Yani o kadar yoruldumki hem derdimi anlatmaktan, hem anlaşılmamaktan. Binbir çeşit emek verdiğim yuvamın tek kişilik çabayla yürümesi veyahut yürüyememesi artık beni bıktırdı. Sanırım ben eleniyorum arkadaşlar.. Anlaşmalı bir şekilde ayrılacağız. Hem bu kadar nankör, bu kadar pişkin nasıl olabilir bir insan? Nasıl bu kadar huzursuzluk meraklısı olabilir! Karşılığında duyduğum sözlerin devamı sinir ve ağlama krizleri.. Değer bilmez insanlarda bu kadar kolaymış demek ki.. 4,5 yıllık emeklerimin çöp oluşu kafasından nasıl kurtulacağım? 🙁
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayAnlaşmalı boşanma kolay.. adliyeye gidin arzuhalciler biliyor zten formatı beraber dilekçe yazdirin. istekler paylaşım neyse.. altına imza. dava aciyorsunuz para yatırıp bu kadar.. gün veriyorlar.. avukata vs de ihtiyaç yok.. davaya giriyorsun 5-10 dakika arası bitiyor..
117 Yorumla
Soran4 ayYurt dışında görev yapıyordu eşim, olmak zorunda mı illa?
- 4 ay
İmza atacak.. ya da sana dava açmak için vekalet versin.. ya da avukatına.. davaya uzaktan baglanabilirnmi bilmiyorum. bir avukata vekalet verebilir
Soran4 ayTeşekkür ediyorum fikirleriniz için.
- 4 ay
Rica ederim.. geçmiş olsun :)
Soran4 aygeçer inşallah..
- 4 ay
Geçiyor.. merak etmeyin :))
Soran4 aySizde de mi aynısı vardı?
- 4 ay
Evet anlaşmalı boşandım. ama bizde sizin gibi sorunlar yoktu anlaşamadık.. oturudul konsutuk yolları ayırdık
Soran4 ayAltınlarımı vermek zorunda mıyım?
- 4 ay
Hayır degilsin.. anlaşma dilekçesine yazabilirsin.. o dilekçede herşeyi yazabilirsiniz..
Soran4 ayGram altın birikiminin bir miktarını bilezik yapayım mı koluma vermemek için? çünkü benim babamın kendisine maddi çok desteği oldu. adı sonrasında yapmasaydı felan oldu. ve ailecek yıktılar bunlar beni bildiğiniz. en başından beri hep ayrılmamı istiyolardı. beni namusumdan dahi vurdular. benim suçsuz günahsız olduğumu bile bile hiç yuvamıza sahip çıkmadı. bende hepsini vermek istemiyorum açıkcası. ödülle ayrılsın gibi olmasını istemiyorum. nafakasınıda istemiyorum onun. ayrılacağım adamın parasıyla geçinecek değilim. ama kendimi sağlama almak amaçlı birazını koluma bilezik yapayım mı? napsın benim dişimden tırnağımdan arttırdığımı ailesi mi yesin? ailesi zaten bizim evimizi yedi. veya başka birine mi taksın? gurur meselesi oldu üstüne bide kullanılmış oluşum. şoklar içerisindeyim. bozsam tlde kalsa zarar. ama koluma yapayım kişisel sayılır en azından alınmaz benden diye düşündüm.
- 4 ay
Kayıt altında bir altininiz yoksa zaten sizden alamazlar merak etmeyin.. zaten erkeğin bir şey talep etmesi bu durumda saçma.. bende nafaka vermedim hiç aramizda konusu bile olmadı.. eğer altın mevzusunu açarsa sizde nafaka isterim dersiniz zaten girmez o topa.. tek sorun onu mahkemeye getirmek Emin olun gerisini halledersiniz :))
Soran4 ayHiç anlayışlı değil çirkinleşiyor. En lüks şekilde döşeli eşyalı evin içi. Eşyalarıda vermek istemiyor. Altınlarıda. Benim olanıda almak istiyor. Ama boşanma anlaşmalı olsun, s. g diyor. İnsan 5 yıl eziyetini çektirdiği hanımına böyle davranır mı Allah korkusu olan birisi?
Soran4 ayBende annemlerdeydim şu an. Eve gidip değerli pahalı eşyaları ve çeyizimi kargolıyım diyorum. Ev açsam kendime işim yok. Özel sektörde full kiraya gidecek para. Ailemle yaşayıp çalışmayı düşünüyorum. Altınlarıda koluma bilezik yapıp kurtarayım diyorum. O benden ayrılsın peşine evlenir bile emin olun. Boşa savaş verdiğimi bildiğim için ayrılmak niyetim.
- 4 ay
İnsanlar ayrılırken belli ediyor kendini.. erkek adam ceketini alır çıkar gider.. biz öyle bildik büyüdük.. bu kadar xirkinlesmek acaip geliyor bana.. bence bir an önce kurtul hayatina ve kendine odaklan hayatta en kotu şey boşa savaş vermek uğraşmak.. herşeyin telafisi var boşa geçen zamanın yok :)
Soran4 ayBeni çalıştırmadı. Hiç bir şeye yaramadım 5 yıldır. Başım ağrıyor ağlamaktan. Ah ya cidden.
- 4 ay
Ağlamanın bir faydasi yok geriye dönüp bakmaninda.. tek bakacagin yer ilerisi artık.. yaşın daha çok genç hiç bir şey içinde geç değil.. üzülmek yerine yeni olasiliklar ve hayat için bence olumlu bak :))
En İyi Cevaplar
Anlaşmalı boşanmalar da 2 tarafda mahkemede olmak zorunda. Avukat tutmanız bir şey değiştirmiyor. Bende yurtdısından bu yüzden gelip mahkemeye katıldım. Dava açmak basit, protokol hazır olmalı. Hakim ikinizden canlı duymak istiyor kararı.
148 Yorumla
Soran4 ayNisan 'da gelecekti yurt dışında çalıştığı için. Asla iletişime geçmeyide düşünmüyorum kendisiyle. Bana ne konuda dikkat etmemi önerirsiniz?
- 4 ay
Çocuk varsa velayet konusunu, masrafları kimin nasıl karşılayacağı, çocuğun babada ne zaman ne kadar sürede kalması gerektiği gibi konuları protokole yazdırın.
Çocuk yoksa, ortak ev araba gibi paylaşımları, eşyaları, varsa düğün takılarınızı, istediğiniz nafaka tutarı, maddi veya manevi tazminat olarak para talebiniz varsa herşeyi yazın. Protokolde ıslak canlı imza olmalı. Eşinizin imzalaması şart. Mahkemeye kesinlikle gelmesi gerekiyor, gelmezse dava red ediliyor.
Soran4 ayÇocuğumuz yok öncelikle. Evide yok. Arabası da yok. Zaten kendisi asker. Yurt dışında çalışmasının sebebi bu. Bana takılan altınlar var sadece. Bu kadar. Vermeyi düşünmüyorum onları.
- 4 ay
Anladım. O zaman geriye altınları yazacaksın protokole,, nafaka tutarını yazacaksın, eşyaları yazarsın sana kalacaksa, atıyorum 200k para istersin falan onları yaz. Dava açılırken protokol verilecek, mahkeme gün verecek. Anlaşmalı boşanmaya avukat hakimle konuşursa önden günü öne çekebilir. Bir anda gelip evlilik bitemez. Ya uzun süre kalacak, ya da mahkemeye birdaha gelecek.
Mahkeme günü kendisinin olması şart
Soran4 aysize bir şey sorabilir miyim?
Soran4 ayGram altın birikiminin bir miktarını bilezik yapayım mı koluma vermemek için? çünkü benim babamın kendisine maddi çok desteği oldu. adı sonrasında yapmasaydı felan oldu. ve ailecek yıktılar bunlar beni bildiğiniz. en başından beri hep ayrılmamı istiyolardı. beni namusumdan dahi vurdular. benim suçsuz günahsız olduğumu bile bile hiç yuvamıza sahip çıkmadı. bende hepsini vermek istemiyorum açıkcası. ödülle ayrılsın gibi olmasını istemiyorum. nafakasınıda istemiyorum onun. ayrılacağım adamın parasıyla geçinecek değilim. ama kendimi sağlama almak amaçlı birazını koluma bilezik yapayım mı? napsın benim dişimden tırnağımdan arttırdığımı ailesi mi yesin? ailesi zaten bizim evimizi yedi. veya başka birine mi taksın? gurur meselesi oldu üstüne bide kullanılmış oluşum. şoklar içerisindeyim. bozsam tlde kalsa zarar. ama koluma yapayım kişisel sayılır en azından alınmaz benden diye düşündüm.
Soran4 ayHayır bende direkt.
Soran4 ayBenim artım bu oldu işte. Allah orada yüzüme güldü diyorum. Fiziksel olarak herşeyin benim avcumda olması oldu. Araba falan alsam kendime, evlilikte ortak mal sayılacak hepsi tehlike. Ama birikim diye talep edilemez bence. Çünkü çok bozulup yerine. Benim altınlarım hep onun borçlarına gitti. Şimdi olanlarda hep benim kendime aldıklarım. Bana bişey takmadı yani. Hep yarınlarımızı düşünerek ben yapmıştım :'(
- 4 ay
Üzücü bir durum boş ver geçiyor. Ben 8 sene oldum boşanalı. Almanyada yaşadığım için, dünya kadar mal verdim ben ayrılırken. Dedim ki bitsin sadece bitsin. Ev, araba, yüklü para ne istediyse kabul ettim. Sen nafaka bile istemiyorum diyorsun. Bence iste neden istemiyorsun ki. Sonra pişman olursun
Soran4 ayOndan gelecek olanın hayrı olsa bana bu yuvada olurdu. :) Herşeyi baş kakıncı yapmazdı. En son sözü hep bilmem nap git olmazdı. Ben onun bana hiç kıydığı gibi kıymadım. Parası yoktu buldum buruşturdum avcuna saydım. Evimizi tuttu babasına verdi. Neden bile demedim. Çok uzun aylar boyunca görevlere gitti. Onu hep bekledim. 26 yaşında saçlarıma ak düştü inanın. Şehir şehir gezdim. İt bağlasan durmucak kasabanın prefabrik evlerini yuva yaptım bize. İnanın ağlayarak yazıyorum bu satırları.. Bi insan anlaşmamak için bu kadar emek veremez. Ne ihanetler gördüm kendisinden, bir gün ağır bir erkekliğini görmedim. Herşeyi ben yaptım ben yönlendirdim. Bir yuvamız olsun istedim. Beni yıktı. Kendimden korktuğum için ayrılacağım. Ben gözlerimin döndüğünü fark ettim çünkü. Ve hiç kullanmadım bunları ona karşı. Aradaki ailesinşn yaptığı pislikleri saymıyorum bile. Kendisinden kuruş bırak hiç bir şey istemiyorum. Elimde avcumda biraz bişey var. Bari o heybeme geleceğim için artı olsun. Derdim o.
- 4 ay
İnanırım herkesin kendine göre sorunları, ayrılma problemleri oluyor. Ben ihanet yüzünden ayrılma kararı aldım mesela. Hiç bir şekilde affetmedim, kendime olan saygımdan sustum. Sinir stres derken o yaşta siz gibi saçlarım yanlardan beyazlar oldu. Yuva kolay kurulmuyor, emek veriyorsun herşeye katlanıyorsun, ama nasip olmayınca olmuyor gerçekten. Allaha havale et hepsini. O aileside emin ol çeker bunu bir şekilde. Ben yine diyorum nafaka iste bırak harcama. Senden sonraki hayatı neden iyi olsun? Senin çektiklerinin bir bedeli asla yok ama, bırak onunda canı çıksın ödesin eşek gibi.. Bak bu konuda iyi düşün.
Soran4 ayYemin ederim tüm kalbimle istemiyorum. Ben arkamdan o şekil konuşturucak bir kadın değilim. O kadar kırgınım ki anlatamam..
Soran4 ayBende duyar mıyım acaba çok merak ediyorum :)
Soran4 ayBende yaşattıkların bacından çıksın diyorum. Çok günahıma girdiler. Bacın çeksin aynısını, 1 ev içinde namus peşine düşün başa baş verin düşünün biyer bulamayın vericek diyorum. Ciğerim yandı çünkü...
Soran4 ayİyiki de yapmışsın. Bazen adaleti kendi sağlamak istiyor insan. Ailemin öğrettiği gibi davranıyorum ona, kendi hak ettiği gibi davransam benimde kucak kucağa gezmem lazımdı. Ama işte ben onun gibi olmucam. :)
Soran4 ayKayseriii
Soran4 ayVe gram sesini çıkarmadı. Siz ne diyorsunuz lan insan benim namusuma böyle konuşabilir mi? Ben gece yanımda yatanı bilmiyormuyum demedi. Ben kovdum karımı demedi.
Ah yazık ulan yemin ederim kafama sıkasım geliyor. Ben bunları hak etmedim.
Soran4 ayMemleketim ora evet ama ben hep İstanbul'daydım. 26-27 büyümemde aynı şekil.
Soran4 ayBen sildim herşeyi, ayırdım. Bana neler dedi ne küfürler etti. Engelledi. Hala evlilik fotoğrafını silmiyor. Barışacağımızı sanıyor. Her zamanki gibi ' Aşkım nolur ayrılmayalım, özür dilerim gel barışalım, yuvamız kurtulsun ' diyeceğimi sanıyor. Ama bitişini izleyeceğinden haberi yok. :)
- 4 ay
Seni sürekli manipüle etmiş o zaman. O kadar hakaret ima da bulunup, birde sürekli senden adım beklemesi bu nasıl bir ilişki ya. Ama ümit varsa, düzeleceğine inanıyorsan şans ver diyeceğim de, ihanet de var diyorsun. Çok saçma bir durum var ortada. Adam hayatının şokunu yaşayacak ve haberi yok🙂
Soran4 ayİster ertelensin ister ertelenmesin beni birdaha bulamayacak. Ve açacağım davayı. Madem öyle uyunuyor, madem ben gözyaşlarıyla sabahları edemiyorken sigara elimden düşmüyorken o uyuyabiliyorsa , dalga geçiyorsa böyle, çok değil 1 defada unutuluşunu izlesin..
Aldığım hiç bir risk yok, sonunda ölümde yok, en fazla ayrılırız. Zaten buda beklenilen bişeydi.
ver yansın ozamaaannnn ;)- 4 ay
Ağlama işte değmeyen birisi için yazık... Gerçi sana diyorum da, boşanma kararını ben aldığım halde bende dağılmıştım. Ama iyileşiyorsun, zaman iyi geliyor. Sende iyi olacaksın. Ömür boyu bu eziyeti çekmektense, 3 ay acısını çekiyorum hayatın güzel olsun.. Haksız değilsin ayrılmakda. Hak etmeyen birisini bekleyerek gençliğini harcamak yersiz
Soran4 aySana dinlediğim şarkıyı öneriyim mi? Benimle dertlen ahah :)
Soran4 ay
Soran4 ayTüm olanların üstüne soğuk bir soda 😅
Soran4 ayHiç kullanmadım biliyor musun?
Soran4 ayopen.spotify.com/.../33G6hHXMRKhNqPMTs93FjC
al bakalım :)
Soran4 aybilmediklerinden gidelim ozaman :)
open.spotify.com/.../2Ie8WU1ywShXu0YiANyvz5
sizin almancılar iyi bilir 😅
Soran4 ayiyi şu an yolladığımı hiç bilmeyeceksin.. :D
open.spotify.com/.../1OUuYxtMnyNS4etNDpto3A
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Şu an hissettiğin şey o kadar ağır ve gerçek ki, satır satır hissettim resmen… 😔 4,5 yıl emek verip tek başına yük taşımak, sonra da anlaşmalı boşanma noktasına gelmek çok yıpratıcı, bunu kabul edelim önce…
Anlaşmalı boşanma kısmını netleştireyim: İkiniz de boşanmakta anlaşıyorsunuz, mal paylaşımı, nafaka, velayet gibi konularda bir protokol hazırlıyorsunuz, bir avukatla çalışman çok iyi olur. Sonra mahkemeye gidiyorsunuz, hâkim ikinizi de dinliyor, protokolü onaylarsa genelde tek celsede bitiyor süreç. 📝
Emeklerin çöp olmadı bu arada… Senin öğrendiklerin, olgunluğun, sınırların, kendini tanıman… Hepsi sende duruyor hâlâ. Emek boşa gitmek değil, bazen “bana ne kattı?” kısmına evriliyor. Şu an bunu görememen çok normal, çünkü yasın en taze hali. 💔
Ağlama krizlerin, sinirin, kırgınlığın… Bunların hepsi çok sağlıklı tepkiler aslında. İçine atma, güvendiğin biriyle konuş, imkanın varsa bir terapistten destek al, bu süreçte profesyonel destek gerçekten çok işe yarıyor. Kendini suçlama, “neden bu kadar dayandım?” diye değil, “artık kendim için duruyorum” diye düşünmeye başla yavaş yavaş. 🌱
Kafandan atmak için zamana ihtiyacın var, hızlı unutmak zorunda değilsin. Ama kendine minik hedefler koyabilirsin; bugün sadece kendin için bir şey yap mesela: yürüyüş, kahve, sevdiğin bir dizi, sıcak bir duş… Küçük şeyler büyük hisleri yumuşatıyor. ☕🚶♀️
İstersen anlaşmalı boşanma protokolünde nelere dikkat etmen gerektiğini de konuşabiliriz, aklında somut sorular varsa yaz, beraber bakalım. Şu an en çok ne korkutuyor seni bu süreçte? 💬❤️01 Yorumla
Soran4 ayNelere dikkat etmem gerekiyor söyleyebilirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. Sizin için geçmiş olsun durumunuz varsa bir avukata danışmanızda fayda var en güzeli sancısız saygı çerçevesinde sona ermesi
24 Yorumla
Soran4 ayBende aynı fikirdeyim. İllet ettirdi, bari giderken sorunsuzca gitsin.
- 4 ay
Yine aynı hatalara düşmezsiniz umarım. Öncelikle iyi araştırın istihbarat yapın hal hareket davranışlarına toplum tarafından saygınlığına ve sevilmesine ve zekasına kolay işbitiriciliğine ve gelecek beklentisi hayat tarzı ve hobilerinin sizinle uyumlu olmasına dikkat edin tabiki ağzının tekrar yanmasın istiyorsanız
Soran4 ayBüyük konuşmayayım ama en güzel yıllarım gitti. Birdahasını düşünmüyorum.
4 ayAnlaşmalı boşanırsan tek celse de bitiyor. Emeklerin vs o his hiç gitmeyecek
18 Yorumla
Soran4 ayBu histen o kadar çabuk kurtulmak isterdim ki, anlatamam. Bir insan insanı böyle harcarmış yani. Sevdiğinin vurduğu hançere denk değilmiş hiçbiri..
- 4 ay
Üzgünüm ama öyle asla kurtulamıyorsun. İnsanın öz'ü yapar ne yaparsa
Soran4 ayKendime güveniyorum. Güçlü bir karakterim. Ama canımı hiç bir şey bu kadar yakmamıştı.
- 4 ay
Yaşamayı devam ettirirsin onda sorun olmaz. Heba olan dünler le yaşamayı öğren daha hızlı başarırsın
Soran4 ayKaderi kabullenmek gerek... Ben bunu anladım.
- 4 ay
Kader gayrete aşıktır. Devamı için gayret gerek geriye bakma önünü göremezsin bol şans dostum.
Soran4 ayTeşekkür ederim çok kaliteli bir sohbetti..
- 4 ay
Bilmukabele..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayBakis acini degis ve kurtuldugunu dusun
16 Yorumla
Soran4 ayKeşke öyle olsa. Yani yıldım. Hayata dair beni o kadar yordu ki inanamazsınız. Ben bunları hak etmemiştim yolun sonunda.
- 4 ay
Kadin erkek ilisikleri. boyle bintaraf alttan alir almayi birakirsa iliski biter
Soran4 aySadece hep bir taraf mı alttan almalı? Adil mi bu?
- 4 ay
Degil tabiki de sen uzulme diye diyorum kendini suclama bu boyledir
Soran4 ayCidden böyleymiş haklısınız.
- 4 ay
Umurim isleroioz yolunda gider
Büyük ihtimalle tek celsede biter
12 Yorumla
Soran4 ayİnşallah.
4 ayÜzgün musun peki
11 Yorumla
Soran4 ayTabii ki üzgün olmaz mıyım? Ben onu çok sevmiştim. Çok şeye göğüs germiştim. Seven biri bile bu kadar yapmazdı. Bunları hak ettiğimi düşünmüyorum. :'(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım