İsveçte yaşıyorum ve 18 yaşındayım. İlk kez bir kızla ciddi olmaya başladık yüz yüze görüşmedik ama 2-3 ay boyunca sosyal medyadan nerdeyse her gün konuştuk flörtleştik birbirimize couple reelsler cart curt attık tahmin edebileceğiniz üzere ama yüz yüze hiç konuşmadık. Kız ağır bir şey söyledi ilişkiden bağımsız 1 ay ara verdik yani yazmadık ama küsüşmedik de. 1 ay sonra kız bana instadan reels atıp pardon ya arkadaşıma atıcaktım sana attım bu arada nasılsın diyip espiri bir şekilde muhabbet başlattı kısacası 1 ay sonradan. O muhabbeti başlatalı 1 hafta falan geçti bugün şey muhabbeti açıldı sen bana ne hissediyorsun sadece konuşmakan zevk aldığın içinmi yoksa gerçekten bana aşık mı aşk duyuyormusun dedi bende her 50% 50% yani her ikiside dedim. Kızda gerçekten mi neden daha önce söylemedin diye sordu bende hiç sormadın ki diyip espiri bir dille yanıtladım. Ondan sonra şapsal tarzı b irşey yazıp uzun bir paragraf yazdı. Paragrafın türkçeye çevireceksem böyle yazdı: "Kerem çok komiksin çok yakışıklısın ama ben senin gibi düşünmüyorum yani seni seviyorum ama o şekilde değil. Daha önceden bende öyle seviyordum ama yeni birisiyle tanıştım ve onunla ciddi hislerimiz oldu ve iş ciddiyete bindi o yüzden seninle konuşmaya devam edemedim".
Bundan sonra bende şey yazdım: "Bunu itiraf ettiğin için bana karşı dürüst olduğundan dolayı sana teşşekür ederim hayatının geri kalanında başarılar yazdım"
Kızda bana özür dilerim, sanada şanslar. yazdı ve kızı hem tiktoktan hem instagramdan hemde snapchatten arkadaşlıktan çıkardım.
Size asıl sorum ve hislerim şunlar: Kızla hiç yüz yüze bile buluşmadık ama kızı gerçekten sevmeye başlamıştım yani onu değilde onun varlığını seviyordum belki. 1 ay aradan sonra bir anda başkasıyla ciddi ilişkim var yazınca ben 2nci alternativmiyim 1 ayda nasıl bir anda beni severken başkasıyla ciddiye bindi bendeki eksiklik neydi tarzı sorgulamaya başladım. Biliyorum yaşım daha genç önümde belki 5 farklı aşk hikyası olucak ama ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ne yapmalıyım sorun sizce neydi kötü alışkanlığım da yok şarkı dinleyip geçiştiriyorum :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer