• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

18 yaşında evlenenleri görünce 20 yaşında geç kaldığımı hissediyorum, sevgilim bile yok. Geç mi sizce?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1013
Yapay Zekaya Sor
18 yaşında evlenenleri görünce 20 yaşında geç kaldığımı hissediyorum, sevgilim bile yok. Geç mi sizce?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • hkrtss
    hkrtss Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 72%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayırlı bir evlilik ve kısmetin açılması için sabah akşam 20 kere okunursa kısa zamanda maksat hasıl olur inşaAllah bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin ala külli hal şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli bey-ti-hi ve ala alihi ve sahbihi ec-ma-in rabbena atina fid-dünya haseneh ve fil ahirati haseneh ve kına azaben-nar bi-rahmetike ya er-ha-mer-ra-hi-min allahümme verzukni kemalel hüsna ve saadet-el ukba vel hay-ral ahirati vel u-la allahümme rabbi in-ni lima enzelte ileyye min hayrin fakir allahümme inni eselükel afve vel afiyeh fid-dini ve dünya vel ahirah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tem-ne-hu-na bi-hal hay-ra kül-le-ha allahümme rabbena heb le-na min ez-va-ci-na ve zür-ri-ya-ti-na kur-re-te a-yu-nin ve-cal-na lil müt-ta-ki-ne ima-ma allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-kir-ru biha ay-nel habib allahüm-merham ümmete muhammed sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-cen-ni-bü biha an-neş şer-ra kül-le-ha el-fu el-fi sa-la-tin ve el-fu el-fi se-la-min aleyke ve ala ali-ke ya muhammed amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil muhtar amine amin ya rab-bel alemin amin allahümme amin..

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Yeni nesil 20 de evlenmediyse... Evlenemiyor daha da... Bir ihtimal görücü usulüyle kurtaran oluyor ama çok düşük... 20 de evli değilsin zor... Ünüversite okucağım yok y. lisans yok iş bulucağım derken yaş 30... O yaştan sonra da oksitosin denilen madde kadınların beyninde kalmıyor. Yani ünüversitede ilk sevişmeler seksler yapılmış oluyor. Doğamız gereği 18-20 arası evlenmezek bu işler imkansızlaşıyor.

Özellikle evde kalan 30+ kadınlar hiç evlenemiyor. Kendileri okumuş etmiş çalışmış ömrünün yarısı bitmiş ama cebinde para yok ev zaten yok araba zaten yok... Borcu var üstelik bir de erkekten mehirdir caf caflı düğün kına nişan felan bekleniliyor... Günümüz ekonomik şartları için Komik. böyle olunca 10 milyon bekar genç 10 milyon bekar kadın oluyor. Kimse yaşının ederi gibi şartlarına kendine bakıp birisini almıyor-aramıyor. kendisi 1 ise 80 lik 100 lük adamda herkesin gözü. Erkekler fuhuşla cinsel ihtiyacını gideriyor bu da toplum da suç ve yozlaşmayı arttırıyor. Kadınlar da gizli saklı fuhuş yaparak tabi yani kimle yapıcak sonuçta iki tarafta yapmadan... Sonuç olarak kadınlara sunulan özgürlükler hukuki haklar kadınların kendi eliyle gene suç ve yozlaşmayı getiriyor. Ne kadar pozitif hak tanınırsa tanınsın kadın seçen taraf ve özgürce seçmeye kalkarsa seçemiyor. Özgürlüğün sorumluluğu farklıdır. açık büfe gibi 500 farklı yemek var yiyiceğin 1-2 çeşit kalakalırsın açık büfenin başında. Karar veremezsin hepsi çekici gelir. İleri de günümüzün suç oranı 1 ise 10x olucak. Cinsiyet fark etmeksizin cinayetler fırlıyıcak.

2
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Hayır, geç değil. Böyle hissetmen çok anlaşılır ama bu duygu daha çok çevreyle kıyaslamadan geliyor. Herkesin hayat takvimi aynı değil; kimisi çok erken evlenir ama yıllarca ne istediğini arar, kimisi geç başlar ama daha sağlam adımlar atar. 20 yaş, kendini tanımanın, neyi istemediğini fark etmenin yaşı aslında. Sevgilinin olmaması da bir eksiklik değil, henüz denk gelmemiş olman. Aceleyle sırf yetişmek için kurulan ilişkiler çoğu zaman insanı daha çok yorar. Senin yolun sana ait ve o yol geç değil, sadece farklı ilerliyor. Önemli olan doğru zamanda, doğru hisle yürümek.

1
    0 Yorumla
  • jupiterineylulu
    jupiterineylulu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    4 ay

Benim ortaokul lise arkadaşlarımdan evlenenleri, kaçanları, çocuk yapanları gördüm sosyal medyada, asla kınayıp yargılamıyorum lakin ben kendimi 21 yaşında da olsam hala o olgunlukta göremiyorum. Hala çok fazla çocuksu hareketlerim tavırlarım var. Gezip tozmak istiyorum. O arkadaşlarımın belki şuanki dertleri kocaları ve çocuklarıyken ben yarın ne giyeceğimi, yarınki makyajımı kıyafetimi kızlarla olan date imizi düşünüyorum. Yemek yapmaktan asla anlamam (canım tatlı çekerse veya güzel bir video görürsem hariç) evi geçindirmekten temizlikten gram anlamam, bebeğime ne iyi geleceğini bilemem, kocamın ailesine nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum 🤷‍♀️(yanlış anlaşılabilirim) en önemlisi evlilik için yeterli statüye imkanlara sahip değilim. Çünkü ben ileride, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çalışıp çabalarken, karşımdaki insanında benimle aynı statüden olmasını isterim. O yüzden lütfen evlilik bi kenara kalsın pls 🙏 ve kendininizi her gün çorap değiştirir gibi sevgili değiştirenlerle veya çok seviyor ve seviliyor gibi harika bir çift gözüküp ama özünde sizin bilmediğiniz çok gelgitli, bazen kendinden ödün verdiğin, bazen düşünce çatışmalarının olduğu strestli zaman zaman kendine vakit ayıramadığın ilişkilerle kendinizi kıyaslamayın.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Bence kesinlikle geç değilsin, 20 daha hayatın fragmanı bile 😂 İnsanlar 18'inde evleniyor ama çoğu da sonra “keşke bekleseydim” moduna giriyor, onu görmüyorsun sadece. 🙃 Aşkın bir yaşı yok, sen şu an kendini tanıma, hayatını kurma evresindesin. 💫

Şu an en çok ne baskı yapıyor sana, çevre mi sosyal medya mı, kendi düşüncelerin mi? 💭💌

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

116

Cevap

109

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Gayet normal bence tam tersine 18 yaşında evlilik yapmak büyük bir saçmalık insan her geçen gününü ayrı ayrı sorguluyor o yaşlarda bir dediğini bir dediğini tutmuyor o kafayla evlenmek gerçekten büyük cesaret

3
    0 Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bence çok erken. Hayatının en güzel yaşlarında çocuğa bakarak ev işi yaparak geçiriyorlar kendine layık gördüğün hayat bumu ya da heves ettiğin hayat. Evlenmek isteyebilirsin ama bu yaşlarda değil bence 30 yaşlarında düşün derim acele etme

2
    15 Yorumla
    • berfinkarayel
      berfinkarayel
      4 ay

30 yaşından sonra zaten yumurtalıkların ölüyor doğum yapamıyorsun 20 25 yaşında evlenmeli insanlar

Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      4 ay

@berfinkarayel 40 yasindan sonra o

Yorumla
    • Eng_Reyhan
      Eng_Reyhan
      4 ay

30 lu yaştaki kadınlar nasıl hamile kalıp doğuruyor o zaman :D :D

Yorumla
    • ofecioarăcurată
      ofecioarăcurată
      4 ay

Berfin biyolojiyi öldürdü resmen 😅😅

Yorumla
    • ƬC_GhosTLioN
      ƬC_GhosTLioN
      4 ay

Berfin 40 yaşında çocuk doğuran var bu Allah'ın takdiri 20 yaşında olup çocuk da doğuramayabilir

Yorumla
    • Cengaverahmet123
      Cengaverahmet123
      4 ay

@berfinkarayel sağlıkli ve kendine iyi bakan kadınlar için bu geçerli degil

Yorumla
    • Hayal_kırıklığı18
      Hayal_kırıklığı18
      4 ay

@ƬC_GhosTLioN Aynen katılıyorum

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      4 ay

@berfinkarayel o 40’tan sonra oluyor 35 yaşından sonra hamilelik riske giriyor 40 yaşında ise çok zorlaşıyor

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      4 ay

@Cengaverahmet123 hayır kimse biyolojisini değiştiremez 30’dan sonra değil ama 40’tan sonra annelik çok zor kendine baksa da hamile kalması zor istisnalar kaideyi bozmaz

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

@Hayal_kırıklığı18 tanidigim 49 yasindaki kadin. banka kadindan. Alinan yumurta ile dogum yapti ve bana "Bu. Allahin taksiridir" dedi. Yani Allah takdir ettiklerine veriyor

Yorumla
    • Hayal_kırıklığı18
      Hayal_kırıklığı18
      4 ay

@KemalKotan02 çok doğru söylediniz doğru Doğrudur Gerçekten öyledir

Yorumla
    • Savas_Melegi
      Savas_Melegi
      4 ay

@KemalKotan02 neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? 49 yaşında zaten anca banka kadından alınan yumurtayla anne olur. Allah o yaşlardaki çok az kişiye takdir edip veriyor ve doğal yolla vermiyor. Kimse doğasıyla mücadele edemez. Anne olsa nolacak? Olmasa daha iyi. Çünkü 30 yaşından sonra doğum yapan kadın hele bir de ilk doğumunu yaptıysa erken yıpranır, vücudunun ve vajinasının eski hâline dönmesi, doğum yapması çok zordur. Her kadının bu konuda doğası aynıdır. Regl olmak her kadın için geçerli olduğu gibi 30’dan sonra doğum yapmak her kadın için zararlıdır. 35’ten sonra daha da kötü çünkü hem anneye hem çocuğa zararları olabiliyor.

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

@Savas_Melegi yabanci ulkede Turk patronumun esi Kibrista. Banka bayandan. Alinan yumurta ile Hamilton kaldi. Kibrista. yasadigimiz ulkeye gore. cok ucuz maliyetle. Cok Sevimli ikiz cocuk sahibi oldular. esi tam 49 yasinda idi

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

@savas_melegi. Yukarida anlattigima devam. bu islemi Eminem yaptirip 49 yasindaki esinden. cocuk sahibi olan abimiz herkese o cocuklari Allahin onlara bagisladigini herkese soyluyor bizde onun hakkinda konusurken."Allah ona ikiz bagisladi" diyoruz. Cunku Ali abimiz herkese. hic cocuk yapamayacak Esine Allahin cocuklari. bagisladigini soyluyor ve. hepimize soyledi eger Allah istemeseydi. Ona bu yasta. cocuk. vermezdi? dedi herkese karsi bunu soyledi su an herkes onun hakkinda konusurken "Allah Ali abiye cocuk bagisladi" diyorlar.

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

"Eminem" diye gitmis? dogrusu" Esine" olacakti. Yani " bu islemi "Esine"yaptirip cocuk sahibi. oldu, demek istedim ozur

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

E biz ölelim o zaman. 20 yaşında bunu mu düşünüyorsun?🤦🏻‍♀️

4
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

20 geç mi? O zaman 28 yaşında biri olarak mezara girmeyi bekliyorum.

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

geç değil daha çocuk yaşı

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Erken evlilik çok iyi aslında bende evleneceğim son bir işim kaldı ondan sonra maks bir kaç aya falan hem çocukların seninle büyür hem evin olur başı boş ilişkilerden kurtulmuş olur mis gibi ne adın çıkar ne yakalanma korkusu gece bazen istemsizce birini sevmek istersin böyle sarılmak falan doğru kişi olursa bu isteklerin sarsılmaz normal sevgililik hayatında insan çok sarsılıyor daha sürekli her zaman bir merak edenin bir sevenin oluyor svgililikte çok yorucu oluyor bu durumlar doğru düzgün buluşamıyorsun bile her istediğinde bende sana tavsiye ediyorum evlen ama yaşca kendinden aşırı büyük biri ile kesinlikle değil evlilik sinyalleri verirsen birden bire etrafında toplancaklar düşünmeden ele gerekirse eşin iki yaş küçük olsun bir şeyi olmasın bir iki yıla birlikte toparlarsınız ama otuzunda evi arabası parası olan birini yaşıtları almadıysa bir bildikleri varki almıyorlar bu da aklında bulunsun

0
    0 Yorumla
  • anonimkullanıcixf
    anonimkullanıcixf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

19 yaşındayım arkadaşlarım 16 yaşında evlendiler hala da evlenmeye devam ediyorlar işin kötüsü şu nişanlı kız arkadaşım ın nişanlısı bana asıldı. Engelledim heryerden ikisini de.

şu an mühendislik okuyorum geç kalmadık sadece zamanı gelmedi bazı şeylerin

2
    0 Yorumla
  • akrepmine
    akrepmine Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 65%
    4 ay

Şimdiki gençler sosyal medya yarışıyla evleniyorlar düğün yarışları başladı evlerini gösterme yarışı kocam yarışı kocam beni daha seviyor yarışı bana çok hediye alıyor yarışı ayrılınca da nafaka yarışı gelde evlenme topluma nispet edeceğim diye girmediği hal kalmadı bunların

2
    0 Yorumla
  • sonsuz_ask
    sonsuz_ask Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 82%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

O yaşta evlenenlerin çoğu aile baskısı ya da ergen mantığı ile iki güzel aşk sözüne kanan sonradan pişman olup ah vah eden tiplerdir
    Onyasta aklı başında duygularından emin bile olamaz sorumlulukları alamaz ne evlenmesi
    Sende hiç boşuna hissini yaşama gec falan değil her şey zamanında yerinde güzeldir

2
    0 Yorumla
  • Selly45
    Selly45 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    4 ay

20 yaşındayken evlenmeyi düşündüğüm çocuğu şu anki aklım olsa hayatıma almazdım. Şükürki kendisi terk etti. Ama geri dönüp objektif şekilde bakınca o ilişkide ne kadar uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum. İnsan olarak iyiydi ailesini çok sevmiştim, çok aşık olmuştum evet ama muhtemelen evlenseydik de boşanırdık. 20 yaşında alınan karar asla sağlıklı olmaz. Hayattan ne beklediğini neyin seni mutlu edeceğini sınırlarının ne olduğunu bilmiyorsun. şu an bana yeter dediğin şey 30lara geldiğinde yetmeyecek. :O yüzden 25ten önce böyle bir karar verme. Hele çalışan hayatını rutine sokmuş biri değilsen aslaaaaaaa

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Genç arkadaşım evlilik kolay bir şey değil hele Yanlış insanla yapıldığı zaman Hele bir de çocuk olursa hayatınızı büyük oranda sıkıntıya sokabilecek şeyler. Pembe dizi değil bu hayat.

Aile mahkemelerinin katlarına bir çıkın görün anlarsınız ne demek istediğimi :) Özenmeyin. Umarım ileride istediğiniz gibi birisiyle bir evliliğiniz olur ama yaşınız çok genç. şu an zaten düşünmeyin. genç kaçta evlenince ve zamanla karakter oturunca fikirler de değişebiliyor.)

0
    0 Yorumla
  • miumeow
    miumeow Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 95%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.

Bence erken değil. Her şeyin bir vakti vardır. Sana göre 20 yaş geç olabilir kimisine göre erken olabilir. Kimisi 18 yaşında evlenir. Doğru kişiyi bulmak ve tanımakla ilgili bence. Genelleme yapmak istemem ama erken yaşta evlenenlerin çoğu da boşanıyor daha tam tanımadan, evlilik sorumluluklarını bilmeden, sorumluluk almaktan korkuyorlar.

0
    1 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      4 ay

Ya ben 28 yaşındayım hayatımda daha birisi yok yani mesela ama ne yapayım yani

Yorumla
  • LonelyThinker
    LonelyThinker Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Kardeşim hayatınızı yaşayın Allah aşkına ne geç olması. Bu yaşlarda evlenerek ömrünüzün en güzel yıllarını heba edeceksiniz. Henüz sorumluluk bilincinizin bile tam olarak yerleşmediğini düşünüyorum.

3
    1 Yorumla
    • Eren15ocak
      Eren15ocak
      4 ay

Geç kalınıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Hayır 18 yaşında evlenmek tercih meselesidir ama bence erken bir yaş sonra keşke üniversite okusaydım sonra evlenseydim diyorlar tek avantajı çocuğunla arkadaş gibi büyüyorsun genç yaşta çocuğunu büyütüp ileride rahat ediyorsun 20 yaş evlilik için erken sevgililik için normal bir yaş

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.

18 yaşında bir s, çırtmanın evliliği benim gözümde çocuk evliliğidir özendiğin şeyleri gözden geçir demekten başka bir şey diyemem sana 18 yaşında daha ağzı süt kokanlar yuva kurmaya çalışıyor şaka gibi.

0
    0 Yorumla
  • NyxGece_masochist
    NyxGece_masochist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

Sorma, okulumda 16-17 yaşlarında evlenenler bile var eskiye dönüyoruz sanırım herkes çok erken evleniyor

3
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.

Daha 20 yaşında tabii ki geç değil ama bu biraz da yapmak istediklerine bağlı okul okumak kariyer gibi planların yoksa evlenip bir düzene geçmek mantıklı olabilir

1
    0 Yorumla
  • gülbahçesi00
    gülbahçesi00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Ya 20 yaş daha çocuk geliyor bana. Evlilik için çok erken , bunun yerine ciddi ilişki yapmaya çalış ortalama yaşa geldiğinde de evlen. Benim flörtüm bile yok ya asıl ben geç kaldım gibi chcjcj

1
    0 Yorumla
  • ruyalarınkadını
    ruyalarınkadını Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    4 ay

Hayir ne acelen var gec falan degil hatta çok erken. Ben 19 yaşımda evlendim cok pisman oldum benden sana tavsiye hem kendin olgunlas hemde evleneceğin kişi olgunlaşmış olsun cok sorun yasamazsiniz

0
    0 Yorumla
  • KemalKotan02
    KemalKotan02 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 65 , eic 100%
    4 ay

Cevap. Ha ha ha? Neden. Ha. Ha ha? Cunku cok tatli gulumsettin beni. Sagol sen benim gibi yasini almislara takil"Sana devamli sen daha. Cocuksun, derler"

0
    2 Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

Dinle. sen. sanki. evlen dememizi bekliyorsun? cunku onun icin kararsizsin? o yuzden gizli olarak yasini bahane edip. " evlen" ogutleri duymak istiyorsun? Kararsizlik zor ozellikle bayanlar icin? Cunku sen dusunuyorsun? simdi bu adamla even decipher evlenirsem? belki ilerde benimle evlenecek daha iyi bir erkegi kacirabilirim? "En guzeli. KS, de yasimi bahane edip sorayim?" iste bu dusunce ile gizliden derdini sordun? O yuzden Sana gercek cevap olarak " Evlen. Onunla. Evlen diyorum kararsizlik gercekten zor haklisin

Yorumla
    • KemalKotan02
      KemalKotan02
      4 ay

"Simdi bu adamla evet deyip evlenirsem?" diye. yazdim degismis? Ozur.

Yorumla
  • BirGün_Belki
    BirGün_Belki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Onların çoğunun destekçileri var aileleri dedeleri nineleri Bunlar yoksa bu zamanda evlenmek maddi açıdan çok çok zor
    Evlendikten sonra kredileri ödemek huzur kaçırır cinsten

0
    0 Yorumla
  • rapunzely
    rapunzely Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 96%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.

Ay hayır evlenmek marifet değil doğru insanı bulmak marifet görüyoruz çoğu ya yıpranıyor ya da boşanıyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evet

Yorumla
  • demetmutlu
    demetmutlu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 76%
    4 ay

Yaşa hayatını, çocuk yaparsan vücut bozulur, göğüs sarkar vs. Bak keyfine. Çok mu istiyorsun al vibratör keyfine bak

1
    0 Yorumla
  • crazyboys54
    crazyboys54 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çok erken.. Özellikle bu yaşlarda o sorumluluğu almak saçmalık. En az bi 28ini falan görmeli ki insan evlenmek için yeterince olgunluk sahibi olsun

1
    2 Yorumla
    • Eren15ocak
      Eren15ocak
      4 ay

Sen de haklısın fakat geç olacağı için ömür geçiyor

Yorumla
    • crazyboys54
      crazyboys54
      4 ay

O yaşlar o sorumluluğu almak için çook erken. Daha gençken insan hayatının baharında özgürlüğü yaşamalı biraz yaş alınca gençlik hevesi geçince o topa o sorumluluğa girmeli.

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kız nerdeyse 30'a geldim halen niyetim hiç yok. 20 benim için çocuk daha. Dur hele.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Durcam zaten ya 25 en erken düşünüyorum

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      4 ay

Önce işini eline al. Sakın bir erkeğin eline bakma. O altın bilezik çok değerli. Yolunda, bahtında açık olsun 🪻

Yorumla
  • GİRDAP1903
    GİRDAP1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Hayır ya ne alaka 20 li yaşlardayiz hala okuyoz ölelim biz o zaman

2
    0 Yorumla
  • Yildizkos3
    Yildizkos3 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.

Bacım bende 20 yim daha çok var ya evliliğe , onların ki geçici heves bulurlar tiktoktan başkasını 2 3 aya çıkarlar Esra erol'a

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kızlarını evlendirirken damadı borç batağına sürükleyenler, sonrasında kızlarının mutsuzluğundan şikâyet etmesin!

0
    0 Yorumla
  • Uykusuz81
    Uykusuz81 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 92%
    4 ay

Vaktın gelince her şey olur. Aaa o evlenmiş diye evlenilmez ki. Mutlu olabileceğin biri çıkar umarım karşına.. Daha gençsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

20 yaş çok geç aynen doğar doğmaz evlenmeliydin. Tövbe tövbe ya ciddi misiniz troll mü anlamıyorum. Ortalık 30-40 yaşında evlenmeyen insanlarla dolu. Biride benim. Kendimi hiç de geç kalmış hissetmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

20 yaş ne ki ya. 18' de evlenen acele. etmiş iyi olmamış. Bekle daha 2 yaş çıtır yaşı. Olmasi ben alırım seni. 😅😆

0
    0 Yorumla
  • LeylAsiye
    LeylAsiye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 101%
    4 ay

Geç değil çok iyi bi yaştasin hatta yani tam evlenir yaştasin bence 20 sonra evlenmek en iyi versiyonu diye duşunuyorum

0
    23 Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Genelde Turkyede bu yaşta evlenmeye geç kaldiğini kimse duşunmez sen nasil bu duşuncedesin koru değil sadece merak ediyorum bizim ulkemizde boyle erken evleniyorlarda ama orada hiç duymadim 18 yaşta evlenenleri

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Bizim ülkede o yaşta evlenen mi var

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Ben yabanciyim asil sizde var mı diye soruyorum ben Turkyede yaşasim ama oyle bişeye denk gelmedim

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Hangi ülkelisin? Bizim ülkede ben hiç denk gelmedim şahsen

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Sen hangi ülkede yaşıyorsun

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Şu an Ozbekistandayim

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Vay be Özbekistan mı sen de Özbekistan Türk üsün yani çok güzel

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Adın ne peki

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Sen de derken?

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

@LeylAsiye annem de Özbekistan Türkü benim babam Türkiye Cumhuriyeti Türkü, o yüzden dedim, senin adın ne peki? Ben Emre tanıştığıma memnun oldum, şu anda Özbekistan da mı yaşıyorsun?

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Evet şimdi anladim bu kadar merakina

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Hatice bende memnun oldum eee annen nasil biri

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Memnun oldum, iyi biri annemden dolayı Özbek Türklerini hep severim, Özbekistan nasıl bir ülke seviyor musun Özbekistan ı?

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Severim yani ama bilazi konularda şikayetciyim ama olsun severim Turklerede severim bu arada anen şansli olmali

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Neden şanslı olmalı ki

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Hangi konularda şikayetçisin?

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Yani burada erkekler kadinlari n değerini bilmiyorlar ya zaten annenden sorsan biliyordur anlatir sana belkide o yuzdende turk erkekle evlenmişti bilmiyorum

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Bişey dicem şu an sorguya çekiliyormuyum khkhkhkhh

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Türkiye de durum daha kötü bence

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Dünyanın her yerinde öyle bence

Yorumla
    • Emre16i
      Emre16i
      4 ay

Yok ne sorguya çekmesi dhsjsjja Özbekistanlı birini görünce mutlu oldum sohbet edesim geldi hsjsjsj

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Bence burada kadinlara yapilan muameleden daha iyi olduğunu duşunuyorum sen annene sor sonra karar verirsin

Yorumla
    • LeylAsiye
      LeylAsiye
      4 ay

Anladim anladim zaten annen ozbek ondan

Yorumla
  • Personal14
    Personal14 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay

Hayır sana tavsiyem24-25 ol öyle evlenmeyi düşün. O zaman daha farklı düşüneceksin, bakış açın çok değişecek.

0
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Sen değil. 18 yasinda evlenenler yanlis yapiyor. Sen gec kalmadin. Onlar erken evlenmiş. Sorun onlarda. Sende değil.

0
    0 Yorumla
  • Abuzittiniye
    Abuzittiniye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay

Emin ol ben dahil hepsi sonunda pişman oluyo acele giden ecele gider lafı hayatın her alanında kullanılır

0
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.

24 yaşındayım ve erken olduğunu düşünüyorum. Hayatımda da kimse olmadı. Yani bence geç değil. Yine de kişiye bağlı

0
    0 Yorumla
  • Mor_kalpp
    Mor_kalpp Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı.

Yok artıkk. 20 de çok erken kii. 18 yaşında evlenenlerin zaten %90ı pişman, sonu hüsran. Bekle daha çok erken delirme

0
    0 Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    4 ay

Öyle düşünme o yaşlarda evlilikler çok erken 25 -30 yaşlarda bir çoğu pişman oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Şaka mısınız? Bizim nesil 25'ten önce evlenmeyi düşünmüyordu bile.

1
    0 Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Evde kalmışsın geçmiş olsun. Artık daha evlenemezsin yaşın geçmiş

1
    0 Yorumla
  • İsa22
    İsa22 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.

Ben de ne evlilik var nede sevgili ben dert etmiyorum bu yaşta sen neyi dert ediyorsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

20 yaş da evlenip ne yapacak ki bence hayatın en güzel zamanları sevgilin olmasa da bir şey kaybetmesin

2
    0 Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    4 ay

kız bismillah daha gençsin ben bile şimdi evlenmek istemem daha küçüğüz

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

30 lu yaşlarında 18-20 li yaşların çocukluk olduğunu anlayacaksın

0
    0 Yorumla
  • 99lost1177
    99lost1177 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay

kalmadın gunumuzde çogu 30 a dogru evleniyor 18 de az bir kısım

0
    0 Yorumla
  • Hayal_kırıklığı18
    Hayal_kırıklığı18 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

Kariyer yapıyorsan hiç geç değil ama evde boş boş otuyosam evet

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

ben 25 im daha erken diyorum sen 20 sin ne geci

0
    0 Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.

Kimsenin zamanı aynı değil, 20 yaş hâlâ çok genç; önemli olan doğru zamanda doğru hisle ilerlemek.

0
    0 Yorumla
  • Yarennnnnn_
    Yarennnnnn_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Benim 10 gün sonra 28 olmam disinda sorun yok aksjdnxnznzn evliler evde kalır evlenmeyin 😂

0
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

28 yaşındayım hala evlenmek için küçük olduğumu düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Ser4pyalcin
    Ser4pyalcin Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 70%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.

Ne geç kalması? 25’e gel bir 20 yaşın ne kadar bebe bir yaş olduğunu anlayacaksın hdndnxn

0
    0 Yorumla
  • Mochung
    Mochung Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay

Evlenınce insanın başı göğe etmiyor daha yaşınız çok genç.

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Sevgili adaylarinu red edersen tabi olmaz. embille incek degil ya

0
    0 Yorumla
  • _Kisilikarakter_
    _Kisilikarakter_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Evlilik, kesinlikle olgunca karar alınması gereken bir müessese

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Annemin kızı olsaydın bu soru karşısında seni iyi bi d@verdi 😂
    Bende senin yaşlarındayım markette her seferinde haribo alır bana
    Çocuğuz daha biz

0
    0 Yorumla
  • 34HN_34a
    34HN_34a Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Tabiki geç değil sen ne bakıyorsun onlara ideal yaş 30 ve sonrası artık

0
    0 Yorumla
  • cece03
    cece03 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    4 ay

yanlış kişiyle birlikte olmak geç kalmaktan daha korkutucu

0
    0 Yorumla
  • sevgisizyasamakzor
    sevgisizyasamakzor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Değil ya 25'ine kadar yolun var 25'inden sonrası düşün

0
    0 Yorumla
  • Muhammet35354270
    Muhammet35354270 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

27 yaşındayim ve geç kaldığımız felan yok hazır olmak önemli bide evlencegin kisi önemli

0
    0 Yorumla
  • Alevalaz
    Alevalaz Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay

Daha çocuksun ne acelen var yaşa hayatını ;)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 18 yaşında evlenenleri görünce 20 yaşında geç kaldığımı hissediyorum, sevgilim bile yok. Geç mi sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

24 yaşındayım benden küçükler evleniyor geç mi kaldık? 8 cevap verildi
27 yaşındayım sizce evlenmekte geçmi kaldım? 21 cevap verildi
28 yasındayim sevgilim yok sizce evliliğe gec mi kaldım? 26 cevap verildi
Yaşım 22, sizce evlenmek için geç mi kaldım? 35 cevap verildi
Evlenmek için geç kalmış hissediyorum. Evliliğin yaşı var mıdır? 19 cevap verildi
Yaşım 29 evlenmek için geç mi kaldım ben öyle hissediyorum da? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinizle konuşurken, kendinize hakaret ediyor musunuz?
  • Sabah kahvaltısında favori içeceğiniz ne, çay mı kahve mi başka bir şey mi?
  • Elim nasıl gözüküyor?
  • Birinin senden hoşlanma, sana aşık olma ihtimalini yüzde kaç sanıyorsun?
  • Yürümek istediğiniz biri var mı?
  • Ben bu gün üzgünüm gibi sanki, siz nasıl hissediyorsunuz bakalım, gününüz güzel geçsin🧡?
  • Bu yemeği denemeyen kaldı mı?
  • En ideal erkek burcu hangisidir?
  • Selülitlerin olması vücut güzelliğini etkiler mi?
  • Mantar sever misiniz, mantarla aranız nasıl gerçekten?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨