21 yaşındayım, 27 yaşındaki asker sevgilimle 6 ay sonra evlilik ve ev hanımlığı korkum normal mi?

Yaşım 21 beş ay önce biriyle tanıştım şu an askerde ailelerimiz tanıştı ve görüştü ve evlenme kararına vardık ikimizde o askerdeyken üç kez buluştuk ve tabi bundna ailelerimizin haberi yok yani otelde oldu ikisi ikimiz arasında çok farklı güzel bir çekim var bunu fark ediyoruz benim için bir gece uyumak için izin aldı askerliğini uzattı felan yani çok fedakar merhametli birisi seviyorum oda beni seviyor fakat 27 yaşında ama ben biraz telaş eden tedirgin birisiyim yani mesela altı ay sonra evli olup ev hanımı olacağım sürekli çamaşır bulaşık ev işi çocuk bunları düşününce bana yük gibi görünüyor ona da söyledim böyle böyle telaş ediyorum diye sevgilimde ben hep yanındayım merak etme yardımcı olcam yalnız degilsin ben değil biziz diye düşün ilişkimizde diyor sizce telaş etmelimiyim nasıl mutlu olabilirim neyi düşünüp ya da telaş etmem normal mi

21 yaşındayım, 27 yaşındaki asker sevgilimle 6 ay sonra evlilik ve ev hanımlığı korkum normal mi?