Bir erkek için en değerli şey “önce bi ona sorayım” diyen kadın mıdır¿ Bi bu eksikti.. 😕

Bilen bilir tefo vw şebo aşkı başkaydı :D
Benim mod.🪻
Bir erkek için en değerli şey “önce bi ona sorayım” diyen kadın mıdır¿ Bi bu eksikti.. 😕

Bilen bilir tefo vw şebo aşkı başkaydı :D
Benim mod.🪻
Bence bunun tek bir doğru cevabı yok.
Dur bi ona sorayım diyen kadın da güçlüdür, çünkü fikre ve paylaşıma değer verir. Kendi bildiğini okuyan kadın da güçlüdür, çünkü ne istediğini bilir. Bana göre asıl makbul olan, ne zaman danışacağını ne zaman kendi bildiğini okuyacağını bilen kadındır. Gerçek hayatta denge en güzeli.
Konuya bağlı ya ben ciddi ve büyük meseleleri mutlaka eşime sorarım. İlla onun dediği olacak diye değil en azından farklı bir bakış açısı.
Mesela annem dedi ki haftasonu çocukları da al gel bende kalın. Eşime sormam lazım dedim. ama komşu kahveye çağırınca da eşe sormuyoruz mesela.
veya eve yeni çamaşır sepeti alıcaktım, beğendiğim model biraz pahalıydı, onu da eşime sordum. Önümüzdeki ay alsan daha iyi olur dedi mesela. Ama kalkıp alacağım çorabı da sormam tabi ki.
nispeten büyük şeyleri çiftler birbirine danışmalı. Erkek de kadına danışmalı. Çift olmak, biz olmak böyle bişey
Evet normal şartlarda öyleli ama suistimal ediyorlar bu durumu
Dur bir ona sorayım diyen genelde hep eziliyor, özgüvensizlikle suçlanıyor. Ya senin fikrini önemsediği için soruyor fikri olmadığından değil. Ama her zaman bildiğini yapanlada olmaz. En iyisi hiç olmasın daha iyi. (etrafımdan gördüğüm kadarıyla)
Ne her şeyi soran ne de sadece kendi bildiğini okuyan... Bence en makbulü, birlikte 'ne yapalım' diyebilen kadındır. Çünkü Dur bir ona sorayım demek güveni, kendi bildiğini okumamak da saygıyı gösterir. Ama o dengeyi kurup biz olabilmek asıl mesele.
Bu soruyu tam bir ilişki kalbinden sormuşsun, hissediliyor 😌✨ Bence asıl makbul olan “dur bi ona sorayım” diyecek kadar değer veren ama kendi kafası da çalışan kadın. Yani ne körü körüne soran, ne de komple bildiğini okuyan.
Fikir danışmak = değer vermek 💜 Ama her adımda onay beklemek de ilişkiyi boğar. Sen kendini hangisine daha yakın hissediyorsun, soran tarafta mısın yoksa freestyle yaşayanlardan mı? 😄💬
Hee erkekleri mutlu ediyormuş öyle diyorlar djfj
Erkekler neyle mutlu oluyor çok da umrumuzdaydı sanki dfjdj 😂 Sen mutluysan olay bitmiştir 💅✨
Oha olaya gel :D kanka olak mı
Cevap
58Cevap
Gönlü olsun diye önce bi ona sorar sonra kendi bildiğimi okurum 😃
İşte bu, tam olarak şuuu. Anlıyon mu 😅
😅🤝
Konuya bağlı olsa da istediğimi yapıp başımın dikine gitmek yapımda var
Kendi bildiğini okuyan güçlü kadını severim. çünkü olgundur kendi ne yapacağını bilir zaten ona göre davranır. her şeyi gelip bana sormasını istemem.
Helalss
🙏✨
Hangisini yapmayı seçerse seçsin bir eksiklik değildir. Sadece iki noktayı unutmamalı.
Birincisi; mutlaka bir konuda iki taraftan biri daha yetkin durumdadır. Eger o siz değilde partneriniz ise ona da sormak, fikir almak akıllıca olur.
İkincisi; "bin de bilsen bir bilene sor" sözü, özellikle zaten sevdiğimiz ve güvenliğimiz birinden bahsediyorsak boş bir söz değildir. Farklı bir bakış açısı sağlayabilir size partneriniz.
Bonus; erkeğin "otoriter" ve "maskulen" duruşunu hissetmesi anlamında, ona bu şekilde danışmanız onu daha iyi hissettirecektir, o anda farkında olmasa bile.
Vay be anılarım canlandı zamanında beni tefoya benzeten biri vardı şunu izleyip gülerdik
Tefo ölmüştü 😕
Nerdeyse ceyrek asırdır hayatımda biri var 🥰
Ama bu cümleyi çok nadir kurmuşumdur.. çoğu zaman kendi kararlarımı kendim veririm, o da sağ olsun her zaman kararlarımın arkasında durur... ve bu güven insana gercekten çok şey kazandırıyor🙏❤️
Kendi bildiğini okuyan değil, ona sormaklada olmaz bu is bence yani insan gibi normal önce konuşarak tanışarak acele etmeden yapan makbuldür. Kendi bildiğini okuyayim deyip direk balıklama atlanmaz ya da çaktırmadan onun bir ağzını yoklama da olmaz bu işler.. yoksa cok göze batar insan maalesef.. bunları yapınca..
Genelde 1. Seçeneği tatminkar sayarlar
Çünkü erkekler başına buyruk kadınlardan pek haz etmez.
Fakat gel gör ki başıma buyrukluğuma hayranım mesela 💅🤷♀️
Misss
Ah tefo üzümlü kekimm😍😍 ikidir ezelle ilgili şeyler görüyorum tekrar başlıcam galiba diziye ngdss
Ben de üç kere izledim djf
Harika bir dizi 😅
izin almak için sormuyoruz sonuçta bi ilişkideysem karşı tarafında fikrini önemserim doğru olan bu
Tabii mantıklı
İzinsiz tuvalete bile gidemeyen bir tip olup çıkmak istemiyorum. Hiç makbül değil. Gözüm korktu içim titredi 😒
😅😅
Hayatında birisi varsa zaten ona sorman gerekiyor ondan önce ki hayatına devam edemezsin olması gereken bu
Sen de soruyon mu hayatındaki insana
Aynı hayatı paylasiyorsak tabiki bana da sormali, aynı şekilde ben de ondan fikir alabilirim. Basina buyruk hareket edilmesinden hiç hoşlanmam.
Alabilirim derken? O zaman sen de soracan mecbur
Sinir yapma sinir yapmaaaaaa 😃😃😊
Yapmiiiom vallah jddj
kendi bildiğimi okurum ama ayıp olmasın diye de bi sorarım. zaten sorunca sordugum için havalara girip sen nasıl istersen aşkım diyo :D
Aynen böyle tatlım djdj
Her zaman fikir danısan insan daha makul bence. Fikir sorsun onun ya da benim verdiğim fikir, hangisi daha mantıklıysa ona uysun.
He oldu djd
En çok bana soracaksınız saksı değilim ben :D
Önce saksı olmadığını ispat etmeli djf
Su dök bakalım bitkilerim büyüyormu :D
Belki bitkisiz saksısın sen :D fırlatalım bakalım kırılıyon mu
Ya plastiksem :D
Arabayla üstünden geçeriz dkfk
Sen ne olsun istiyorsun onu söyle bana he :D Öleyim mi ben? :D:D
Saksı mısın değil misin test ediyoruz ya be :D iyilik de yaramıyor
Kalbıım kırıldı gözlerimden 2 damla yaş pıt etti :D Çok duygulandım teşekkür ederim çok iyisin :D
İyiliğim gözlerini hüzünlendirdi dimi 🥹
Su an ofiste beni gören bişey kullandım zannediyor gözlerim kıpkırmızı hehehe
Kendini harap etme. Arayayım mı patronunu 🥹
Arar mısın ya, Çocuk hastadır maa eve gönderin dinlensin yazzıktır '' falan deyin :D
Arayamadım neyse çalışan demir paslanmaz dkdk
Tüm gün seni andım asbhfashjf
İyi mi kötü mü dkd
Pek iyi değil ahhahah
Ayna aynaaa
Hhafbaha (çiçe)
K 🤦🏼♀️
Ahahahah özür dilerim bende diyorum k ne :D (çiçek)
😅 zararsız bir takıntı djfj
Yerine göre davranılsın bence.
Her haltı soracak değilim ama ilişki sorumluluğu diye bir şey de var.
Kısacası son karar her zaman bana aittir ama hayatımda ki insanı da ezip geçmem yerine göre davranırım.
Sorup danışıp söz dinleyen kadın makbüller makbülüdür dkdmksmsms
Söz dinleyen 🤦🏼♀️
✋🏼👍🏼😎
Erkekler kendisine kul köle olan, onsuz karşıdan karşıya bile geçemeyen kadınlara bayılır
Ben de hiç sevmem öyle hemcinslerimi 😒
Nefret
İllet şirret
Kadın da erkek de tabi ki eşine veya sevgilisine sorup danışacak, bu çok normal ve kabul edilebilir.
Normal değil 🙄
Niye her şeyi soruyormuşuz?
Dedin öyle dedin
Hayır o soracak 😒
Dur Bi ona sorayım değil de, dur bi ona da fikrini sorayım diyen kadın olmalıyız 😆
Mutlu olsunlar yazık djd
Yani sadece haber vermek için :d
Kaşınmasınlar djdj
Kendi karar verdiğini uygular ama fikir sorması da hoş bir hareket bence.
İvit fikrini alalım sjdj
Her şeyi de sormasın ya kendi hür iradesi var, kısıtlatmasın 😄
Evet doğru
Ben sorarım ama yapmam karşı sonra yapmayacaksan niye soruyorsun diyerek yer kendini artık kckdk
Karşı taraf*
Ufak çaplı sinir krizi falan 😅
Er'ine erkeğine sorması makbuldür, bu ne kadını küçültür nede erkeği büyütür egoya gerek yok.
Heee karşı çıkanda prenses erkeklere laf etmesin o zaman. djdje
Neyi soruyor? Eve 3 kilo domates alıp almayacağını mı yoksa ortak alınması gerektiğini düşündüğü olaylar için mi danışıyor? Neden hep önemlidir hep
Kendimle ilgili konuları sormam iş ev bizi ilgilendiren konuları danışırım Fikrimin olmadığı bilmediğim Yardım istediğim öneri istedim konuları danışırım:))
Kendi bildiğini okuyan kadında, her şeyi bana soran kadında bir süre sonra kabak tadı veriyor. Özgür iradeli ama uyumlu kadınları tercih etmek gerek.
Sormıyıcaksa bağımsız cumhuriyet gibi olucaksa haddini bil konuşmaları gezicekse ortalıkta FB takılmak diye kavram var evlenmese daha iyi.
Dur bi ona sorayım diyen. Kendi bilidiğini okuyan, kendi bildiğini tek başına okusun yanımda yeri yok.
Kadın karşısındaki önemsiyorsa, kaybetme korkusu var ise “Dur bi ona sorayım” der. Eğer iplemiyorsa sormaz bile.
Her konu da yapıyorsa elbette olmaz.
Karar vermek zorunda.
Her şey bir başkasına sorulmamalı.
Sağlık içinde değilse.
Hani her şey ortaktı bir ömür hayat arkadaşlığı olunca yeri geldimi erkekte kadınına sorar kadında erkeğine
Yerine göre davranan daha makbul ve makuldur. Bana soracağı şeyleri bilen ve yerine göre de karşı durabilecek insandan zarar gelmez
Meşveret ile istişare edenin ufku daha geniş olur.
Kimse yanılmaz değildir.
Aksi durum zaten kibirdir.
Dur bi ona sorayım demek önemsemektir söylediklerine kıymet vermektir ve makbül olanı budur
zorunlu olan şekilde makul değildir, içten gelerek soruyorsa bu değerlidir
Bu bir inceliktir zaten bir ast üst ilişkisi değil de gönlü olsun diye ona da bir sorayım dersin
Dur bir ona sorayım cümlesi akıl almak ya da korkmak değil, fikirlerine önem vermektir bence.
Kesinlikle erkek de kadın da bir şey yapacağı zaman birbirlerine sormalı
Dik kafalılık iyi değil... Yardımlaşma dayanışma en iyisi
Bir erkek olarak fikrimi alması tabi ki hoşuma gider. Saksı değiliz sonuçta :d
Kendi bildiğini okumak daha mantıklı çünkü erkeğe sorduğun zaman yanlış kararlar alıyoruz 😅
Benden daha bilgili konularda sorarım onun dışında gerek yok
Böyle bir soru makbul olmaz iki taraf için de
Bazı konularda kendi bildiğini okuyan, bazı konularda ise sorayım diyen
Kendi bildikleri ve kararları makbul olan kadın baş tacıdır :)
Tabiki de sormalı danışmalı attı adımdan hesap vermeli yoksa çok kötü kapışırız yani kglgk ))
Sorsalarda yine bildiklerinizi okurlar hiç değişmez
Yerine göre soran yerine göre kendi halleden olmalı. Orta yol yani.
Sorsam değişmeyecek kendi bildiğimi yaparım
Sevdiğimin önce bana sormasını isterim kendimi çok iyi hissettirir güzel bir davranış
Kendini bilen ve kendi bildiğini okuyan kadın candır
Kendi bildiğini okuyan kadından bi bok olmaz
Kendi bildiğinizi okumaya devam edin sallamıyoruz bile
Biz de sizin fikirlerinizi sallamıyoruz djdj
dur bir ona sorayım demek ayrıca zaman kazanmak anlamına gelir sorsa da sormasa da dur bir ona sorayım diyen kadın
Kendi bildiğini okuyan kadın
Kendi bildiğini okuyan
Elbette ona soran
Kendinizi önemli bir şey sanmanızı biz de isteriz gariban erkekler dkfj
Niyekine mutlu olun diye neler yapıyoruz
Ediyoz ya işte soracaz sonra kendi bildiğimizi okuyacaz işte djfk
Ben bi beyime sorayım diyen 😃
Ben bilmem sevgülüm bilir sjd
Bi zahmet sorsun yaaniiiiii
Şam babası değiliz dimi efenim
Tamam değilsiniz djfj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?