Kronik bir rahatsızlığım var. Tutunca çok kötü oluyorum. Evde tek başıma kıvranıyorum. İlaçlar ve serum etki etmiyor. Dün kötü olduğumu biliyordu. Sabah aradı ama geceye kadar birdaha aramadı. Bu sabah da aramadı. Mesaj attı sadece. Ben olsam günaydın der demez arardım. Önceki gün de gün içinde arayıp sorardım. Cevap olarak işim vardı yürüyüş yaptım annemlerle oturdum falan dedi. Yine de arkadaşım rahatsız diyip beş dakika aramasını beklerdim. Sizce ben bencil miyim? Normalde iyi anlaşıyoruz ama ben hasta olduğumda pek ilgilenmiyor. Daha önce de iki kere ameliyat oldum yine tektim ameliyatıma gelmedi.
Bugün ciddi bir şekilde sordum bir ay ömrüm kalsa benimle geçirir miydin diye. Dedi ki işten izin alabilirsem geçirirdim. Şok oldum ve kapadım telefonu. Ben mi fazla tepki veriyorum? Mantıklı düşünemiyorum şu an gerçekten. Ona bir şey olacak olsa işi falan boşverip her saniyenin kıymetini bilmeye çalışırdım. Siz ne düşünüyorsunuz? Benim için yaptığı fedakarlıklar da var bu yüzden kafam karışıyor. Yıllardır birlikteyiz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer