Evlendikten sonra aradığın kadını bulmak?

Eşimle görücü usulü evlendik bana asikti zaten annemin aklına o girdi annemde evlen beni seviyorsan dedi allah var temiz kadin çalışkan da aynı zamanda beni hiç mutsuz etmedi maddi durumuma saygı duydu hamile şu an ama kafa dengim değil sevmiyorum hayatımın aşkı değil yani ama şimdi hayatımın aşkını buldum hem güzel hem sohbet ederken kayboluyorum onunla pastanesi var burada 1oglu 1 kızı var onunda boşanmış kocasından anlasamamislar bu arada öyle bir sevgili durumumuz yok sadece arkadasim ama evli olmasaydım kesin aramızda bir şeyler olabilirdi çünkü cocuklari demiş tam senin kafa dengin daha sık arkadaslik et diye benim oğlumda mesela kadinla daha rahat konuşuyor sohbet ediyor annesiyle sohbet etmiyor bana benziyor oğlumda ama dediğim gibi bu evlilik sevgililik olmayacak sadece üzüldüm daha önce tanismadigimiz için evli olsak çok mutlu olurduk çünkü zevklerimiz her şeyimiz aynı ikimizde parisi görmek istiyoruz mesela.
Güncellemeler
3 ay
Eve çağırdı beni çocuklarınla bakarım sana benle çalış benle yaşa dedi olmaz dedim elindeki bardağı kırdı sinirle elini patlattı musluğu açtı kolunu doladim ambulansı aradım sakinleştirici yaptılar agladi durmadı oğlunu getirdim öyle sakinleşti çok korktu ikiside bende gidiyorum dedim özür dilerim dedi tenis oynarmiyiz dedi gittim
Evlendikten sonra aradığın kadını bulmak?