Liseden bir arkadaşım
yıllar sonra beni sevdiğini söyledi. Ben de bir süre konuşmayı kabul ettim ama konuşmaları ve tavırları garip geliyordu. Sürekli yazışmıyorduk; ne ben her gün yazıyordum ne de o.
Sonra bir gün hikayeme cevap verdi. Ben de “İşine gelince mi yazıyorsun?” gibi bir şey söyledim. O da bana “Aynısını sen yapıyorsun, ben yapmıyorum” dedi. Yine anlaşamadık.
En sonunda ben “Lütfen artık konuşmayalım” dedim. “Neden?” diye sordu. Aradan birkaç gün geçti. Bu sefer ben ona bir şey gönderdim ama cevap vermedi.
Gerçekten sevmiyor galiba diye düşündüm. Sonra yapay zekâ ile kendi fotoğrafımı kullanıp “Yanıma yakışan birini yap” diye bir görsel oluşturdum ve onu da ona gönderdim. Buna çok sinirlendi. Daha önce “Kalbini kıracağım, bana yazma” demişti zaten.
Bir gün hikayeme cevap verdi. O an içimde birikmiş bir düşünce vardı ve “İşine gelince mi yazıyorsun?” gibi bir şey söyledim. Çünkü gerçekten öyle hissediyordum; sadece canı sıkıldığında ya da keyfi istediğinde yazıyor gibiydi. O da hemen savunmaya geçip “Aynısını sen yapıyorsun, ben yapmıyorum” dedi. Yani yine konu dönüp dolaşıp bir tartışmaya bağlandı. Aslında konuşarak anlaşabileceğimiz bir şeyken, yine birbirimizi suçladığımız bir noktaya geldik. Kısacası yine anlaşamadık.
Bu durum beni yormaya başlamıştı. Sürekli bir belirsizlik, sürekli bir yanlış anlaşılma vardı. En sonunda ben “Lütfen artık konuşmayalım” dedim. O da “Neden?” diye sordu ama gerçekten içimde anlatacak gücü bulamadım. Çünkü birine defalarca nasıl hissettiğini anlatmaya çalışıp yine de anlaşılmamak insanı çok yoruyor.
Aradan birkaç gün geçti. Bu sefer ben ona bir şey gönderdim, ama cevap bile vermedi. O an içime daha da oturdu bazı şeyler. “Demek ki gerçekten sevmiyor” diye düşündüm. Çünkü seven insan merak eder, konuşmak ister, tamamen susmaz diye hissediyorum.
yapay zekâ uygulamasında kendi fotoğrafımı kullanıp “Yanıma yakışan birini yap” diye bir görsel oluşturdum. Bunu da ona gönderdim. Belki de saçmaydı ama o anki duygumla yaptım. Buna aşırı sinirlendi.
daha önce kendisi bana “Kalbini kıracağım, yazma” Yani beni kırmayı göze almıştı ama benim yaptığım şeye tahammül edemedi. Bende defalarca gerçek değil dedim ve herkes yapıyor denedim dedim oda ben deneme dedi bende ona sende beni deneme olur mu lütfen dedim seven sevdiğini azulamaz dedim ve hiç yazmıyor demekki hiç sevmiyormuş değil mi? Ben ne yapmalıyım? Takipten de çıkarmamış
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer