Sevdiğim beni kıskanıyor çok belli ediyor paylaşamıyor :)
dün ikimize ait bir bluz vardı üstümde ve kapımdan geçti ama görseniz canavar a dönmüştü:))
Sevdiğim beni kıskanıyor çok belli ediyor paylaşamıyor :)
dün ikimize ait bir bluz vardı üstümde ve kapımdan geçti ama görseniz canavar a dönmüştü:))
Şöyle düşün; her kadın kıskanılmak ister. Seni rahatsız edecek seviyede ise kıskançlığını sizin ilişkiniz için sağlıklı değil. Dozajı seni rahatsız edecek noktaya çıkmamalı.
yok ama kendisi çok baskın birisi
ben onu her şekilde kabul ediyorum:)♥️
herşeyi kafasında kuruyor sanırım elinde değil:(
inşallah
Kiskanclik tehlikeli bir duygudur bu duygu partneri sıkar ve özgürlüğünü kısıtlar herseyine yasak koyar kafeste kuş gibi hissedersin bence kıskançlık bencillikle eşdeğer bir duygudur kendi çıkarları için kişiyi yasaklara itmek
Kıskanç bluz krizleri çok tanıdık geldi 😂 Sevdiğin insanın seni biraz kıskanması tatlı, hatta ilişkide minik baharat gibi 💘 Ama iş “bluz, saç, nefes” her şeye trip atmaya dönerse orada fren lazım.
Şu an anlattığın daha eğlenceli kıskançlık gibi duruyor 😄 Ama sen rahatsız olmaya başlarsan sınırını net söylemen önemli. Sen onun bu halini seviyor musun, yoksa içinde ufak ufak tedirginlik var mı? 💭
Cevap
4Cevap
Kıskanmak iyidir ama hayatı zindan etmediği müddetçe
ama çok çok normal mi?:)
Sana hayatı zindan ediyormuş gibi geliyor mu? İçten içe yani toleransı hesaba katmadan
Kıskanmak sevmektir ama fazlası sa kendin dahil herkese zarar
Seven kıskanır bende kıskancım
Kapımdan geçti derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?