Aşk acısı Bastırma var
üstelik ilişkide kişiler birbirinin tarzına her şeyine benliğine saygı duymuş tartışma olsa da ne kadar
üstelik ilişkide kişiler birbirinin tarzına her şeyine benliğine saygı duymuş tartışma olsa da ne kadar
Kişiden kişiye göre degisir. Gerçek bir aşksa yine 1 yılı bulabilir. Yani tamamen kişiye , aşkın durumuna , yaşa göre değişir. Ama aşk acısını uzatmak bana göre saçmalık. Yaşanılan yaşanmış ve bitmiştir. Üstünde fazla durup kendini harap etmeye değmez.
Ebveyen bağı gelecek bağı her şeyi var karşılıklı saygı
Peki ayrılık neden?
Maniplatorler sızdı araya
Eğer ki birbirinize asiksaniz onları aradan çıkarmaya çalışın. Aşk biraz da çaba ister.
Ben büyük hataları affetmem ne hali varsa görsün yarım kalmışlık ile bitti ilk ben gidecektim sonra o gitmek istedi gidicem dedi maniplator bagımlısısın dedim en iyisi dedim
Aşk her şeyi affeder mi diye bir şarkı vardı. Bence affeder
Aşk acın baya derin hissediliyor, kalbini sıkıştıran türden… 😔 Böyle bağın, saygının olduğu ilişkiler bittikten sonra acı bazen aylarca, hatta 1 seneye kadar dalga dalga sürebiliyor. En yoğun kısım genelde ilk 3 ay oluyor, sonra yavaş yavaş köşeleri yumuşuyor.
Kendini bastırmak yerine duygunu yaşaman önemli. Şu an en çok ne zor geliyor, özlem mi, kızgınlık mı, boşluk hissi mi? 💔🌧️💭
Ebveyen bağı gelecek bağı her şeyi var karşılıklı saygı
O zaman yasın da büyük çok normal bu hislerin 😔 Ailen üzülüyor mu sen böyle olunca? 💔🌧️
Cevap
5Cevap
aşk diye bir şey yok,
Hiç yakıştırmadım narsistlerin egosunu oksama ya dksmsmsm
kimsenin egosunu okşamam. ?
Narsistlerin ya her yerdeler
Benle ilgisi yok ilgilenmiyorum narsistlerle
Bunu hatırladıkça onur boyu desek doğru
Evlilik ve ebveyen bağı olan
Akraba mi birde hep görecek onu zor unutmak
Daha iyisi çıkınca karşına
Yıllarca
Kaç yıl
Kişiye bağlı, ortalama 3
Daha az diyorlar
Değişir
svgilinmiydi
Evet ama sınavı kazandığımda çok mutlu olmustu
Keşke bende bilsem
6 ay 1 yıl yalan palavra ya
Ne zaman unutulur
Kanka kim milyoner isterde doğrusu vardı bulmaya çalışılan
Çok üzülüyorum ya
Ben de kanka düşün benim exim arabulucuya ağladı manipltore ağladı herkese ağladı
İdareye bile
Neden ayrıldınız o zaman
maniplatorler manipule etti onu çok kötü ben dayanamadım benle uğraşıyor maniplatorler psikolog kötüye kullanıyor işte fena patladım
Hmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?