çünkü bazı arkadaşlarımdan aslında arkadaş çevresinin çok kötü olduğunu da duyduğumdan biliyorum ki kendisinin "yeterince olan arkadaşlarının" ve insanlara karşı olan bu genel duvarının nasıl bir noktada kendisine zarar vereceğini görmesi, yaşaması gereken bir süreç var ortada ve bu süreçte benim ondan uzak durmam isteniyor. Olması gereken de bu. Ben sadece, geçmişte aynı süreci yaşamış biri olarak ona ışık olmak istedim. Seçimini bu ışığı kendisinden uzaklaştırarak yaptı. Kararına saygı duymak gerek. Bunda da var bir hayır. Yaradanıma yine de ben sevdiğim kızın hidayete ermesi adına, iyilikler ve güzelliklerin ona nasip olması adına, en hayırlısı neyse onun nasip olması adına dua ediyorum. Bir gün o farkındalığa varacaktır ben inanıyorum ona. Vardığı gün, beni iyi anmasını isterim. Başka bir isteğim yoktur. Bana adım atmak zorunda değil. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne güzel keske herkesin sevgi anlayışı bu olsa belki de ortada hic kırık kalpler olmayacak. Olgun bir bakış acın var ehline denk gelirsin umarim. şu an ne okuyorsun bir hukukcu olduğunu tahmin ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Turizm rehberliği

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslinda aklimdan gecti rehber olacak kadar iyi bir diksiyona sahipsindir eminimki. Olgun düşünce tarzından belli oluyor. Tam taniyamasam da kendini gelistirmis biri olduğunu sanıyorum. Umarım bunu hak eden insanlarla olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İyi dileklerin için teşekkür ederim. Bu arada açıkçası ben tam detayına girmedim konunun ki konuya bu kadar ilgin olduğunu anladığım için tekrar anlatma gereksinimi duydum, sana bu sefer eksik detay vermeyeceğim:

Aslında bu mevzu, kıza kahve ısmarlama girişimimden dolayı açılmıştı. Çünkü bundan önceki hafta kendisine bir ara sevgi dolu bir not yazarak net bir adım atmıştım zaten. O notta da "Neden konuşmayı sevmeyen biri olduğunu anlıyorum. Ama benimle konuşmaktan çekinmeni istemiyorum. Seninle vakit geçirmekten keyif alıyorum. :)" yazılıydı. Kız bu notu okuyup sonrasında hafifçe gülerek "Teşekkür ederim. Bunu anı kutuma saklayacağım." demişti. Böyle bir şey bile aslında dümdüz bir yeşil ışıktı düşündüğün zaman. O yüzden ertesi hafta daha da girişken ve romantik bir adım atmayı planladım ama bazı şeyler planlandığı gibi gitmedi arkadaş çevresi araya girdiği için. Planda oruçlu olup olmadığını bir muhabbet arasında sorup ona göre bir kahve ısmarlamak vardı (hem de ilgi alanıyla alakalı romantik bir notla). Tabii planlar istenildiği gibi ilerlemeyince ve kızla 2 hafta boyunca görüşemeyecek olduğumu da bildiğimden en sonunda bunu içimde tutmak istemeyip doğal bir adım attım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Normalde ilk başta biraz rahatsız olmuş gibiydi ondan açıklama yapıp dedim ki "Bak normalde bugün oruçlu olup olmadığını sormamın sebebi, sana aslında bugün kahve ısmarlama planı yapmış olmamdı. Zamanın varsa hala sana ısmarlayabilirim." diyip gülümsedim. O da hafifçe gülümsedi ve sonra bana dedi ki "Bak ben bundan sonra seninle açıkçası arkadaş bazında görüşmek istiyorum. Sadece selam, merhaba anlamında. Bunu bil isterim.". Ben de ona gülümseyerek dedim ki "Yalnız anlamadığın bir şey var o da şu. Ben bu girişimimi, senden bir beklentim olduğu için yapmıyorum. Sana değer verdiğim için yapıyorum. Arada fark var.". Tabii bunu dememe rağmen ısrarla reddetti ve bundan dolayı ben kıza açıkça şu soruyu sordum: "İnsanlara karşı neden bu kadar duvarların var?". O da bana şundan bahsetti, "Bak ben insanlarla pek samimi ilişkiler kurmayı sevmiyorum. O yüzden de aramdaki bağı hep yüzeysel tutarım.". Ben de dedim ki "Neden?". O da dedi ki (kızın Azeri olduğunu eklemeliyim bu arada) "Çünkü ben genel olarak Türkiye'deki insanları sevmiyorum. Bu yüzden yüzeysel ilişkiler kuruyorum. En yakın zamanda da okulum bittiğinde buradan kaçıp kurtulmak istiyorum.". Bunları duyduktan sonra ise ben şöyle cevap verdim, "Bir zamanlar ben de senin gibiydim. Ben de aynı bu şekilde hareket ederdim ve senin gibi yalnızlığı seven biriydim. Ama sonra, beni değiştiren bir şey oldu ve günümüzde gördüğün halimi aldım. Burada anlatmaya çalıştığım şey şu: Böyle olmak zorunda değilsin.".

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O da dedi ki "Ama böyle olmayı seçtim. Bu benim seçimim.". Ben de en sonunda dedim ki "Kararına saygı duyarım.". Sonra espirili bir şekilde gülerek dedim ki "Senin şu duvarlarını bir türlü aşamadık ya. :)". O da bunalıma girmiş gibi "Bırak peşimi artık." gibi bir söylemde bulundu anlık. Ben de ciddi moduma girip dedim ki "Bak... Dediğim gibi gerçekten kararına son derece saygı duyuyorum ve neden bunu yaptığını da anlıyorum. Ama yine de olur da bir gün ne zaman ihtiyacın olursa bir arkadaşın olarak bile olsa yanında olabileceğimi bilmeni isterim.". O da dedi ki "Yeterince arkadaşım var zaten teşekkür ederim.". En sonunda saygı çerçevemi son ana kadar koruyup dedim ki "Ben yine de söyleyeyim dedim ki kararına saygı duyuyorum. Her neyse. O halde kendine iyi bak.". O da "Sen de." dedi. ve konuşma burada sona erdi. Farkındaysan kızın ilk dediği ve son dediği şeyler ile geçen hafta yaptığı hareketlere kadar tamamen çelişki var. Burada bile anlaman gerekir ki bu kız bir iç çatışma halinde ve ben bunu fark ettiğim için zaten üstüne gitmedim. Çünkü bir zamanlar gerçekten ben de onun gibi bir insandım. O sürecin nasıl bir süreç olduğunu iyi biliyorum. O kendisini koruyacak sandığı ördüğü duvarların bir gün ona zarar vereceğini de biliyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu noktada ona yardımcı olmak istedim ama görmüş olduğun üzere bu yardımı reddetti. Reddetmesinden sonra ise zaten kendi içimden ona dualar ettim. O günden beri de etmeye devam ediyorum. Çünkü durumu iyi değil bu çok belli. Ama iyi olmasını isterim çünkü geçmişte onu nasıl üzmüşlerse bunları hak etmiyor. Yine de Yaradanım ne nasip ederse o olur. Bunda da var bir hayır. O yüzden suyun akıp yolun bulunabileceğine inancım tam. Zaten bu yaşadığım karşılıksız sevgi süreci ve 3 aylık serüvenimi düşünürsek, Yaradanımı daha çok sevmemi sağlayan bir süreç de yaşamış oldum. O yüzden Yaradanımı bu kadar sevmemi sağlayan bu kızı unutmam mümkün değil. Ama onun için iyi dileklerde bulunur dualar edebilirim. Zaten güç aldığım şeylerden biri de bu oldu artık. İnsan, sevdiğinin kötü durumda olduğunu görmek istemez. Ne olursa olsun. Asıl olay bu işte. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seni çok iyi anladim fakat dediğim gibi bana göre pek dogru degil. Ama seni mutlu eden bu o yuzden senin doğrun da bu. Ben şahsen kendime zarar gibi görüyorum ve karşılıksızi devam ettiremiyorum. hayatı başkasi icin başkalarının mutluluğu için yaşamayı Doğru bulmuyorum ana karakter ben olmalıyım biraz da olsa bencilliğin sart olduğunu düşünüyorum. Tabii bakış açısı farklılığı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Burada anlamadığın bir nokta var: Ben, yine hayatıma devam ediyor olacağım ama kalbimin bir köşesinde ona olan sevgim kalacak. Bu da benim hayatımı kötü etkilemeyecek. Çünkü bu olaylar sadece bazı şeyleri idrak etmemi sağlamadı. Aynı zamanda şöyle bir şey daha öğretti bana. Az önce anlattığım detaylarda da anlayacağın üzere aslında kızla çok fazla benzer yanımız var. Ben sadece onun yaşadığı sürecin aynısını atlatmış birisiyim o kadar ve bunu bilen biri olarak şu iki şeyi öğrendim:

1- Ruh ikizlerinin her zaman kavuşması gerekmez.

2- Bu hayatta benim bundan bile daha büyük bir amacım var, Yaradanımın bana bir işareti bu.

Ve ben bundan sonra o yolda ilerleyeceğim. Zaten eklemem gerekiyor ki ben bu kıza gerçek bir sevgi duymuş olsam da açıkçası ona ihtiyacım olan bir durum yoktu ortada. Hiç kimseye de ihtiyacım olduğu için sevgi beslemem. Yaradanım bana yeter. Ama sevdiğim kızın da iyi bir durumda olmasını Yaradanımdan ayrıca dilerim de. Bu yüzden gönlüm rahat. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ona karşı büyük minnettarlığım var yaşadığım bazı olaylar hakkında. Özellikle manevi yönden yaşadıklarım hakkında... O yüzden önce Yaradanıma, sonra da sevdiğim kıza minnettarım. Bana bunları yaşattığı için Yaradanıma şükürler olsun. Yaradanım, sevdiğim kızın iç mücadeleleriyle baş edebilmesini, ona iyilikler ile güzellikleri ve hidayete erebilmesini nasip etsin. Ben inanıyorum bir gün bizim konuşmaları bile sağlıklı kafayla düşündüğü zaman gerçeğin farkına varacak. Vardığında da beni iyi anmasını isterim. Başka bir isteğim yoktur. Yaradanıma bu konuda son derece güveniyorum. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Surekli Allahi anarak düşünmen ne kadar güzel.. baya iyi yanıtlar verdin eiggg

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O'na olan bu sevgimin ve sürekli onu bu kadar zikrediyor oluşumun kaynağı, yine Yaradanımın bana bir lütfudur. Yaradanım, cümlemizin bu hidayete erebilmesini nasip etsin. Yaradanıma emanetsiniz. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok sağol sen de Allaha emanetsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Karşı tarafa mesaj atsak poponun kalktığını görüyoruz sapıklar oluyoruz atmasak atmadı oluyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tanımadan atinca oyle sonuçlar olabiliyor evet

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O yüzden çekiniyor insan ne tepki alacağımızı bilmeyince

• YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.

Çekinmem atarım. Bir kızdan ilk adım beklemem.

0
    0 Yorumla
  • BeyazMamba
    BeyazMamba Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 51%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

İlk mesajı atmaya çekinen erkek mi? Nasıl yani? 🤦‍♂️🤷‍♂️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Gerçekte gördüğüm birisiyse davranışlarından falan eminsem atarım çekinmem

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sanalda peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ordan atmam sanaldan iş yürümez yürütenler varda ben yapamıyorum sanalda

Yorumla
  • MaşasızKocaAyı
    MaşasızKocaAyı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Eskiden çekinirdim artık atıyorum. Geç başardım bu işi. Bir defa kırmak lazım bu korkuyu sonrası arsızlığa bağlıyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olumlu bir değişim ne guzelll

Yorumla
  • Lady0101
    Lady0101 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 91%
    1 yıl

Ben çekinmem atarım ne olacak ki

2
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Cesaret erkekte olduğu kadar kadında olması lazım.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşit diyosun

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      1 yıl

Kendi yayınladığım kanun hükmünde kararname ile gizli sorulan sorulara konu ile ilgili sadece bir defa cevap vereceğim kusura bakmayın.
      Üzgünüm.

Yorumla
  • Turk0306
    Turk0306 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 94%
    1 yıl

Hiç tanımadığım bir kıza atmaktan çekinirim

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tanımadan atma zaten 😂

Yorumla
    • Turk0306
      Turk0306
      1 yıl

Doğru😀

Yorumla
  • Sqhiptare
    Sqhiptare Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Atilir. ilk adim erkekten gelmeli

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında kiz da olabilir ama bazen yargılamıyoruz o yuzden çekiniyoruz

Yorumla
    • Sqhiptare
      Sqhiptare
      1 yıl

Hep firsatlari bu yuzden kaciriyoz:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Biz de maalesef

Yorumla
    • Sqhiptare
      Sqhiptare
      1 yıl

Kacan firsatlar...

Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Ben ilk adımı atamıyorum, evet

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • 1kahveyenedersin
      1kahveyenedersin
      1 yıl

Yürüyorlar falan diyo ya burdakiler, sevmiyorum o etiketi. Attığım 2 kişi oldu. Dönmediler. İşte bu hoş değil:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklisin da biraz tanıyıp atmayı dene bence lapss diye atarsan ters teper

Yorumla
  • JURA8
    JURA8 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Süt oğlan mıyız lan biz niye çekinelim

1
    1 Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      1 yıl

Sjdjjd

Yorumla
  • herakleitosubenyedim
    herakleitosubenyedim Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çekiniyor olacaklarını hiç mi hiç sanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • AnkaradaBirYalniz
    AnkaradaBirYalniz Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ozguvensiz erkeklerle kadinlarin isi olmaz

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Çekinmem ama yazmam da benlik değil!

0
    0 Yorumla
  • Loverfeet
    Loverfeet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Cekinmem💋💋👣👣

0
    0 Yorumla
  • whysosreious
    whysosreious Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Ben kimseye mesaj atmam

0
    0 Yorumla
  • Stewie20
    Stewie20 Takip Et
    Guru Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Çekinmem ama pek atmam da

0
    0 Yorumla
  • meinschicksal
    meinschicksal Takip Et
    Master Yaş: 39
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Çekinme değil de uğraşmam

0
    0 Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43,8b cevap paylaştı.

İkiside olabiliyor aslında

0
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Çekinmem

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Çekinirler ilk başta

0
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Asla

0
    0 Yorumla
  • Yasemin_005
    Yasemin_005 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence çekinmezler..

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 51%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Yok hayır

0
    0 Yorumla
  • Sapkın34
    Sapkın34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Atarım

0
    0 Yorumla
  • Mustres
    Mustres Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    1 yıl

Evet çekinirim

0
    0 Yorumla
  • yalnizolmicemdiimi
    yalnizolmicemdiimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Çekinmem

0
    0 Yorumla
  • Sağlıkcı023
    Sağlıkcı023 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

direk atarım

0
    0 Yorumla
  • bilgeerkoderler
    bilgeerkoderler Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bazen atarım

0
    0 Yorumla
  • testosteronnn
    testosteronnn Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 101%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.

atıyorum bak

0
    0 Yorumla
  • Mrtcn02323
    Mrtcn02323 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    1 yıl

Hayir tabikide

0
    0 Yorumla
  • İzmircuckold
    İzmircuckold Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    1 yıl

Hyair

0
    0 Yorumla
  • geleceksengel
    geleceksengel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    1 yıl

çekinmem

0
    0 Yorumla
  • SalonBeyefendisii
    SalonBeyefendisii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    1 yıl

Yoo çekinmem 😂

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler ilk mesajı atmaya çekinir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler ilk mesajı atmaya utanır mı? 15 cevap verildi
Erkeklerin ilk mesajı atması şart mı? 7 cevap verildi
İlk mesajı erkekler mi atmalı? 14 cevap verildi
Erkekler mesaj atmada çekinirmi? 4 cevap verildi
Hiçbir zaman ilk mesajı ben atmam erkeklere sizce zaten böyle mi olması gerekiyor? 37 cevap verildi
Erkekler neden ilk mesajı atmaz ? 44 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨