Sevgilim beni gerçekten önemsiyor mu, yoksa verdiğim değerin karşılığını alamıyor muyum?

Doğum günümde hediye bile almadı hani hediyeden kastım pahalı bir şey değil fazlasında gözüm yok zaten 20 TL’ye kolye bile alsa boynumdan çıkarmam ama doğum günümde yedigimiz yemeğin parasını bile ben ödedim hediye falan zaten almadı bir senedir çıkıyoruz bu süre zarfı ıcındede bir tane aldı ben ona benim sevgilim her şeyin en iyisini hak ediyor diye kendime bile almadıgım pahalı şeylerden aldım ikimiz de öğrenciyiz ikimizin de parası yok ama ben bir şekilde yapabiliyorum gerekirse o ay aç kalıyorum ama bir şekilde yapıyorum mesela yazın sahile gittik elinde uçan balonlardan olan kızlar gördüm sevgilileri almış benimkisinde tık yok durumu orta seviye sorun şu ki benim de durumum iyi değil ama ona rağmen yapabiliyorum bu durum beni çok uzuyor verdiğim değerin karşılığı yok çünkü yanlış anlaşılmak istemiyorum amacım bana bir sürü hediyeler alsın değil hep “seni seviyorum”demekle bir şeyler olmuyor göstermekte lazım çevremde görüyorum arkadaşlarım falan anlatıyor kapilarina gelen çikolatalar çiçekler hediyeler gözü kalıyor insanın….

Sevgilim beni gerçekten önemsiyor mu, yoksa verdiğim değerin karşılığını alamıyor muyum?