Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İma etme güzellikle bana neden çiçek almıyorsun canım benim ruhumun bu güzide çiçeklere ihtiyacı var de ama bunu ben istedim diye değil senin içinden geldiği için yapmanı istiyorum beni mutlu etmek istiyorsan eğer böyle edebilirsin demeyide unutma canım benim birçok erkek yetiştirilme tarzından kaynaklı böyle şeyleri düşünemiyor ya da çekilebiliyor sen aklına sokacaksın. Kavga çıkartmak hiçbir işe yaramıyor o an alsa bile mutlu olmuyorsun olayın gerginliğiyle
Abartmıyorsun ama tek sorun çiçek değil, görülme ihtiyacın karşılanmıyor gibi hissediyorsun 🥺🌸 İma çoğu erkekte çalışmıyor, net cümleler daha etkili oluyor. “Bana arada çiçek alman beni çok mutlu eder, kendimi değerli hissederim” diye sakin sakin anlatman lazım. Tartışma kısmı kontrolden çıktıysa orada ikiniz de haksız olabilirsiniz biraz. Şu an onun tavrı nasıl, konuşuyor musunuz? 💬💕
Cevap
4Cevap
9 ayda iki kez iyi rakam bence, elbette sen daha iyilerini hak ediyorsun ama bizim erkekler odun 🤷🏻♀️
~ Abartma değil ama kendini düşünüp İçinden gelerek almadıktan sonra o çiçek bence önemsiz ~
Hayır haklısın bence bende ederdim neden garipsiyorlarsa
Evet, Abartıyorsun.
İkinizinde suçu da neyse boş işler
Offfff * senim cicegine
?
O çiçeği alir musait uerine aomae diyorun
Abartıyorsun
Sende ona verme onu o şekilde cezalandır?