Konuya geleyim 2 yıllık ilişkimiz var ama kız öyle kafelerde takılan yiyip içen öyle çarşılara çıkan biri değil Ailesi biraz baskıcı sürekli evde. Ev ıslerı temizlik vs.
Üç tane arkadaşı ısmail ve Dilek , bırde baska bır kız.
bu ısmaılle dılek nişanlı ama kıskandım aralarını bozdum. Diğer kızla da aralarını bozdum. Narsıst bır ınsanım ben. Kız baya bunalımdaydı aslında. ona ıyı gelemye çalıştım beceremedım. Kibrimı sinirimi ondan cıksrttım hep. son zamanlarda cok tahammülsüzlesmıstı en ufak saka yapsam kuserdı, cıddiye alırdı.
Bırde annesı de istemiyor benı suç burada sevgilim de her kavgamızı dışarı yansıtırdı.
ben kavga çıkarırdım delirirdı ağlardı annesı görurdu bunu.
Kendini 50 kere dedim dışarıya yansıtma diye bir türlü anlamadım annesi de artık beni istemedi annesinin beni istememesine de daha çok sinirlendim onun acısını da kızdan çıkarttım.
Neyse bugün de şöyle bir olay oldu temizlik yapıyordu bugün bir saat önce konuştuk dedi ki birkaç saatlik işim var işlerimi bitireyim konuşalım dedim Ben de özledim Aradım açmadı O açmayınca sinirlendim Sonra aradan 10 dakika sonra geri aradı dedi ki 5 dakika konuşalım dedi işim çok dedi babam falan eve geldi dedi onları yemeğini verdim falan işim çok dedi Ben de yine sinirlendim ağzıma gelen lafı Saydım ben sayınca o da bana bağırdı ağzına gelen lafları söyledi Ben de ona dedim ki sen böyle davrandığına göre kesin yedekte birini tutuyorsun dedim öyle düşündüm çünkü ben de yedekte birisini tutuyorum dedim ona gideceğim dedim tavrını ölçmek için.
O da Allah yerime koyduğun kim varsa iki cihanda yakanızı bir araya getirmesin dedi Çok beddualar etti sonra her yerden sildi beni engelledi Ben de Şapkamı önüme koydum iyice bir düşündüm doğru mu yaptım o kızı terk etmekle Yanlış mı yaptım bilmiyorum açıkçası şu an özür dilemeye bile utanıyorum ama gururumu yok sayıp da karşısına geçemem.
Özür dilersem çünkü poposu kalkacak diye korkuyorum.
napayım sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer