İlk buluşmada yakınlaşıp ikinci buluşmada mesafeli olan sevgilinin derdi nedir?

27 ARALIK 2022
İlk buluşmada yakınlaşıp ikinci buluşmada mesafeli olan sevgilinin derdi nedir?

27 ARALIK 2022
Merhaba,
Böyle insanların kesinlikle hastalıklı varlıklar olduğunu düşünüyorum ya mesela ilk başlarda böyle ilgi gösterip sonrasında kendine bağlayıp sonrasında da amaçsız ve nedensiz sebeplerle uzaklaşan insanların bence ne istediğini bilmeyen psikolojik rahatsızlık olan insanlar olduğunu düşünüyorum, açıkçası ben artık bu hayatta sadece kendimi düşünüyorum ya kim ne düşünürmüş kim ne yaşarmış veya benim hakkımda ne düşünürmüş kırılır mı üzülürüm artık umurumda bile değil Ben zamanında çok üzüldüm artık kendimi düşünüp kendimi sevme vakti öyle bir durumla karşı karşıya kaldın mı da Teşekkür ederim verdiğin zevk için derim çeker giderim.
O kendisini fahiş olarak göstermek istiyorsa ben de öyle görürüm
Hoşlanmamıştır
İstediği gibi bulamamiş ama yine de bir deneyim demiş olan sevgili duruşu bu
Aynı soğuklukla devam ederse ondan önce davranıp yol vermek gururu kurtarmak gerek
İlk buluşmanın heyecanıyla ne b*klar yediğini o an anlamamıştır mal ya da başka bir alternatifi vardır. Olmayan beyniyle ne yapsam diye düşünüyordur.
Bak bu mantıklı olabilir.
Cevap
20Cevap
Böyle yapacaktıysa ikinci buluşmaya gelmeyeydi. Derdini alır müsait bi yerine sokarım :D umrumda olmaz, mesafesine mesafe koyarım.
Bence dengesiz ya da kafası karışmış olabilir. yani beklediği gibi geçmemişte olabilir. ya da amacı farklıdır
Başkasını bulmuştur soğumuştur yolcudur abbas bağlasan durmazdır. Bu zamanda öğle çok şahit oluyorumki insanlar ilişkiler öğle baside indirgenmişki normaldir yani gözünün üstünde kaşın var diyerek soğuma olabiliyor
Kafası karışıktır, ilk buluşmada yakın olmaktan pişman olup kendini ağırdan satma taktiğine geçmiştir, ikizler burcudur.
Demekki bir hatasını gördü ya da bisey için katlanır ona oncin mesafeli olmaya çalışır
Umduğunu bulamamış olabilir, kişilik bozukluğu olabilir
😂 Seviamek istiyo olabilir. Kasiniyor bence rahat batıyor
Mehter tipi sevgili 2 ileri 1 geri ne yaptığını bilmiyordur.
Beklediği gibi değildir belki 🙂
manipüle etmek bir sıcak vir soğuk yapıp kendie bağlamak bence
Yakınlaştığına pişman olmuştur belki istediği gibi hijyenik birisi değilsindir bakımsızsındır falan filan işte
Tamamen cinsel manada değil mi
Yok değil.
Soru benimle ilgili değil 😅 ama şöyle anlatayım ilk buluşmada kadın veya erkek yakınlaşıyor öpüşme filan olmuş ama ikincide yine fark etmiyor kadın veya erkek mesafe koymuş neden olabilir? Mesafeyi koyan kadın ya da erkek neden koymuş olabilir?
https://voca.ro/1luhpBh7yp4T bu sesi atarken kıçımın donuyor olmasijxjfdndnd
Kıçın niye donuyor😂😂
Meraktan sordum.
https://voca.ro/1jXqwHvHLI0J
al bakalim boyle sacma bisi yasadim
Ilginc
oyle.
Bilmem ki, sence nedir derdi 🙄
Bilmem
Seni beğenmedeğini fark etmiştir
😂😂😂Ben değilim evliyim ben 😂😂
Aaa bekar gibi havan var bana öyle geldi. Soruda şahsi duruyor
Yanildin
Beşer şaşar😂
😂😂😂😂😂
Kararsız biri. Uzak durulmalı
Heyecanı tükenmiştir :D
O neymiş öyle. Hevesimi aldım hadi git der gibi
hiç duymadım. :)
Arada bçr halt etmiştir muhtemelen.
Demek beğenmemiş derim.
Cereyan alamamıştır
Ah o ceryanlar😂😂
Elektrik miydi 🤔🤔🤔
Evet 😅
Neticede çarpıyor 😂😂
Eveet
Karşı taraftan atak bekliyor olabilir
Dış görünüşünü beğenmemiş olabilir
Kafa karıştırmak.:)
Dengesizdir
Beğenmemiş
Maldır
Anlaşamamak
İğrendi mi acaba?
Hijyen degilse taraflardan biri diğer taraf igrenebilir ama niye 2. Kez buluşur o zaman.
Bak bu olabilir
bacım zirve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?