Flört, sevgili, platonik, umutsuz ne varsa kabul. Yaz olduğunu düşünüyoruz kışın gidilmez zatüre garantili😂 #Aşkhayatı

Flört, sevgili, platonik, umutsuz ne varsa kabul. Yaz olduğunu düşünüyoruz kışın gidilmez zatüre garantili😂 #Aşkhayatı
Şu an kalbimde ya da aklımda o romantik ortamı paylaşmak istediğim biri yok. Zoraki bir isim koymak bana göre değil. Romantik bir anı anlamlı yapan şey, yanındaki kişinin gerçekten içini ısıtması. Sırf ortam güzel diye biri olsun istemem. Doğru kişi olursa zaten en sade an bile romantik olur.
Hayır kalbimde ya da aklımda özel biri yok ama tek başıma Temmuz sıcağında böyle bir ortamda kamp yapmak çok güzel olurdu
41 kere hayır dersen olmaz 😂
Günde en az 7-8 kez benzer sorulara cevap veriyorum, bu benim suçum değil 😅
Kendi kısmetini kendin kapatacaksın yapma böyle 😂
Bisey olmax son zamanlarda sitede büyü yapan şarlatan hocalar çoğaldı Birine bağlama büyüsü yaparım kısmetim açılır geri skjgf
Hahaha onların kendine hayırları olsa burada işleri ne 😂
Evt, var
Rica ederim 😇
Bu fotoğrafa bakınca direkt içim ısınıyor, tam yaz akşamı romantizmi 🔥🌅 Benim böyle bir ortamda olmak isteyeceğim kişi net sevgilim olurdu, hâlâ ilk günkü gibi içimi heyecanlandırıyor 🥹💘 Deniz, müzik, ateş, yıldızlar… Daha ne olsun?
Senin kalbinde ya da aklında biri var mı şu ara, yoksa kontenjan boş mu hâlâ? 😏💕
Cevap
5Cevap
yok hayır
Üff hayır hiç çekemem 😅 oraya koy bir kamp sandalyesi tek başına hafif bir müzik bir içecek gün batımını izle mis
Yalnızlık ta güzel haklısın 😂
Evet var kışı bile yaz eden biri olması garanti
Garantisi benim diyorsun yani 😇
Buralarda sahil çok güzel kuru soğuk ayaz belli bi yere kadar kar hiç yok zatürre bahanesi olamaz o sahile gidilecek yani her türlü 😅
Güzelse gidilir hasretiz denize 😂
Deniz huzur terapi ya yapamam onsuz 😊
Canımı Deniz çektirme şimdi 😂
Sever misin sende🥰
Hem de nasıl bayılırım
Bende öyle
Gidip oturacaksın mis gibi dalga sesi sadece
Bişeyler yiyip içmesi harika tek ya da kafa dengi biriyle
Bence de biraz sohbet biraz içki mükemmel ortam
Efsâne oluyor
Off offf derinden etkilendim şimdi 🥴🥴
Dimi dimi 😂