Bir kadın var, tanıdığımda çok rahat, relax, bel altı konuşabilen, ona buna video atan, hafif kaşar bir kadın. Kötü anlamda söylemiyorum. Tinderdan görüştüğü kişiler de oldu. Zaman içinde benle de konuştu, videolar attı. Bana ümit verdi bir şeyler yaşayacağımıza dair. Ama bana aşık da oldu ve sevgili olmak istedi. Ben de sana karşı öyle hissetmiyorum dedim konuşmayı kestim. Aslında saf, iyi niyetli ve zeki de birisi. Birlikte güzel sohbet ediyoruz, oyunlar oynuyoruz ama işte başkalarına videolar attı. Düzeleceğini söyledi sevgili olursak. Siz olsanız onunla ciddi ilişki düşünür müydünüz? Sizi seviyor, iyi anlaşıyorsuz, eğleniyorsunuz ama geçmişinde de ona buna video atıp sanal ilişki kurdu ya da reel
Güncellemeler
4 ay
Olum bu kategori ne
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, önce şunu diyeyim: Kadının geçmişi, kendi hayatı. Ona “ona buna video atan kaşar” diye bakarsan zaten sağlıklı ilişki çıkmaz oradan.
Dostum, önemli olan şu: Şu anki hali, değerleri ve sana karşı duruşu sana güven verebiliyor mu, veremiyor mu? Güven yoksa, kafanda “acaba”lar doluysa ciddi ilişkiye girme, ikinizi de yıpratırsın.
Kardeşim, seviyor, uyumlusunuz, sınırlarını net koymuş, gerçekten değişmek istiyorsa ve sen de geçmişiyle barışık olabileceksen, evet düşünebilirsin. Ama “geçmişini kafama takarım, içten içe yargılarım” diyorsan, en iyisi arkadaş kalmak.