Sürekli buluşmak isteyen, para ve ilgiyle baskı yapan erkeğin amacı ne olabilir?

Birisi var sürekli buluşmak istiyordu bir kez buluştum ve öpmek için harekete geçti ben engel oldum, birdaha buluşmadm kendisiyle ama ısrarla tekrar buluşmak istedi hep reddedim ona abi kanka vs diyorum boşuna uğraşmasın diye ama yalvarırcasına buluşmak istiyordu, msjlarına falan bakmadım sonrasında , biraz zaman geçti yine başladı yalvarmaya özledim seni buluşalım söz veriyorum arkadaşça buluşma vs diyor, buluşamam abi meşgulum diye yalan söylüyorum, yalvarıyor sonra başlıyor seni çok istiyorum içimde ukte mi kalmak istiyorsun , maddi olarak her imkanı sunarım sana, aşığım sana gibi sallıyor , ben de ona o gözle bakmadığımı abi olarak gördüğümü söylüyorum ama ısrarla devam ediyor isteklerine, benimle resmen başka yaşamak istiyor parayla da etkileyecek aklınca, hayır kendisi tip olarak fena değil zengin işinde gücünde , istese kırktane kızla olur diye düşünüyorum acaba kızmı yok etrafında ya da taktı mı anlamadım ki, resmen yalvarıyor ya

Sürekli buluşmak isteyen, para ve ilgiyle baskı yapan erkeğin amacı ne olabilir?