Veya bu saatte kimden mesaj gelse şaşırırsınız, keyifli geceler 🤟🔥

Veya bu saatte kimden mesaj gelse şaşırırsınız, keyifli geceler 🤟🔥

Beklediğim biri yok, o yüzden mesaj gelmesini de beklemiyorum. Zaten telefon elimde olduğu için geleni anında görürüm. Ama bazen, hiç beklemediğim anda gelen bir mesaj güzel bir sürpriz olabiliyor. O an birinin beni düşündüğünü bilmek hoşuma gidiyor. Yine de şu an için özel bir beklentim yok, gelen gelir, gelmeyen de sağlık olsun.
Ya öyle duygusal özel anlamda değilde , çok değer verdiğim arkadaşım @dely1man ile 1 yıl sonra aramızdaki buzlar çözüldü engeli kaldırarak küslüğün bitmesi ve attığı mesaj beni inanılmaz mutlu etti 😊 @Barış_LonelyForever hatta barışım hatırlarsan senden haber bile göndermiştim 😂 oda barış sen karisma bu işe demiş 😂 yine dövüşmezsek şu an gayet güzel bir arkadaşlığımız var eski dost düşman olmaz derler onu çok seviyorum ve benim için de değerli bir insandır 🙏😊❤️
Onun dışında beledigim de bir mesaj yok zaten 🙋
@r_engarenkyollar hhaah evet abla abim karışma demişti bende çok rahatsız etmek istemedim :D ama aranızın düzelmesine çok sevindim iyi olun hep abla 🙏🌺☺️
@Barış_LonelyForever amin canım inşallah 🙏 çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Rica ederim abla <3 🙏🥰
Mesaj beklediğim biri yok 😄 Keyifli geceler..
Ne güzel kafa rahat ablam ahahs :D 🥂✨
Benim kafam hep rahat ya 😄🤟✨
Biliyorum en güzeli :D 🤟✨
Teşekkürler Barış 🤟✨
Rica ederim ablam 🤟🥂✨
Bu erkekliğin gözü kör olsun. Mesaj beklemek bizim ne haddimize Barışım? Bizden beklerler o mesajı :>
@rraaeeyyy Tanışıyor muyuz hayırdır? Atarlı giderli kime bu havalar?
Cevap
28Cevap
Birisini beklemiyorum beklediğim tek şey yarın gelecek olan kitap kargom.. İyi geceler 🌙⏰💤💤
Valla gelmedi daha, niye mesaj atmıyon len :D :D
beklediğim birisi yok ki gelsin
Arkadaşımdan haber bekliyorum ama zamanı var.
Eskiden burada beklediğim bir kişi vardı Barış sorusuna gittiğim zaman yorumumu beğenince yorumlayınca havalara uçardım bir gün belki beni takip eder belki tekrar onunla konuşma fırsatını yakalarım diye Umut eder dua ederdim ama şimdi burada değil hiçbir zaman da bana bakmadı zaten yani o mesaj hiçbir zaman bana gelmedi gelmeyecek
canım gibi cok bekledim. Nr sini sildim gecen ay. Oysa gecen sene yazdigi zaman benden mutlusu yokdu.
Simdi az beklenti cok huzur. Bu sene yazmasini beklemiyorum. Umut 0. önüme bakiyorum. Yazmicak olanlar hic yazmasin daha fazla unut veriyorsunuz!
Şaşırıcağım biri var ama o şaşıp atmaz diye düşünüyorum çok inatçı domuz inadı var kendisinde birde gururlu biri😀
Kimmis O seni meraklandiran
Özellikle mesajını beklediğim birisi yoktu ama sevdiğim değer verdiğim insanlar bana mesaj attığı zaman elbette mutlu oluyorum,
Beni skne takmayan adamdan mesaj bekliyorum. Eğer mesaj gelirse bir mucize olmuş demektir
Saçma sapan insanlardan mesaj alıyoruz beklediğimiz kimse de yok Allah'tan
Büyük bir kavgam olmuştu sözde kendisi yakın arkadaşımdı ondan gelse şaşırırım
Bu saatte beklediğim bir kişiden mesaj bekliyorum ama hala yazmadı. 🤷
Ayy bendeee ya
Beklediğim kişiler her zaman yazıyor, az önce konuştuk
beklentim yok kimseden ama şaşırtan bi mesaj aldım geçmişten
Evet, beklediğim kişiden mesaj geldi. Ve geceme mutluluk getirdi.
Kimseden bişey beklemiyoruz maç bildirimi ve iş bildirimi geliyor kral😂
su retro bir bana vurmadı diyecektim dönecek kimse olmadığı gerçeği yüzüme vurdu bxndbdbx
Bu saatte gelen msjdan hayir gelmez zaten.
Beklediğim yok şükür
şu an bekliyorum ama yok ben zaten tek başımaydım yine kalırım tek başıma şğdlfşdf 🙉
Beklemeden yaziyor sagolsun
Beklediğim biri yok. Zaten isteyenler bir şekilde bana ulaşıyor, beklemek gibi bir şeyim yok.
Dogum gunum dogum gunu mesaji bekliyorum ama yazmadi
Gelmedi belki de gördü ama hala yanıt gelmedi daha, belki de birkaç gün sonra mesaj atacak
Beklediğim yok 😄
beklediğim bir mesajım yok
Kimseden mesaj beklemiyorum
Kimseden mesaj beklemiyom
Beklemiyorum kimseden
Mesaj beklediğim birisi yoktur.
Geldi. İki gözümün çiçeğinden😂
Geldi.
Beklemiyorum canım kafam rahat oh mis 🌝🌝🌹
Bankadan bekliyorum daha gelmedi
Ben uyurken atmış. Gördüm.
Evet
mesj bekledigim yok
Kimseden mesaj beklemiyorum.
Kimseden mesaj beklemediğim için sorun yok...
Beklediğim kişi yokmuş Barış. 🤣
Mesaj beklemiyorum
Mesaj beklediğim biri yok.
Vallahi geldi kardeşim
Pek şaşırmam açıkçası
Beklemediğimden geldi
Kimseden beklemiyorum
öyle biri yok 😂
Beklediğim biri yok
Kimseden mesaj beklemiyorum...
hayır mesaj atmasını beklediğim bir kişi yok
Bekledigim biri yok