23 yaşındayım ve evlenememe kaygım var. Sizce evlenme yaşı kızlar ve erkekler için kaç? Birileriyle tanışmak için çaba gösteriyor musunuz ne yapıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl2001 doğumlu birinin evlenememe kaygısı çekmesi, hem şaşırttı hem tuhaf kaçtı 😅 zira 91 doğumluyum ben bile kaygı falan yaşamıyorum, oluruna bırakıyorum. Evlenirsem , evlenirim, evlenmezsem, evlenmem, çok da önemli değil. İlla şart değil. Doğru kişiyi bulmak önemli. Hem zaten herkes evleniyor, bizimde bir farkımız olsun. Geç evlenenler daha farklı bence. Çünkü herkes gibi 25 inde evlenmedi, 35 e kadar bekar takıldı. Farklı yani. Evlenirsem geç evlencem. Evlenemesemde sağlık olsun. İlla tutturursam evlenmeyi. 2001 doğumlu birini almak isterim ozamana kadar evlenmezse 😅 keşke şu evlenme programları kapanmasaydı da, tv'ye çıkıp, kısmet arasaydık, belli bi yaştan sonra tvler işe yarıyor. Olmadı internetten birini bulup, evlencem 😅
23 Yorumla
Soran1 yılTek başına sıkılmıyor musun mesela veya eğlenmelik kız varsa evlenmelik aramazsın tabi
- 1 yıl
6 aydır sevgilim, flörtüm vs yok. Öyle bir iki günlük, mesajlaştığım, uzak mesafe ilişkileri oldu. Her ne kadar ilişki denirse ona. Alıştım artık, sevgilimin olmamasına. Ayrıca benim için önemli olan başka hedeflerim var. Araba almak istiyorum. Ondan sonra kpss'ye girdim 70 aldım. Biyere atanma derdindeyim. İşlerimi yoluna koyarsam, sevgili bulunur elbet. Eğlenmelik birisi şuanlık yok. Sorun değil. Arabamı aldıkdan sonra, eğlenilcek kızıda bulurum. Kpss atandıkdan sonra, evlenilcek kızı da.
Soran1 yılVala ben 76 aldım atanamıyorum dayım yok çünkü
En İyi Cevaplar
1 yılHayatımın aşkı için kendimi geliştiriyorum. Karakter, maddiyat, güzel bir fizik, ev işleri, diksiyon... Her konuda kendimi geliştiriyorum ki onunla karşılaştığımda bana hayır diyecek bahanesi olmasın 😊
Kendimi görücüye çıkartıp kanka bana kız ayarlasana diye kimseye sormuyorum veya hey millet bakın benim yatlarım katlarım var diye sevgili-eş arama şeklinde çabalamıyorum21 Yorumla- 1 yıl
Eig için teşekkürler
1 yılÇabalamıyorum. Bence bunlar nasip işi. Sen birisini bulayım, evleneyim desen de eğer onunla şu an karşılaşmaman gerekiyorsa bütün dünyayı da turlasan karşılaşamazsın. Bir tane video gördüm sosyal medyada, aynı mahallede bile karşılamıyordu iki insan. Biri dükkana girdiği gibi, diğeri kapısının yanı başından geçip gidiyordu. Bazen hemen yanında dursa dahi onu göremezsin. Allah'ın takdiri neyse o olur.
İdeal yaşa da çok inanmıyorum ben. Toplum baskılayıp "aa evde mi kaldın yoksa yazık" diyebilir ama çok başarılı olsan da konuşup bir kusur bulacaklar aynı yerde dursan da. O yüzden kendini geliştirmeye, hayallerini yaşamaya bak. Kiminle nasıl, nerede ne zaman evleneceğin konusunda endişelenme. Hayatına ve kendine odaklan yeter.
44 Yorumla
Soran1 yılHaklısın zaten insanoğlu nankör hiçbir şeyden memnun olmuyor umarım güzel günler bizi bekliyordur
- 1 yıl
Kesinlikle. Bir de yarın bir gün evlendiğinde evde sözüne dikkat edilmesini, istediklerini eşinin gözünün içine bakmadan alabilmek ve rahat nefes almak istiyorsan şimdi çok çalışıp güzel bir meslek edinmen hiç olmazsa para biriktirmen gerekiyor. Kadın çalışmak zorunda değil tabi ki ama maalesef mesleği ve birkimi olmadığı için kadını aşağılamaya kalkışan tipler olabiliyor..
Soran1 yılÖyle tabii bu devirde erkekler de statüsüne göre birisiyle evlenmek istiyor ve tek maaş ile de geçinmek zor zaten. Güzel bir meslek için çabalamakta sorun yok fakat emeklerinin karşılığını alamamak koyuyor insana.
- 1 yıl
O da var tabii
Gizli Üye(30-35)1 yılValla şöyle söylim ben 28 e gircem o kadar çok kişiyle tanıştım kahve içtim flört ettim ki doğru kişiyi bulmak için… şehirde adam kalmadı diye düşündüm. bir tanesi düzgün çıkmadı çıksada ben istemedim. Artık nasip olduğuna inanıyorum gerçekten zamanı gelince gelecek çabalasan da boş
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Evlenme yaşı konusunda toplumsal normlar ve beklentiler olsa da, herkesin aşk yolculuğu farklıdır! 👰🏻♀️💍 Kendi deneyimime göre söylersem, baskı hissetmeden sadece doğru kişiyi bulmaya odaklanmak lazım. Ben flört etmeyi seven biri olarak, birileriyle tanışmak için sosyal etkinliklere katılıyor, hobilerime zaman ayırıyor ve tabii ki online platformları da kullanıyorum. Birine ulaşmak için kendine güvenmen ve açık fikirli olman çok önemli! Flört etmeyi eğlenceli bir oyun gibi düşün; yolculuğun tadını çıkar! Sen ne düşünüyorsun, evlilik konusunda baskı altında hissediyor musun? 🤔💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin 40 a kadının 35 e kadar yolu var çocuk istemiyorsa bu yaşlar 5 yaş daha bile ileriye alınabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ne alaka knk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yılİstediğin kadar çaba göster. Aklına azcık yatanı bulmak para bulmaktan zor. Kadere inanıyorum. Ve bana biri yazılmamışsa kısmetin bilgisi olsun keyfime bakıyorum 😂😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılHer şey zor valla saldım artık dbcndncn
28 yaşındayım öyle bi kaygım yok ya ne bu acele 😄 kısmet işi bunlar ayrıca 25 ten önce düşünme zaten
11 Yorumla
Soran1 yılHayırlısı olsun 🥹
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik yaşı diye bişey yok eskiden standart daha altlardaydı ortalama 26 kızlarda 23 flan günümüzde bu ortalama 30 üstüne çıkmış durumda çünkü artık kimsenin kimseye tahammülü kalmadı eskiden saygı vardı edep vardı
12 Yorumla
Soran1 yılEn büyük nedeni maddi sorunlar bence
Cevap sahibi1 yılSosyal medya faktörüde etkili alternatif fazla olduğu için kimse sadece tek bir kişiye odaklanıp onunla konuşmuyor ileride sevgili olduktan sonra bişeylerden vazgeçmenin ne anlamı var en başında düzgün başlamalı her şey saygı güven temeli ilk zamanlarda atılır maddi sorunlarında etkisi var tabi ama meseie sadece bu değil
Uğraşmıyorum olursa olur olmazsa olmaz, illa ben evleneceğim gibi bir isteğim de düşüncem de yok
12 Yorumla
Soran1 yılSenin kadar kendimle barışık değilim o yüzden galiba
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. hiçkimse ile tanışmak için çaba göstermiyorum. evlilik gibi bir düşüncem de önümüzdeki 5-10 sene için yok
14 Yorumla
Soran1 yıl22 yaşında isen zaten erkekler o yaşta daha çocuk oluyor
Soran1 yılHaklısın aslında
1 yılÇaba gösterince düzgün insanlarla karşılaşmadım hiç
15 Yorumla
Soran1 yılGöstermeyince peki
- 1 yıl
O zaman da aklı başında insan görmedim
- 1 yıl
Hoşlantıyı aşk sanmak bu zamanın popüler hali, bilmek gerek biraz neyin ne olduğunu, koşul değil mesela mevzu aynı evde yaşayabilir miyizi düşünmek gerek bunun için ne yapabilirsini düşünmek
Soran1 yılYaa ben birisiyle konuşuyordum aslında heh bu sefer buldum dedim kafa yapılarımız çok uyuşuyordu ama aramızda 14 yaş varmış 28yasindayim dedi 36 imiş meğer hiç de göstermiyordu yaşını
- 1 yıl
Yalan söyleyebilen herşeyi yapıyor. O yüzden kriterleri esnek tutmak doğru olmuyor
1 yılnoooooo. cabalamaya degecek birinin bu topraklarda cikacagina inanmiyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılYalnızlık da zor ama napicaz
- 1 yıl
Kotu iliskiden iyidir
1 yılKızlar işterse 18 de olur erkekler zor ekonomik olarak en az 30 ü. Bulur
113 Yorumla
Soran1 yılErkekler birazcık daha kaygılı hissediyor sanki ama kızlar da öyle emin ol
Soran1 yılKişisine göre değişir tabi ben üni okudum mesela atanamıyorum iş bulamıyorum ben kaygılanmayım kim kaygılansın
- 1 yıl
Kızlar neden kaygılı söylim yaş gidiyo diye erkek ama 40 a kadar yolu var
- 1 yıl
Aynı bende mezunum bize göre yok iş
Soran1 yılAbartma 40a kadar yaşlanıyor insan ben 23 yaşındayım babam zaten 45 yaşında
- 1 yıl
Evet biraz abartmiş olabilirm ama brat birde mi yalan söylüyor git bak adama dipçik gibi
Soran1 yılSen bretpit misin TRde yaşıyorsun kendine gel dckchzbbsf
- 1 yıl
Yok ben burak özçivit. 0.2 gel gösterim
Soran1 yılNere gelim haha
- 1 yıl
Al bak çatlada patla
- 1 yıl
Baktın mı
Soran1 yılNe diorsun anlamadım ki çatlada patla ne dhshdhjdjd
- 1 yıl
Boş ver neyse bys
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBir hayli zaman oldu o çaba içinde olmayalı.
Çünkü birşeyi ne kadar istersen olmaz
Oluruna bırakmak lazım.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden bu kaygı? Güzel mi bulmuyorum kendini, çevren mi yok?
12 Yorumla
Soran1 yılEtrafımdaki arkadaşlarım herkes işini tutturdu atanan atandı evlenen evlendi hiç biri olmazsa sevgilisi var ve mutlular ben hiçbir baltaya sap olamadım henüz. Atanmak için çabala ya da işine gir baltaya sap ol diyeceksin ama tr şartlarında emeğinin karşılığını almak diye bir şey yok bu her anlamda böyle ben de ne yapacağımı şaşırdım artık
Cevap sahibi1 yılher şey olır ama TR şartları emek dersen olmaz calısmak ıstıyosan bi şekilde calıs kısmetin bunlarla bi alakası yok ayrıca hayata küsme sebepsiz yere
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır zaten evlilik düşünmüyorum ki evlenicek kız olmak gibi derdim de yok sadece sevdiğim kişi o gözle baksın yeterli.
10 Yorumla
1 yılKimsenin peşinde koşmuyorum açıkçası. Tanışmak isteyenlerle tanışıp, eğer anlaşamıyorsam ya da anlaşamayacaksam kibarca ayrılıyorum.
12 Yorumla
Soran1 yılSizin de gönlünüzce olsun
- 1 yıl
Teşekkür ederim sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılBenimde bazen oluyor öyle kaygı ama nesil bozuk olduğu için yanlış kişiye denk gelebilmektense uzak duruyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılBenim yakın çevremdeki erkekler 23-24 bandında nişanlandı ya da evlendi. Ortalama erkek için 27 kadın için 25 diye biliyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılYaşım 28 olduğu için ve bu zamana kadar hic ilişkim olmadığı için maalesef böyle bir kaygı taşıyorum...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılCabalamiyorum. İnatçı huyum devrede, evlilik baskısı arttıkça bende tam aksi yönünde hareket ediyorum. Bu işler baskı ile, dayatma ile asla olmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılşu an sadece kendim için çabalıyorum. Kendimi olabileceğimin en üst seviyesine getirdiğimde evleneceğim insan için de zaten ortam hazır olacaktır.
00 Yorumla
1 yılYattığım yerden nasibimin gelmesini bekliyorum dkdkdkd
02 Yorumla
Soran1 yılSen bensin dbxbbxndn
- 1 yıl
Gelir inşallah diyelim kdkdkdkd
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. @ruhumunisigi ' na katılıyorum aramak garip bence şans bir şekilde karşına çıkarır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇabalıyorum ama olmuyor
214 Yorumla
Soran1 yılNolcak bizim haller
- 1 yıl
Bilmiyorum hadi senin yaş küçük
Soran1 yılGörücü usulü kalktı mı ya bana görücü de gelmiyor hiç
- 1 yıl
Ya bana da birisi vasıtası ile tanistiriyolar ama oğlanı beğenmiyorum ya da oğlan beni beğenmiyor
- 1 yıl
Sonuç yine hüsran
- 1 yıl
O da zaten kırk yılda bir oluyor işte
Soran1 yılAslında biraz birbirinizi tanımaya çalışsanız birlikte vakit geçirince insan bi ısınır oluyor
- 1 yıl
Kanka ben baştan beğenmeyince olmuyor bende
- 1 yıl
Bilmiyorum görüşeceğim ama olmayacak gibi sanki bir de redderken de üzülüyorum oğlan çok iyi
- 1 yıl
Begenmedigim için reddetmiş oluyorum
Soran1 yılHa sen tipini beğenmiyorsun benim o kadar tip takıntım yok ya azıcık gideri olsun bakımlı olsun tabi de yakışıklısından hayır gelmiyor tecrubeyle sabit
- 1 yıl
Kanka benim hiç sevgilm olmadı tecrübem yok
Soran1 yılAllah gönlümüze göre versin tez zamanda inş
- 1 yıl
Valla tez zamanda umarım her anlamda iyi birini buluurm hem karakter hem tip olarak bans hitsp eden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence evlilik erkek için özgürlük kadın için kölelik
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÇabalanmaz ki bunun için, bi bakarsın bulmuşsun ya da o seni bulmuş
00 Yorumla Ben bu konuda saldım hiç çaba harcamıyorum,
00 Yorumla
1 yılGece gündüz yollardayım , damatlığımı giyinip çıkıyorum birde akşam dönüyorum.
00 Yorumla
1 yılYoo evlenmek mi? İstemem artık ömür bitti artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBence 26 yaşından önce evlenmeyi düşünme.
12 Yorumla
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
İnsan psikolojik olarak anca olgunlaşıyor, hayatta ne istediğini belirliyor.
Hayat tecrübesi diyelim.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıl🤷🏼♂️ ölü toprağı atmışlar üstümüze
15 Yorumla
Soran1 yılNiye ki
- 1 yıl
Aklımdaki gibi biriyle konuşamadığım için belki
- 1 yıl
Veya bıkkınlık ondan bile emin değilim
Soran1 yılŞu an hayatında biri olmayan herkes aynı durumda sanırım devir artık çok kötü
- 1 yıl
flörtmüş datemis , akıl oyunları redphill vs bıktım artık
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılbuldum ama artık olmaz malum ekonomi belli?
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
sende evlene bence?
Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. 31 yaşındayım hâlâ daha çabalıyorum
13 Yorumla
Soran1 yıl31e kadar kafayı yerim ya
1 yılHayır
Evde oturup beni bulmasını bekliyorum 🙃11 Yorumla
Soran1 yılSükunetle bekliyoruz ama ya bulmazsa
1 yılUmarım yine aynı kişi değilsindir.
19 Yorumla
Soran1 yılYok ben seni tanımıyorum noldu ko
- 1 yıl
Çok şükür. Bir arkadaşımız var sürekli evlenmeliyim, geç kalıyorum diye serzenişte bulunuyor da:)
Soran1 yılEn azından yalnız değilmişim.
- 1 yıl
Acele etmenizi önermem. Denginiz gelmedikçe de hataya düşmeyin evlenmem gerek diye.
Soran1 yılNe zamana kadar acele etmeyim peki evde kalırsam nolcak
- 1 yıl
Direkt sonuca bağlandığın için yazıyorum.
Evde kalmamak için mi evlilik yapmak istiyorsun, mutlu olmak için mi?
Yanlış bir evlilik yapıp mutsuz mu hayat sürmek istiyorsun, yalnız ve mutsuz olmayan bir hayat mı?
Tüm sorum bu kadar:)
Soran1 yılBen sevilmiyorum ve kendimi değersiz hissediyorum bir dönem sevgilim vardı mutluydum seviliyor muydum bilmiyorum ama mutluydum sonuç olarak aldattı 🥺 ben sevilmek istiyorum
- 1 yıl
İnsan sevildiğinden emin olamaz. Sen sevecek birini iste. Elbet çıkacak karşına. Daha çok gençsin.
Soran1 yılİnşallah çıkar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır kadere inanıyorum ben.
11 Yorumla
Soran1 yılBen de inanıyorum gelsin artık nasibim
hiç göstermiyorum.
nasibin geliyor zaten.
23 yaşında benim de yoktu 24e yağdı.
erkeklein genç kadın takıntısı seni korkutmasın gerçek hayatta - eğer güzelsen - yaşa hiç bakmıyorlar.
ki çok gençsin00 YorumlaVallahi ben bu kız olarak 34. tanıştım 35 de nişanlandım 36 da nişan bozuldu nedesem bos
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır. Ben aşk ve evliliğin tamamen yalan olduğunu düşünüyorum
03 Yorumla
Soran1 yılNedenn
Cevap sahibi1 yılHiçbir kadın erkeği sevmez, bu genelleme doğrudur.
Soran1 yılTersini söyleyecektin galiba doğrusu o çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İllaki karşımıza biri çıkar bakalım aramak değil de karşımıza çıkması daha makbul sanki
00 Yorumla
1 yıl33 yaşındayım. Cevabım, Yoo hayır...
30 Yorumla
1 yılSen yine iyisin benim atanamama korkum var tıp kazanmak istiyorum yaşım 23 kazansam nasıl olucak bir sürü kaygım var
00 YorumlaHayır onlar beni buluyor ve geri gidiyor bu gidişle bekar ölcem
10 Yorumla
1 yılÇabalıyordum ama artık akışına bıraktım.
10 Yorumla
1 yıl26 yaşındayım kimseyi aramiyom
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
1 yılistemiyorum strsin gitsin
10 Yorumla
1 yılBen birini bulursam evlencem inşallah da bulamadm 😂
00 Yorumla
1 yılEvet ama hep yanlış kişiler ile karşılaşıyorum :(
00 Yorumla
1 yılAynı durum bende de var. Artık ciddi ilişkim olsun istiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Göstermekte olmaz bizim toplumdan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHerhangi bir çabam yol
10 Yorumla
1 yılHayır çabalamıyorum
13 Yorumla
Soran1 yılNe düşünüyorsun peki
- 1 yıl
Evlenmek istemiyorum ki daha sevgiliyken bile sadık olanına sevenine denk gelmedim
Soran1 yılEvet artık elimizi uzatsak kolumuzu kaptırıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılTanıyan biri var aramız bozuldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben evlenmicem
24 Yorumla
Soran1 yılNedeeen
Cevap sahibi1 yılHepimiz kendi kafamızda beklentilerimize ve her konuda hayal ettiğimiz profile uyan kişileri seçip hayatımıza alıp bunun adını aşk koyuyoruz bu yüzden aşka inancım yok ama tabi değer vermek falan daha ayrı konular, ama bilmiyorum belki daha ilerleyen yıllarda yalnız kalmamak için bir eş de isteyebilirim kendime belli olmaz
Soran1 yılYalnızlık çok kötü gerçekten umarım gönlümüzce birisi denk gelir
Cevap sahibi1 yılAmin
Hayır o bulur bir şekilde beni
00 YorumlaBence daha zamanin var acele etmesen iyi edersin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir kaygı için çok gençsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir çabaya girmedim
00 Yorumla Hayır, flört bile etmiyorum kimseyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılDaha henüz çaba sarf etmedim
00 Yorumla Evlenmek istiyorum da yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılGönlüme. gore biri çıkmadı bende saldım
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026