Küçüklüğümden beri her ortamda dışlanıyorum, sorun bende mi yoksa bende gibi hisseden var mı 😔?

İlk dışlanma olayını anasınıfında yaşadım sürekli takıldığım kız başkasıyla arkadaş oldu ve benimle takılmayı bıraktı ilkokulda da aynısını yaşayıp durdum ne zaman biriyle arkadaş olsam hep başkasını bana tercih etti lisede de aynısı oldu ama bu sefer o arkadaşım keşke aramıza kimse girmeseydi hep ikimiz takilsaydik dedi geçen sene küstük hala konuşmuyoruz mahallede vardı o da benim sosyal statümü kıskandı ve kendi gibi okumamış çalışmayan bir kızla takılmaya başladı ve bu kızla yediğim içtiğim ayrı gitmezdi bir zamanlar işe başladım en son gelen ben olduğum için dışladılar birileri gitti yenileri geldi bu sefer yeniler beraber takılmaya basldılar beni eskiyim diye dışladılar o kadar kalbim kırılıyor ki anlatamam yaşananlarq sadece sessiz kalıyorum ki benimde bir kalbim olduğunu görsünler diye işi öğretene kadar dibimden ayrilmadilar sonra sadece kendileri takılmaya başladı anlamsız hatayı sürekli kendimde arıyorum yanlış mı yapıyorum

Küçüklüğümden beri her ortamda dışlanıyorum, sorun bende mi yoksa bende gibi hisseden var mı 😔?