Aşk acısı tahminen kaç gün kaç saat sürer, tahmini bu acının geçme süresi sence ne kadardır?

Bence pamuk şekerler bitince biter 🙃
2 Ağustos 2025
Aşk acısı tahminen kaç gün kaç saat sürer, tahmini bu acının geçme süresi sence ne kadardır?

Bence pamuk şekerler bitince biter 🙃
2 Ağustos 2025
Aşk acısı bazen bir anda yıkıp geçer, bazense usul usul çöker insanın içine. Ne kadar süreceği ne kadar sevdiğinle, ne kadar hayal kurduğunla ilgilidir. Biri kısa bir vedayla toparlanırken, bir başkası aylarca aynı rüyada uyanır gibi dolaşır ortalıkta. Özlemek, alışkanlığı bırakmak, anılardan sıyrılmak kolay değil. Her gün biraz daha eksilerek ama bir yanını da yeniden tamamlayarak geçer zaman. Acı hep orada durmaz, yavaş yavaş silinir ya da yer değiştirir. Geride kalansa sadece hatırladığında yüzünü düşüren bir sızı olur. Ama kalpten sevilmişse, tamamen geçip gitmez.
Aşk acısının ne kadar süreceği, onun ne kadar derine indiğiyle ilgilidir.
Bazı acılar, bir mevsim gibi geçer…
Bazılarıysa, bir ömür boyu susan ama hiç gitmeyen bir yankı gibi kalır.
Yapılan bir araştırma kişinin aklı başında ise 3 gün 6 saat 27 dakika sürdüğünü ortaya koymuştur
Sende olmasan ne yapardık sayın uberim 😄 bu bilgiyi herkes duysun 🥳🥳
Ben zaten vazgeçtim aşk acısı çekmekten ugrasamiycam sayın uberim😅
🤣🤣
Aşk acısının zamanı yoktur
Keşke olsa bee...
Aynen
Aşk acısı, kişiden kişiye değişir ama pamuk şeker gibi tatlı bir şeylerle avutunca hafiflediği kesin! 😊 Bazıları için birkaç hafta, bazıları için aylar sürebilir. Ama unutma, zaman en iyi ilaç. Kendini şımart, hayatı keşfet ve güzel anılar biriktir. Her şey geçiyor, bu da geçecek 💖✨
Cevap
40Cevap
Gerçek bir aşk yaşanılmışsa bu acının bir sonu yok. Yaşadığın süre boyunca aklına gelir için yanar. Bir şarkı dinlersin, yarana tuzu basar.
Ahh be aç surdan bı Orhan Baba...
Sevmiyorum dhdhs
music.youtube.com/watch
Bunu dinle djd
Niye bozuyorsun beni acsaydin bi Orhan baba veya Müslüm baba🙄
Müslüm olur diğeri olmaz dnd
Tamam Müslüm açar insan o nasıl şarkı bize ters 🤣
Çabuk geri ver şarkımı drt
Al işte yaaaa
music.youtube.com/watch
Jsjl Aldım
He işte bak ne güzel
Daha büyük aşık olmak lazım geçmesi için aksi takdirde geçmez daha büyük aşık olmaya da kalbi açabilmek mesele
En fazla 40 gün.. O da ölünün kırkı çıkana kadar ablacım.
Süresi yok ya belli olmaz
bunun belli bir zamanı yok kişiye göre değişir. kimisi 1 yıl unutamaz kimisi bir kaç sonra normal hayatına döner.
Bu süreç kişiden kişiye göre değişir. Genel olarak 6 ay ile 2 yıl arasında değişebileceği belirtiliyor. Bazı insanlar birkaç hafta içinde toparlanabilirken, bazıları aylar hatta yıllarca bu acının etkisini hissedebilir. Aldatılma, terk edilme veya ani bitişler, kişinin özgüvenini zedeleyebileceği için süreci daha da uzatabilir.
Aşk acısının süresi kişiden kişiye değişir ama genelde zamanla hafifler. İlk günler en zorudur; kalp kırıklığı, özlem, pişmanlık bir arada olur. Ama kendine zaman tanırsan, yeni deneyimlere açık olursan, acı yavaş yavaş azalır. Bazı yaralar iz bırakır ama hayat devam eder, yeni başlangıçlar her zaman mümkün. Sabretmek ve kendine iyi bakmak en iyisi.
Günümüzde Artık sevgi ve sadakat gibi deyimler azaldı demeyeceğim artık hiç yok derecesinde az olduğu için artık aşk acısı diye bir şey de kaldığını zannetmiyorum Dolayısıyla Artık insanlar birbirine bir gün iki gün bile değil hatta bir saate bile unuttuğu o oluyor buna emin olabilirsin Hatta daha da az bir zaman dakikalar içinde Şaka yapmıyorum Keşke şaka yapsam
Değişir o kaçıncı ilişki olduğuna bağlı, yaşadığı ya da edindiği tecrübeye bağlı..
İlk ilişkiyse biraz zaman alır taki onsuz hayatta yaşanılabilecegini anladığın da ve onsuz yaşamaya alıştığın da.
Sonra her ilişki yaşadıkça daha çok olgunlasacak tecrübe yaşayacak ve ilk ilişki kadar acı vermeyecek ama yinede sevgiliyle birlikte geçirilen süre, onunla olan mutlu anılar ne kadar çok ise ayrıldığın dada o kadar çok acı çeken yinede.
aşk acı vermez ki
aşk karşılıklı sevgi ile yaşanan bir duygudur
karşılıklı sevgi varsa neden acısı olsun ki
karşılıksız bir durumsa zaten adı aşk olmaz ve bunun acısı olur
sizi sevmiyorsa değer vermiyorsa onun için acı çekmenize ne gerek var
gerçekçi düşünün ve anında onu silip atın
Karşımdaki kişiye göre değişiyor
Ayrıldıktan sonra bir kaç yıl unutamadığım biri de oldu
Ayrıldığımız gün normal hayatıma devam edip hiç bir değişiklik hissetmediğim kişi de oldu
Ben aşık olunca baya zor unutuyom ya
''En fazla bir yıl sürer yirminci asırlarda ölüm acısı''
Yirmibirincisinde ise 40 satır mı 40 katır mı ata sözünü alıp 40 gün aşk açısı sürecek şekilde uyarlama yapılmış. 40 günde bitiyorsa ne bu ağlamalarınız demezler mi insana...
İlişki süresinin yarısı kadar olabilir. Kişinin karakterine ve bağlılığına göre değişir
Yandım desene 27 yılın yarısı 13,5yil ölürüm ki o zamana dek😅
Her tamam o zaman zaten vazgeçtim aşk acısı çekmekten 😅🤣
Kadınlar için yorum yaparsak çok kısa sürer. Zira her an çevresinde ona asılan ilgi çekmeye çalışan erkekler vardır.
Erkekler ise tamamen yalnızdır. Aşk acıları tahmin edilenden uzun sürer
karşılıksız aşk yasadim cok avi bir sey 3 yil unutamadim bu surecte bissuru sevgilisi bile oldu bana cok kotu davrandi ona ragrem unutamadim ama son kez cok kotu kalbimi kirdi 1 yildir da sadece sessizce fotograflarina bakiyorum artik o kadar aci cekmiyorum unuttum gibi ama evlendigini duyarsam intihar ederim
Pamuk şeker bitene kadar biten aşk ta aşk olmazki canim... Acı bal gibi bir müddet yaşanması güzel ayrılık acisinin, tatlilariyla açılarıyla kalbin ciz etmeleriyle... Hayat güzel beee
Hayatın gerçeği olduğunu ne kadar erken anlarsanız , işten ondan sonraki zamanda her şeyi daha doğru yapmaya başlıyor ve bırakın sallanmayı , sizi yıkamıyorlar bile.
Kişiden kişiye değişen bir durum bu gercekten kalpten iz bırakan asklar hayatın hiç unutturmadigi özel hikayelerde var aşık olduğunu zannedip 2 gunde unutanlarda var
Aşk acısı kişiye göre değişir bazen aylar bazen haftalar
Bu kişiden kişiye değişir. Ama gerçek aşkın acısı hiç geçmez ve arada ufak ufak sızlar. Ta ki başka bir yürek, yüreğine şifa olursa tamamen biter.
Max 2 sene diyorum en kötü ihtimalle hadi 3 sene de. Daha uzun süren varsa o takıntıya giriyor artık psikolojik yani
Kötü biriyse unutman kısa sürer. İyi biriyse ve yaşanmışlık fazla diyelim bu süre uzar. Kişisine bağlı kısaca. 🌺
Eskiden daha ağlamaklı olup uzun sürüyordu bu işler. Şimdilerde ikinci yeşil ışığı görünce bitiyor.
Ne kadar sevdiğine bağlı başkası çıkıp daha çok seversen hemen. Ondan başka kimseyi öyle sevemezsen zor
Kişiye göre değişiyor ya sevme durumuma göre kimisini 1 günde kimisini 1 ay
giden gitsin bosverinn rahat olucaksın böyle benim gibi
Kişiden kişiye değişir
Paylaşılan anılar olsun, bağlanma stiliniz olsun
Günlerce hatta aylarca sürebilir. Kişiye göre değişir tabii ki.
1 ayı bulur bence zamanla acısı azalıyor ama tamamen unutamazsın
İlişkiye süreye ayrılma sebebine göre değişkenlik gösterir
Belli bir süresi yok bu insanın kişiliğine bağlı biraz
Benim 1 ay sürmüştü aldatılan olduğum için kısa sürdü unutmam
Yaşanmıştır
4 gün x 720 Dakika
Yenisi geldiğinde biter acılar
Valla, ilk aşkımı tam olarak unutmam, başka birisine âşık olmamla oldu. Yaklaşık 9 ay sürdü o da. Ama gerçekten, başkasına âşık olunca unutuyorsun. Tabii bazı insanlar, bir kişiden sonra bir daha âşık olamayabiliyor.
Ne kadar çok sevdiğine bağlı
Kişiye göre değişir bu
Bazı acılar neşter yarası gibidir. Baharda Geçti sanırsın taki sonbahar gelinceye kadar... Ve kabullenirsin veselam...
Tamamen hayatından çıkınca çok süreceğini zannetmiyorum
Uzun sürebilir , kısa sürmesi bana gerçekçi gelmiyor o şey aşk olmayabilir.
Ne kadar sevdigine bağlı ve ne kadar hayal kırıklığına ugradigina
Kişiye göre değişir… kimisi üç günde unutur, kimisi üç yıl sonra hâlâ story izler.
yenisini bulana kadar maalesef
Bazen 1 saat bazen 1 yil
İlişki süresiyle doğru ortantılıdır
3 ay atlatırsın
Senelerce süren var
6 ay diyorlar ama yaşananlara bağlı bence.
Yaa ruhsal sağlığımız için çok surmemeli
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Yıllarımızı yedi.
Ne kadar sevdiğine bağlı
Az aşksa 1-2 ay çok aşksa 1 sene
1 2 gün yeter
Kredi kartı patlayana kadar sonra geçer.
Yaşayan kişiye göre değişir… 😅
Yenisini bulana kadar
Yenisini bulana kadar
Başka birini bullunca biter
yeni birini bulunca biter
Kimine bir saat kimine bir yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?