Kadın şöyle sorsa nasıldı mesela, Ev işlerine yardım etmeyen erkekle evlenilir mi?
Sonuçta herkesin ailesi farklı bende Yufka ekmekle büyüdüm köyde yapılır ama şehir merkezinde büyüyüp normal ekmek yiyen insanlarla da tanışabiliyoruz.
Ohoo benim dememle uyanacaklarsa vay ülkenin haline.. hem hayat müşterek değil mi haftada ayda 1 eşine yardım edersin o da yufka yapar herkesin istediği olur.
Baba şöyle düşün. Eşin ev hanımı çalışmıyor, aldığın maaşla geçiniyorsunuz ama ona yetmiyor. Daha lüks yaşam istiyor bazen. O da çalışsa eve 2 maaş girse daha güzel olmaz mı? Annem mesela yıllarca kız kardeşim büyüyene kadar o kadar çamaşır bulaşık tek başına yapardı. Yemek gecikse babam başlardı sinirlenmeye. Evde tek yaptığı şey, koltuktan kalkıp yemek masasına oturmak. Tamam ben heryere saldıralım demiyorum da, insan biraz empati yapıp şikayet etmeli yoksa bende yemek yapmaktan anlamam mesela.
Niye kardes senin icin namuslu edepli akıllı uyumlu birisimi yoksa sadece yufka yapabilen birimi lazim ömür sadece yufkayla gevseysi binbir çeşit ekmek uretilmezdi