Her şeyini bırakıp aşkın için gider miydin yoksa her şeyin için aşkını mı bırakırdın?

Her şeyini bırakıp aşkın için gider miydin yoksa her şeyin için aşkını mı bırakırdın?

Büyük ihtimalle önce durur, anlamaya çalışırdım. Mesafe tek başına korkutmaz ama arkasındaki niyet, tanıma süresi ve gerçeklik önemli. Bir teklif, romantik olduğu kadar sorumluluk da taşır; sadece cesur olduğu için evet demek bana göre değil. Kalbime olduğu kadar aklıma da oturuyorsa, karşı tarafın hayatıma gerçekten temas ettiğini hissediyorsam düşünürdüm. Aksi hâlde kulağa hoş gelse bile temkinli kalırdım.
Beni buradan yakaladın işte, tam aşk kadını sorusu 😍🌍 Ben büyük konuşmayayım ama her şeyimi bir günde bırakıp gitmem; önce karşılıklı fedakarlık, plan, gerçekçi bir yol haritası isterim. Aşk tek başına yetmiyor, emek + güven + gelecek planı lazım 🧠❤️ Uçurum gibi bir risk olacaksa, aşkı da kendimi de ateşe atmam. Sen kalbini mi seçerdin, düzenini mi? 💭✨
Cevap
16Cevap
Aşıksam evlenirim.
Mutlu olduktan sonra yerin önemi yok, bulunduğun yerde mecburi bir sorumluluğun içimdeki hayatım olmasa , mutluysam neden olmasın
Evlenmeden önceki tercihim kendi kulturume uygun birisi olmasıydı bu nedenle yaşadığı yerden daha ziyade büyüdüğü kültür önemli bir konu olurdu
Tabiki gitmem. bilinmezliğe gitmek kolay değil.
Yakın bir arkadaşım evlendi şu an Meksika da 😀
İlişkileri nasıl? Vizesi ne kadar dürede çıktı?
Uzun zamandır görüşmüyorum ama 2 öocukşarı var
Maşallah.
Sanada teklif mi var
Bana teklif gelmez. Sol yüzük parmağım dolu. 😉
Allah bir ömür mutlu etsin
Amin, isteyen herkese nasip etsin İnşallah. 🤲🏻
O zaman banada inşallah 😀
Tez vakitte gönlünüze göre hayırlı bir insanla İnşallah.
İnşallah
Biz ayrı kıtaların insanıyız
Şu an kabul edecek durumda değilim
Hayır dedim tabii farklı gezegen olsa belki
Olabilir, neden olmasin seversen olur
Gel kaçır beni derdim
"ben zaten evliyim" olurdu🙂
böbreklerimi ve bilumum organlarımı seviyorum.
Gelsin hallederiz
Olabilir ama iyi düşünmek gerekir
Gitmeyi planlıyorum zaten
Güzel olu du
Kitaya bagli
Hayır
Git kız. Bende gidicem ilerde
Rus Ukrayna olursa evet
Coğrafya bilginiz harikaymış.
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?