Sen kriterlerine uyan birisini hak etmiyorsun.
Siz kadınlar bu gerçeğin farkında değilsiniz. Hayal dünyanızda bir profil oluşturmuşsunuz ve erkekler yok diye ağlıyorsunuz. Hayal dünyanızda oluşturduğunuz profilleri hak etmiyorsunuz. Böyle biri asla gelmeyecek ve yaş gittikçe ilerleyecek. Yaşın ilerlemesiyle sekpaliteniz düşecek. Ya kriterlerinizi gözden geçirirsiniz ya da yalnız yaşlanmaya mahkum olursunuz.
Bu daha iyi günleriniz, hele türkiye gibi emeklilik parası yetmeyen bir zamanda emekli olunca o zaman daha feci durumlarla karşılaşacaksınız.
Çalışmak isteseniz çalışamazsınız çünkü vücut uygun değil.
Kendinize yetecek birikim yaptıysanız ne ala. Eğer yoksa hapı yuttunuz.
Düzgün erkek var ama maalesef onları bulmak kolay değil.
Çünkü genelde ilişkiler yorucu olduğu için istemiyorlar.
neyse yaa bana ne.
02 Yorumla
Soran6 aySus
En İyi Cevaplar
6 aySana bir şey itiraf edeyim, kriterlerine yüzde yüz uyan birisi ile asla karşılaşmayacaksın, karşılaşamayacaksın. Çünkü öyle biri yok, %5-10-20 ihtimalden bahsetmiyorum, eğer allah olup o kişiyi yaratma kabiliyetin yoksa, öyle birini bulamayacaksın... Birbirini çok seven ve mutlu bir evlilik yaşayan çiftler bile kriter olarak yüzde 100 birbirine uyan çiftler değil, çevrende var ise sor, mutlaka sevmediği huy, karakter ve alışkanlık söylerler sana partnerlerindeki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aydüzgünlükte sakın esneme yapma, bu sefer evlendiğine kaç yüz kere pişman olursun, ayrıca evine bakacak erkek bulmalısın, bazıları hem evine bakmıyor, kadından destek istiyor üstüne kadının takılarını yiyor, üstüne bazıları bir de kumar borcu yapıp kadına ödetiyor,, sakın şu huyu düzelir deyip tuhaf tiplere ya da manevi hayatı düşük tiplere selam verme
09 Yorumla
Soran6 ayBen manevıyatı buluyorum hep değer verenler çıkıyor karşıma
Cevap sahibi6 aytm maneviyat ve ev geçindirme önemli, edep ahlak için de esneme olmaz, neyde esneme olabilir ki kafanda
Soran6 ayZengo olsun
Cevap sahibi6 ayne kadar zengo
Soran6 ayAylık 200kazansq ıyı
- 6 ay
Haklisin
Cevap sahibi6 ayBenim durum yetmez bu yıl için 105-110 da kalırım ben 🙂
Soran6 ayO da iyi kral
Cevap sahibi6 ayevet bana şimdilik yetiyor, sen 200 deyince öyle dedim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m 6 ayHiç kimse kriterlerine 4-4 lük uymaz. Ama onu bulunca şüphe etmezsin. İçin ısınır. Seni ilgisizlikle tehdit etmez. Yanında panik yapmazsın. Ve çok fazla denk gelmez. Bir zamanlar aşık biri olarak kriterlerine uyan biri olmaz belki ama sevince kriterin o olur diyebilirim 🙃 gözümde canlandı koskoca mazi 🥳
01 Yorumla
Soran6 ayYa benim hayatm da biri var onu seviyorum ama yüzde yüz uymuyor diye evlilik konusunda kararsızım
Yapay Zeka Cevapladı
32 bence hâlâ tam kıvam yaş, panik modu açmana gerek yok 😌 Ama yüzde yüz uyum diye bir şey de yok, onu net söyleyeyim. İnsan tanıdıkça bazı kriterlerden ödün veriyorsun, bazılarını da “iyi ki vazgeçmemişim” diyorsun.
Sence vazgeçemeyeceğin 3 temel kriter ne, gerçekten net mi bunlar, hiç düşündün mü? 🧐💭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,9b cevap paylaştı.
u 6 aygeç kalırsın evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Bence bu çok doğru çünkü bir insan evlenmek için evlenmemesi lazım gerçekten böyle hayatını değiştirecek büyük bir işe giriyorsan sevdiğin ve sevdiğin bazı şeylerden feragat etmek zorunda kalmadığın bir evlilik olacak
10 Yorumlakalırsın evet ama 32 yaşından olmandan dolayı değil kabullenmemenden dolayı kimse yüzde yüzü bulamaz çünkü kendimiz bile yüzde yüz olamıyoruz amaç günün sonunda birbirinin farklılığına ne kadar uyum sağlayabilmekte
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayHayatı bu zamana kadar zaten onun için iskaladin. Bundan sonra da kesinlikle iskalarsin. Yaş ilerledikçe bahane artar. Gençken göremedikleri o görürsün. Yapamazsın.
02 Yorumla
Soran6 ayN'apim yanı
- 6 ay
Bir sağlık danışmanı olarak bu tür özel ve kişiye ait olan durumu bu gibi platformadan, genelde cevaplamam kişisel bilgileri içermesine nazaran etik değil.
- Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı.
6 ayYüzde yüz isteği gibi bi eşle evnenipte her şey istediği gibi olan bir çift göster bana? Sosyal medyada takipçilerine mutlu aile çekimi yapanları saymıyorum. Sanırım 100 Yıl daha beklersin.
01 Yorumla
Soran6 ayNeden uyumlu çok ınsan var
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kriterlere uyan birisi yok zaten sadece deli divane aşık olup kör olucaksın
Mantıklı düşünen biri aa ben bunu sevicem demez zaten direkt hormonal bir durum maalesef 😅20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aykriterler ev araba olsun her şeyimi karşılasın maddi-manevi beklenti olmasın ev işi yaptırmasın sevişme ve seks istemesin... Sayın andavaal siz erkek değil , ATM istiyorsunuz. Aramayın sktın gidin ATM'nin birini sökün evinize takın🤪🤙👌
07 Yorumla
Soran6 ayEv araba olması gereken bişey zaten çok bişey değil ki
Cevap sahibi6 ay🤪 Git ATM al. 2024 verisi ülkede kendi evi olan ve evinde kalan oranı %36 çıkmıştı... Seni alıcak adam seks kölesi olarak alır.. Çünkü adamın parası var ama dert kahır çekicek kadar da aptal değil zengin erkekler. Akşam arar gelirsin yemek masasına dayar sonra işi bitirir banyo sonra cebine de 5-6 bin tl sıkıştırır hadi karıcağım sen babanın evine derse evlenir zengin erkek yoksa ömür törtüpüsü olursun koca diye aldığın adam 40 ölür zaten kanserden.
Soran6 ayNe dıyon la
Cevap sahibi6 ayZengin adam niye zengin? Dert çile çekmek için mi zengin? Yan komşumun 12-13 tane binası var. adam 18-24 arası evli kalıp boşanmış. Daha da evlenmem. Evlilik zenginin çekiceği yer değil. Fakirin alanı diyor adam şu an 57 yaşında. Beni gömer 27 gibi duruyor. Takılıyor kadınlar yatıyor kalkıyor bizimiyle hayrına aynı senin gibi hayır olsun diye...
Soran6 ayParası olan insan neden dert çeksin anlamadım para varsa iyi yaşam standartları iyi yasarsın
Cevap sahibi6 ayBiz erkeğiz ya sen kadınsın ya hani... Bizim sizde dert gördüklerimizi siz " prenses gibiyim maşallah" felan derken içinizden. Biz ömrümü sktın aa karısı ömrümü hayatımı diyoruz. Size göre her yer dubai... İmzayı çaktırdıktan sonra... Ağzınıda diş değil sivriltimiş penisleriniz olduğu gerçeğini görüyor zengin daha çok görüyor... Fakirin zaten konuşmaya hakkı yok nefes aldığına dua etsin 😄
Soran6 ayNe dıyon
- Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
6 aykriterlerin ne onları da yazsan.. bende boşandım yenden evlenmeyi düşünüyom ama bu sefer ince eleyip sık dokuyacam
05 Yorumla
Soran6 ayOrtalama bı tıp ünv mezunu aylık 100kazansa güzel olur kültürlü bilgili görgülü ailesi ıyı kalabalık olmasın modern olsun beni sevsın saysın değer versın ınsan olsun adam olsun evı arabası olsun
- 6 ay
ev araba 2 tane birde fabrika.. birde dükkan var ama geç kaldın be.. ben bekarım ama boşanmış bekar :)))
Soran6 ayÇocuğun var mı
- 6 ay
evet var
Soran6 ayBy
Gizli Üye(25-29)6 aySarışın degilseniz 2,05 boyunuz yoksa kimsenin şansı yok knka 😂😂ehdjdjdjdjdjdjd jdjdjdjdjd 2,05 boyu olmayan kimse bana merhaba bile demesin thanks hshs
13 Yorumla
Soran6 ay😀
Cevap sahibi6 ayNe oldu haksız mıyım yaiaiaiaia😂shshshsh
Cevap sahibi6 ayGayette haklıyım ha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayKriterlerni indirmek zorundasin ama dua et.. Allah hayalindeki kisiyi cikarir.. bide cok indirme kriterlerni
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. yani kör topal dememen lazım artık zaten gec kalınmınş değil mi
bir de yüzde yüz kriter ne demek ya 40 45 okey yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Geç kalmışsın zaten.
Çocuğunun bile olması zorlaşır bu yaştan sonra. Daha ne kriteri?02 Yorumla
Soran6 ayAbart bro
- 6 ay
Madem inanmıyorsun, yaşa da gör. :)
32'de hala kriter peşindesin. Genç ve güzelken bulamadığın kişiyi 40'lık halinle mi bulacağını düşünüyorsun?
Hadi bir mucize oldu ve o kişiyi buldun diyelim, o vakitten sonra çocuğun olacak mı sanıyorsun gerçekten?
Ben bu sitede 12 yıldır üyeyim. İlk geldiğimde açılan konularla şu an açılan konular çok farklı. 12 yıl önce yaşı 25-26 olanlar çok kibirliydi. Şu an ise her gün 30-35'lik kadınlar evlenecek erkek bulamadıklarından şikayetçi.
Sen sanıyorsun ki kriterlerine uygun erkek karşına çıkınca hemen sana aşık olacak, hemen nikahı basacak. Yok öyle bir dünya. :)
Benim için sorun değil, yaşayarak öğrenirsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.
6 ayKriterlerim var diyip karşı tarafında kriterlerine önem vermeniz lazım 100 de 100 kimse birbirine uymaz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Fazla seçici olmak da pek doğru değil. Genel olarak kırmızı çizgilerinize uyan kişiler uygun aday olabilir. Diğer türlü kimse kusursuz değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ay36 yaş geçti, abdest namaz, edep, haya var, ev geçim seviyem var, ama ben de bekarım, yani geç olsa bana olurdu, nasip diyoruz,, bu senin hayatında 1 kere verilecek karar, öyle düşün, bozuk tiplerden kaç, düzelir falan yalan, inanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ayÇocuk düşünüyor isen sağlık için geç kalmayın derim
02 Yorumla
Soran6 ayNeden
- 6 ay
Belirli bir yaş sonrası vücudu yorar ve zorlar
çetgpiti bile bilgi verirken yüzde yüz emin değil hacı
01 Yorumla
Soran6 aySağol hacı
Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Senin bu saatten sonra bekleme gibi bir lüksün var mı abla, heleki 100de 100
01 Yorumla
Soran6 ayNedenmıs
6 ayYüzde yüz imansız öyle bir uyum bekleme biraz azalt oranı
02 Yorumla
Soran6 ayYüzde 99😅
- 6 ay
Kesin bulursun o zaman 😂
Aman abla ne acelen var ya tabikide bekle sakın kriterlerinden ödün verme 😀😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 661 cevap paylaştı. Fazla düşünmeye vaktin yok bu işler kriterlerle olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayKriterlerin hepsi bir arada olan insan bulmak neredeyse imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBelli olmaz belki yarın bulursun. ama evlilik çokta iyi bir şey değil, aklına bile getirme, gereksiz bişey.
04 Yorumla
Soran6 ayYalnız da olmaz aıle evınde de olmuyor artık
Cevap sahibi6 ayYalnız olabilir niye olmasın, ayrı bir evde.
Kriterlerini azaltacaksın, yaş ilerledikçe kriterler artıyor.
Soran6 ayHangi parayla 😅
Cevap sahibi6 ayÇalışacaksın oda olur. Hiç bir iş yapmadan olmaz tabi.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayHiçbir yaşta kriterlerinize %100 uyan kişiyi bulamazsınız. Öyle bir insan yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayTek kiriterin olsun ALLAH tebareke azze Celle Celalühu teâlâ azîmüşşân’ korkusu olsun yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayUymazki. Kritik en onemli seyler okey olsun tamamdir gecim icin
06 Yorumla
Soran6 ayNedir krıtık en önemli şeyler
Cevap sahibi6 ayBu senin vazgecemeyecegin kriter.. onu bile belirlemediysen hala ne evliliginden bahsediyorsun. Olmazsa olmazlarini yaz bi yere ona gore tanis. Yuzde yuz asla olmayacaj
Soran6 ayHm
Cevap sahibi6 ayhm ne 32 yasında hala aklın havada mı
Soran6 ayKrıterlerım net
Cevap sahibi6 ayne mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ayyüzde yüz uyduğunu sandığın kişiyle bile o oranı evlenince sabit tutamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇocuk sahibi olmak istemiyorsan hiç bir yaş geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKriterlerini düşürsende olmuyor doğru kişiyi seçebilmen ve birazda şansının olmadı gerekiyor
00 Yorumla
6 ayBiraz daha beklersen geç kalmışlık hissiyle mücadele etmek zorunda kalacaksın
02 Yorumla
Soran6 aySuanda öyleyim hayata geç kaldım hıssı
- 6 ay
Böyle hissetmen normal, ama yanlış, herkes kendi zamanında yaşıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayBn de de bu problem var
15 Yorumla
Soran6 ayNapcaz kız bız😀
- 6 ay
Kanka bilmiyorum bir mucize olacak ve biz istediğimiz kriterlerde biri ile evlencez
- 6 ay
Siz ikinize british kedi öneriyorum
- 6 ay
Kedi de severim şahsen
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kalmışsın zaten
01 Yorumla
Soran6 aySen kalmıssın
6 aySen de başkasının kriterine 100 uyuyormusun
01 Yorumla
Soran6 ayYes
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Zaten yüzde yüz bulamazsın 60 ı bul yeter
02 Yorumla
Soran6 ayYüzde 80 buldum
6 ayBence fazla bekleme
04 Yorumla
Soran6 ayNıye
- 6 ay
Hayatın geçmiş
Soran6 ayNıyeee
- 6 ay
Biyolojik olarak riskli çocuk bile yapamaz olabilirsin erken yol al
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayNeler kriterlerin?
04 Yorumla
Soran6 ayOrtalama bı tıp ünv mezunu aylık 100kazansa güzel olur kültürlü bilgili görgülü ailesi ıyı kalabalık olmasın modern olsun beni sevsın saysın değer versın ınsan olsun adam olsun evı arabası olsun
- 6 ay
Hangi şehirdesin?
Soran6 ayNeden gelıp bulacan mı benı
- 6 ay
Kriterlere uyuyorum, belki bir şeyler olur diye
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. geç kalırım? zaten kalmışsın? :D
02 Yorumla
Soran6 ayÜzüldüm
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geç kalmışsın zaten. Evde kalmışsın Abicim
00 YorumlaKimse kriterlerini %100 karşılayamaz
00 Yorumla
6 ayZaten gec kalmışsın
00 YorumlaBilmiyorum hala ben de bu mesele nasıl olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYani bütün kriterler değil de ana kriterler olsa yeter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Biraz acele et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
6 ayGeç kalmazsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayKriterin nedir peki hanım apla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
6 ayKriter varsa evde kalirsin
00 Yorumla Hiçbir zaman geç değildir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
6 ayBilinmez korkutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKriterlerin ney ki? Kofi annan kriterleri gibi bir şey mi bu? 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
6 ayMezarlıkta çok var bekleyen.
00 Yorumla
6 ayGeç kalmazsanız ömür boyu bekar kalmış olursunuz😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Bir zman sonra seçici olacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geç olmaz ya 80 yaşına kadar bulursun birini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. %100 diye bir şey cidden var mı ya
00 Yorumlanasil birini ariyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
6 ayMuhtemelen uyani bulamayacaksin
00 Yorumla kimse kriterlere uymaz cano mezarlık olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayGeç kalmışsın o iş bitmiş zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 aydaha ne kadar beklemeyi düşünüyorsun ki
02 Yorumla
Soran6 ayYüzde yuz olana kadar
Cevap sahibi6 ayOyle bir oran. maalesef ki hic olmuyor
Gizli Üye(30-35)6 ayGecikme başlamamış mı zaten
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri