Sizce yaptığım ne kadar doğru?

Benim bı tane görüştüğüm biri var. Annemin erkek kardeşi dayım aracı oldu tanismamizda. Evimize geldiler ailecek tanıştık. Bugün ikinci günümüz. Kendisi 36 yaşında ben 22. Daha görüşeli iki gün olmuş olmamış bana senden hoşlanıyorum, seni ilk gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyosun gibi şeyler söylüyor. Daha konuşmaya başlayalı iki gün geçmiş geçmemiş beni yemeğe çıkarmayı dusunuyomus ve bunu bana söylemiyor telefonda konuştuğu yerde dayıma söylüyor. Bugün annemle dayım telefonda konuşurken söylemiş oğlan kızı yemeğe cikarmak istiyormuş diye. Benim hiç haberim yok ve bunu annem dayımla telefonda konuştuktan sonra geldi bana söyledi benimde o zaman haberim oldu. İnsan önce bana bı söylerdi dimi hani aklımda böyle bir şey var seni yemeğe cikarmak istiyorum önümüzdeki günlerde müsait misin diye. Kocaman adam daha ilk günden gazı sonuna dayamış süratle uçuyor bana resmen. Senden hoşlanıyorum aklımdan çıkmıyosun demesi ne kadar inandırıcı orası ayrı konu zaten. Bende görüşmeyi kesmeye karar verdim. İki üç gün sonra dayımı telefonla arayıp ben konuşmaya devam etmek istemiyorum dicem. Sizce yaptığım ne kadar doğru?
Sizce yaptığım ne kadar doğru?