Gerçekten seven insan sözden çok davranış gösterir. Yanında durur, zor zamanda kaçmaz, dinler, anlamaya çalışır. Güven verir, belirsizlikte bırakmaz. Sevdiğini yormak yerine korur, eksiltmek yerine güçlendirir.
Gurur yapmaz hiçbir konuda. İnsanlar özsaygı falan der ama ben seviyorsam özsaygımı umursamam. İletişim kurmaya çalışır, yazar, merak eder, sorar arar özler. Derdini tasanı sıkılmadan dinler yanında olur. Mesafeleri bahane etmez ve dener.
Dertleşecek birine ihtiyacım var... Ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Gerçekten seviyorsan eger adam gibi git söyle , korkak olmanın , korkak gibi davranmanın anlamı yok. Sen onu sevdigini söylemezsen başkası gelir çalar.
Gerçekten seven, önce hissettirmeyi bilir bence 🫶 Sadece “seni seviyorum” demekle kalmaz; arar, sorar, merak eder, emeğini koyar, dinler, yanında durur. Duygusunu saklamaz ama boğacak kadar da yüklenmez. Güven verir, istikrarlı olur, bir gün var bir gün yok olmaz. Senin için “çaba” kelimesi mi daha önemli, yoksa “sözler” mi? 💬✨
Seven insan ilgili olur ve daima konuşmak ister sen kovsanda hakaret etsen bile gitmez ama bir yerde ip öyle bir kopar ki bir daha aşka yüzüne bile bakmaz