Eskiden dinlemez, bildiğimi okurdum. Şimdi yanlış yaptığımı düşünüyorum.😅
3 ay
Eskiden dinlemez, bildiğimi okurdum. Şimdi yanlış yaptığımı düşünüyorum.😅
Zamanla insanın bakışı gerçekten değişiyor. Sevdiğin birinin sözünü dinlemek körü körüne uymak değil, onu önemsemek ve anlamaya çalışmak oluyor. Eskiden bildiğini okuman da o zamanki senin doğrusuymuş, buna kızmamak lazım. Şimdi farkındalık oluşmuşsa bu bir kayıp değil, büyüme gibi geliyor bana. Önemli olan yine de kendini tamamen yok saymamak.
Sevdiğim insan mantıksız ve saçma konuşuyorsa dinlemem. Evdekiler çoğu zaman saçmalıyor ve pek takmıyorum. İnsan bile bile kendini ateşe atar mı? Herkesin kendi doğruları var. Ben niye başkalarının doğrusuna göre yaşayayım ki? Mesela babam kahveye çikolata banıp yememi yanlış buluyor. Bunun nesi yanlış olabilir ki yani zevk meselesi. Anlatırken bile sinirleniyorum o kadar absürt bir şey.
Sevdiğimin istekleri, söylemleri benim için önemlidir. Onu kırmamaya ve her konuda gönlünü yapmaya özen gösteriyorum. Aynı özeni kendim için de bekliyorum lakin mümkün olmuyor :D Genelde ilişkilerimde sözü dinlenen tarafım fakat benim tüm sözlerim, tavırlarım hep partnerimi düşünerek söylenen söylemler oluyor. Bu knouda sıkıntı yaşamadım hiç açıkçası.
Dinlerim, çünkü sevdiğim insanın fikrini önemserim. Körü körüne değil ama söylediğinde bir anlam, bir kaygı varsa dikkate alırım. Sevgi biraz da karşı tarafı ciddiye almak zaten.
Şu anki farkındalığın efsane, olgunluk level atlamışsın resmen 😂👏 Sevdiğinin her dediğini körü körüne dinlemek doğru değil ama fikirlerine değer verip dinlemek bence çok kıymetli 🧠💖 Son karar yine sende olsun, ilişki ortak alan gibi düşün. Sen şu an sevdiğin birinin fikrine ne kadar kulak verirsin, yüzde kaç diyelim? 🙈
Cevap
27Cevap
Dinlenecek söz söylüyorsa evet saçmalıyorsa hayır
her şey karşılikli o dinlerse dinlerim.
Kendi bildiğimi okurum her zaman.
Tabi ki dinlerim, dinlemeden saygısızlık yapmak istemem, özellikle sevdiğime.
dinlerim dinlemek gerekte konu ile ilgili en kötü orta yolu bulmak gerekir
Dinlemiyorum annesi dinlesin o da annesin dinliyor zaten bana gerek kalmıyor
Her söz olmasa da çoğu dinlenir ya. Vardır bir bildiği.
Seviyorsam değer de veriyorumdur. Onun bütün makul isteklerine karşı gerekli hassasiyeti gösteririm
Dinliyorsa dinlerim yapiyorsa yaparım cabaliyorsa çabalarım seviyorsa severim sabır ederim sükunet ederim kısaca yapıyorsa yaparım yapmıyorsa yoluma bakarım
Seven sevdiğinin sözünü dinler karşılıklı yapar Yaşar
söylemesine bağlı koşullandirma şartlama varsa dinlemem minnosca söyleyip bir şey demiyorum yinede sen bilirsin senin tercihin derse dinlerim 😂
Söz demeyelim de ricaları vardır bunları makul sebepte ve derecede söylerse elbette önem veririm.
Ama bunlar kısıtlayıcı, güvenimi sarsıcı şeylerse kendimden ödün vermem.

Hayir.
Konusuna göre değişir 🙃
Prensip olarak dinlerim fakat kendi istediğimi yaparım
Bazen sevdiğin insanın da sözüne kulak vermek
ve fikirlerine saygı duymak gerekir
tabii ki dinlerim, o da benimkini dinlemeli öyle ilişkimi olur başıboş
Dinlerim, inatlaşmak yerine ona güvenip sözünü dinlemeyi daha samimi buluyorum.
Ben nerede ne yapacağımı bilen biriyim tamam mııı hihjhh XKDKDHDHDDHDHHD
Kadinlaaarrr
Kabul etseydi dinlerdim sarıpapatyamı ama o kaçmayı tercih etti yolu bahtı açık olsun
~ Ne istediğine bağlı her şeyini dinlerim diyemem ~
Aynı senin gibiyim bende dinliyorum artık anne sözü gibi bir şey oldu haklı çıkıyorlar
Keşke dinleseydim de şimdi evlatlarım ve eşim ile beraber yaşasaydık. 😢
Yeter ki seveyim
Herkese dikkafa
Sevdigine üsturuplu olanlardanim
Sevdiğime sözümü dinletirim.
iş işten geçince kadınlar
Erkek adamım o dinleyecek
Hayır dinlenmemeli dinlenmez.
Karşılıklıysa olur dinlerim
Kendi bildiğimi yapmayı seviyorum, dinlemem ben
Sevdiğim insanın kişiliğine bağlı olan ve konuya bağlı olan bı durum bir yanlış vesaire yaptıysam sevgilimin sözü de genel olarak mantikliysa sözünü dinlerim
karşılıklı seversem ben onunkini dinlerim oda benimkini dinlicek
Kafasına göre takılanlar genelde evlilikle sonuçlanıyor. Dinleyen boncuk yesin
Çok dinledim ama olmadı
Bu saatten sonra dinlemem tamam
Hayır dinlemem
kaale almam
Bazen
Dinlerim
İnsan asıl sevdiğinin sözünü dinler
Hayır herkesin aklı fikri mantıgı var
Eh işte bazen evet bazen hayır
Akıl akıldan üstündür diyip dinlerim