Yoksa ben ne dersem o olcak mı dersiniz?
Ben sözünü dinlerim, anne babamın da sevgilimin de :) atarlanmayın diye açıklamamı da yaptım evet :D
Ben sözünü dinlerim, anne babamın da sevgilimin de :) atarlanmayın diye açıklamamı da yaptım evet :D
Ne kadar sevdiğime bağlı ne kadr sevildiğime bağlı konunun ne olduğuna bağlı. bağlı da bağlı işte :) sevgili olduktan sonra gerisi gelir. ama konu kıskançlıksa karşı cinsle tüm ilişkimi kesmemi istese sözünü dinlemem heralde
dinlerim ben hatta en çok aşık olduğum adamı dinlerim
söz dinleme kapasitem çoktur
daha ilkim ve sonumu bulamadımki hayat ama herşey karşılıklı saygı olduğuna inanan biriyim nasılki o benim sözümü dinlerse aynı şekilde bende onunkini dinlerim tabi birgün ilkim ve sonumu bulursam
İnşallah bulursun :)
Mantıklı olduktan sonra hay hay. Yoksa orta yoluda bir şekilde buluruz. Ben öyle her dediğime evet diyecek kadında istemem. İlişkide %50 %50 diyorum ben. :)
İyi diyosun :)
Teşekkür ettim.
Cevap
12Cevap
Hep bir otorite kurma peşindeyim o yüzden genelde düzgün bir ilişkim olmadı şimdi sözümü dinleyen buldum bir tane yakında basarım nikahı hahah
Ahah kaçırma onu :)
Ben fazla sözümü dinlemesini istemem ki çok tatlı bir sevgilim var :)
söz.. dinlemek.. sevgilimin bana mantikli dediklerini dinleyebilirim ama bana mantikli gelmeyen sözleri dinlemem
ben hep dinlrrim ama Benmki ne dediysem tersini yapar bu yuzden hic anlasamayz zaten birbiimizi sevmesek devam etmez bu iliski
Erkek fazla söz dinlemez bence sözünü geçir :)
Zaten sozumu gecirebilsem daha guzel bir iliskimiz olurdi eminim ama taviz verdim ve cok alttan aldm sirf o kirilmasn diye ama kirilan hep ben oldum
Kötü olmuş
evet ve o da benim sözümü dinlerrr (allah bozmasın ) Çok mutluyuzzzzzzzz
Allah bozmaz kulları bozmasın :) nazar değmesin
amin inşallah 2 yıl oldu bakalımmm :)
Konuya göre değişir elbette. Sürekli huyuna gitmek de olmaz. Herkesin fikir özgürlüğü var.
sevgiliminkini pek dinlemem iylikçe demedikten sonra kimseninkini dinlemem
İyilikle söylenmeyen şey emir olur zaten öyle olunca dinleme tabii
Zaman zaman dinleyebilirim ama genelde kendi düşündüğümü yaparım
ben ne dersem o olur. taviz verip ipleri eline vermeye niyetim yok. çünkü kızlar iyilikten anlamaz
Öyle deme her kız aynı değildir ama sözünü geçirmen iyi bişey
her kız öyle. doğaları böyle yani. yaşadığım için biliyorum. disiplinli olduğun zaman sana daha çok bağlanıyorlar. değişmez kural.
Belki de:)
sende mesela sana baskın bir erkek çıksın ona aşık olursun. ama sümsük kılıbık biri çıksın isterse çok iyi kalpli olsun tekmeyi basarsın.
Çok iyi kalpli ama baskın bir sevgilim var ve çok aşığım :) baskın erkekler her zaman kazanır dediğin gibi :)
bazen ben ne dersem o olur bazen onun dediği önemli olan uzlaşabilmek...
Sözünü dinlemek değil de görüşünü alırım karşılaştırırım hangisi daha doğruysa onu yaparım :D
İyiymiş :D
ama benım hıc sevgilim olmadı
gerci ben dinlemezdim benim aklım yok mu
O da seni dinlemez o zaman. Aklımız yok diye mi dinliyoruz mantığa bak
mantıgıma yorum yapmak haddin degil !
Verdiğin cevaba uygun cevap veriyorum istediğime yorum yaparım :)
Ne söyledigine bagli.
Belli olmaz sağıma soluma
soz dınlemem kı sonucta sevgılım sahıbım degıl
cok seviyorsam dinlerim yoksa cıks :P
evet hiç çıkmam sözünden.
uslu sevgilim benim :)
herşey karşılıklı bence ve her erkek dinler :))))
Her erkek dinlemez bence :)
Orası öyle tabi ama yine de hepsi dinlemez diye düşünüyorum
Dinlemekle kalabilir.
Belli olmaz.
dinlerim.
dinlemiyorum
Seviyosam dinlerim
dinlemem :(
aman ne güzel dklfgklg
kuzenim yazmış dkfdıfgg
itiraf ediyorum o bendim onur:((
ne o sen kanun kaçagı mısın:((8 devletten mi saklanıyosun sen:(8