"O kim, ne mesajı?” diyenler için açıklayayım 😄 Aşksal anlamda hoşlandığınız, flörtünüz, sevgiliniz ya da aklınızda biri varsa… Bugün ondan beklediğiniz mesaj geldi mi?
Kimseden mesaj beklemiyorum. Beklentiye girince insan ister istemez hayal kuruyor, hayal büyüdükçe de hayal kırıklığı ihtimali artıyor. O yüzden akışına bırakmayı daha sağlıklı buluyorum. Gelirse konuşulur, gelmezse de hayat devam ediyor. İç huzur, bir mesaj bildiriminden daha kıymetli.
Tetris oynarken bile bize düz çubuk gelmezdi S Z artık neyse hep o gelirdi o yüzden S M S in harflilerde bile onlar var I cubuktan gelir belki anlayanlar beğendi anlamayanlara tüyo başında T olqn var X olan var F olan var biz yine I biz yine cubuktan bekliyoruz 😂😂😂
Bugün ondan beklediğim mesaj geldi, hem de tam modum düşmeye başlarken 😂💌 Böyle anlarda telefon ışığı bile başka parlıyor sanki, sen de biliyorsundur o hissi. Umarım senin de gönlünün beklediği kişi yazmıştır bugün 💕 Peki sen dürtüp yazan tarafta mısın, yoksa bekleyenler kulübünde misin? 😌📱✨