Erkekler gerçekten aşko kuşko kızlardan mı hoşlanıyorsunuz?

Hayır
Cevap
29Cevap
Aşko kuşko olayım o zaman djjfjf
Öyle bebek gibi sevilmekten hiç hoşlanmıyorum tamam neşeli işveli cilveli olacakta o kadar da değil aşko dese bir kız çok da sevsem evliliği erteleme sebebi
Eveeet kesinlikle bunu istiyolar. Kedi gibi sevilmek sürekli ilgi görmek ve bebek taklidi yapan kızlar hoşlarına gidiyo :D
Hayır, orasını burasını açan değil de orasını burasını kapatan kızlardan hoşlanıyoruz
Tövbe de
Genel olarak bence espri kalitesi yüksek kızlardan yani zeki olandan etkileniyoz demi beyler?
Tırnağım kırıldı diye ağlamıyoz diye olmuyor bence 😒
Cilveli kadınların bir kaç adım önde olduğu tartışılmaz.
Aynen öylee aşko kuşko orasını burasını açan makyaja bogulmus kızlardan hoşlanırlar
Mahalle kızı severim, biseyleri görmüş geçirmiş ve yolundan sapmamis.
tatlı kızlardan hoşlandığımız doğru fazla pelinsu olmasınlar yeterli anlayış istiyoruz sadece
Hayır.
Genel geçerlilik almış tavrı ve tarzı olsun.
Yok ya ne o öyle böyle koluma yakışanı rakıyı içebileni tavlada yene bileni iyidir
Gerçekten hayır. Nesrin cavadzade , Sıla gibi kadınlardan hoşlanıyorum
benden hoşlanıyorlar kızlar bütün erkekler bana aşık gelin ablanız size de love dersi versin
Memeleri ve g. tü güzel kızlardan hoşlanıyoruz biz. Bunun haricindeki her şey fasa fiso
Fok balığı gibi konuşanları diyorsan bayar sadece yer yer iyi olabilir onun dışında bişi anlamadım
O ne demek 😀 asko susko
croplu, Nike taytlı, protez tırnaklı, küt ombre saçlı, 36 numara kırmızı ojeli ayaklı ve işi gücü erkek parası yiyen kızlardan hoşlanıyorlar yemin ederim
Herkesin algısı farklı. Bireyden bireye değişkenlik gösteriyor. Şahsen ben olgun ve sakin, merhametli vicdanlı ve kibar kadınlardan hoşlanıyorum. Pelinsular ilgili çekmiyor
Onlar ilgili ve cilveli oluyorlar erkekler beğeniyorsa bu nedenledir
Siz serseri erkek sevdiğiniz için evet serseri erkekler asko kusko rahat kızları sever
Plastik bebek onlar =)
Dadından yenmez bunlar😆😆😆
yok amaç onları yataga atmak
Minnoş ve tatlis kızları severim.
detay vrrmısın aşko kuşko kızlar nasıl oluyor
O ne demek?
Efendi olsun şükür etsin yeter.
Bence hoşlaniyorlar ya bebek gibi sevilmekten
Hayır derler ama öyle tiplere düşerler
aşko kuşko kızlar nasıl oluyor tam olarak
Doğal olsun bizim olsun
Hayır. İtici geliyorlar