Gerçekten ya çoğu kızın beğendiği erkeksin ya da hiçbir kızın beğenmediği mi oluyorsun?

Bu konu hakkında ne düşünyorsunuz? ben gerçekten buna inanıyorum artık. Mesela 6 7 kişilik bi ark grubu var biri gayet yakışıklı, çocuğa en az 50 tane kız yazmıştır bakmıştır ama diğerlerinin hayatında sevgilisi bile olmadı. Şimdi şey diyebilirsiniz arkadaşlarımın beğendiğini ben beğenmiyorum vs, ama zaten mesele o değil, erkeklerin belki %20 sini kızlar yakışıklı buluyor ve bu %20 içinden de belki yarısını beğeniyorr yarısını beğenmiyor sonuç olarak bu erkekleri beğenen çok oluyor ama diğerlerini asla.

Ben de bu %80 lik kısımdayım sanırım hayatımda bir kişi bile olmadı yakışıklı değilsen birinin tercihi değil 30 a yaklaşınca mecburiyeti oluyorsun. Bunu da asla istemiyorum

Güncellemeler
4 ay
Yapay zeka önerisini kapatmama rağmen gidip yine düzenlemiş 2 kere soruyor madem 2 kere soradcak niye birincisini koydunuz düşük zeka KS tasarımcıları?
Gerçekten ya çoğu kızın beğendiği erkeksin ya da hiçbir kızın beğenmediği mi oluyorsun?
Cevapla