Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırlı bir evlilik ve kısmetin açılması için sabah akşam 20 kere okunursa kısa zamanda maksat hasıl olur inşaAllah bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin ala külli hal şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina mevlana muhammedin ve ehli bey-ti-hi ve ala alihi ve sahbihi ec-ma-in rabbena atina fid-dünya haseneh ve fil ahirati haseneh ve kına azaben-nar bi-rahmetike ya er-ha-mer-ra-hi-min allahümme verzukni kemalel hüsna ve saadet-el ukba vel hay-ral ahirati vel u-la allahümme rabbi in-ni lima enzelte ileyye min hayrin fakir allahümme inni eselükel afve vel afiyeh fid-dini ve dünya vel ahirah allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tem-ne-hu-na bi-hal hay-ra kül-le-ha allahümme rabbena heb le-na min ez-va-ci-na ve zür-ri-ya-ti-na kur-re-te a-yu-nin ve-cal-na lil müt-ta-ki-ne ima-ma allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-kir-ru biha ay-nel habib allahüm-merham ümmete muhammed sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salaten tü-cen-ni-bü biha an-neş şer-ra kül-le-ha el-fu el-fi sa-la-tin ve el-fu el-fi se-la-min aleyke ve ala ali-ke ya muhammed amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil muhtar amine amin ya rab-bel alemin amin allahümme amin..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayYeni nesil 20 de evlenmediyse... Evlenemiyor daha da... Bir ihtimal görücü usulüyle kurtaran oluyor ama çok düşük... 20 de evli değilsin zor... Ünüversite okucağım yok y. lisans yok iş bulucağım derken yaş 30... O yaştan sonra da oksitosin denilen madde kadınların beyninde kalmıyor. Yani ünüversitede ilk sevişmeler seksler yapılmış oluyor. Doğamız gereği 18-20 arası evlenmezek bu işler imkansızlaşıyor.
Özellikle evde kalan 30+ kadınlar hiç evlenemiyor. Kendileri okumuş etmiş çalışmış ömrünün yarısı bitmiş ama cebinde para yok ev zaten yok araba zaten yok... Borcu var üstelik bir de erkekten mehirdir caf caflı düğün kına nişan felan bekleniliyor... Günümüz ekonomik şartları için Komik. böyle olunca 10 milyon bekar genç 10 milyon bekar kadın oluyor. Kimse yaşının ederi gibi şartlarına kendine bakıp birisini almıyor-aramıyor. kendisi 1 ise 80 lik 100 lük adamda herkesin gözü. Erkekler fuhuşla cinsel ihtiyacını gideriyor bu da toplum da suç ve yozlaşmayı arttırıyor. Kadınlar da gizli saklı fuhuş yaparak tabi yani kimle yapıcak sonuçta iki tarafta yapmadan... Sonuç olarak kadınlara sunulan özgürlükler hukuki haklar kadınların kendi eliyle gene suç ve yozlaşmayı getiriyor. Ne kadar pozitif hak tanınırsa tanınsın kadın seçen taraf ve özgürce seçmeye kalkarsa seçemiyor. Özgürlüğün sorumluluğu farklıdır. açık büfe gibi 500 farklı yemek var yiyiceğin 1-2 çeşit kalakalırsın açık büfenin başında. Karar veremezsin hepsi çekici gelir. İleri de günümüzün suç oranı 1 ise 10x olucak. Cinsiyet fark etmeksizin cinayetler fırlıyıcak.
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Hayır, geç değil. Böyle hissetmen çok anlaşılır ama bu duygu daha çok çevreyle kıyaslamadan geliyor. Herkesin hayat takvimi aynı değil; kimisi çok erken evlenir ama yıllarca ne istediğini arar, kimisi geç başlar ama daha sağlam adımlar atar. 20 yaş, kendini tanımanın, neyi istemediğini fark etmenin yaşı aslında. Sevgilinin olmaması da bir eksiklik değil, henüz denk gelmemiş olman. Aceleyle sırf yetişmek için kurulan ilişkiler çoğu zaman insanı daha çok yorar. Senin yolun sana ait ve o yol geç değil, sadece farklı ilerliyor. Önemli olan doğru zamanda, doğru hisle yürümek.
10 Yorumla
4 ayBenim ortaokul lise arkadaşlarımdan evlenenleri, kaçanları, çocuk yapanları gördüm sosyal medyada, asla kınayıp yargılamıyorum lakin ben kendimi 21 yaşında da olsam hala o olgunlukta göremiyorum. Hala çok fazla çocuksu hareketlerim tavırlarım var. Gezip tozmak istiyorum. O arkadaşlarımın belki şuanki dertleri kocaları ve çocuklarıyken ben yarın ne giyeceğimi, yarınki makyajımı kıyafetimi kızlarla olan date imizi düşünüyorum. Yemek yapmaktan asla anlamam (canım tatlı çekerse veya güzel bir video görürsem hariç) evi geçindirmekten temizlikten gram anlamam, bebeğime ne iyi geleceğini bilemem, kocamın ailesine nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum 🤷♀️(yanlış anlaşılabilirim) en önemlisi evlilik için yeterli statüye imkanlara sahip değilim. Çünkü ben ileride, kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek için çalışıp çabalarken, karşımdaki insanında benimle aynı statüden olmasını isterim. O yüzden lütfen evlilik bi kenara kalsın pls 🙏 ve kendininizi her gün çorap değiştirir gibi sevgili değiştirenlerle veya çok seviyor ve seviliyor gibi harika bir çift gözüküp ama özünde sizin bilmediğiniz çok gelgitli, bazen kendinden ödün verdiğin, bazen düşünce çatışmalarının olduğu strestli zaman zaman kendine vakit ayıramadığın ilişkilerle kendinizi kıyaslamayın.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle geç değilsin, 20 daha hayatın fragmanı bile 😂 İnsanlar 18'inde evleniyor ama çoğu da sonra “keşke bekleseydim” moduna giriyor, onu görmüyorsun sadece. 🙃 Aşkın bir yaşı yok, sen şu an kendini tanıma, hayatını kurma evresindesin. 💫
Şu an en çok ne baskı yapıyor sana, çevre mi sosyal medya mı, kendi düşüncelerin mi? 💭💌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
4 ayGayet normal bence tam tersine 18 yaşında evlilik yapmak büyük bir saçmalık insan her geçen gününü ayrı ayrı sorguluyor o yaşlarda bir dediğini bir dediğini tutmuyor o kafayla evlenmek gerçekten büyük cesaret
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 4 ayBence çok erken. Hayatının en güzel yaşlarında çocuğa bakarak ev işi yaparak geçiriyorlar kendine layık gördüğün hayat bumu ya da heves ettiğin hayat. Evlenmek isteyebilirsin ama bu yaşlarda değil bence 30 yaşlarında düşün derim acele etme
215 Yorumla- 4 ay
30 yaşından sonra zaten yumurtalıkların ölüyor doğum yapamıyorsun 20 25 yaşında evlenmeli insanlar
- 4 ay
@berfinkarayel 40 yasindan sonra o
- 4 ay
30 lu yaştaki kadınlar nasıl hamile kalıp doğuruyor o zaman :D :D
- 4 ay
Berfin biyolojiyi öldürdü resmen 😅😅
- 4 ay
Berfin 40 yaşında çocuk doğuran var bu Allah'ın takdiri 20 yaşında olup çocuk da doğuramayabilir
- 4 ay
@berfinkarayel sağlıkli ve kendine iyi bakan kadınlar için bu geçerli degil
- 4 ay
@ƬC_GhosTLioN Aynen katılıyorum
- 4 ay
@berfinkarayel o 40’tan sonra oluyor 35 yaşından sonra hamilelik riske giriyor 40 yaşında ise çok zorlaşıyor
- 4 ay
@Cengaverahmet123 hayır kimse biyolojisini değiştiremez 30’dan sonra değil ama 40’tan sonra annelik çok zor kendine baksa da hamile kalması zor istisnalar kaideyi bozmaz
- 4 ay
@Hayal_kırıklığı18 tanidigim 49 yasindaki kadin. banka kadindan. Alinan yumurta ile dogum yapti ve bana "Bu. Allahin taksiridir" dedi. Yani Allah takdir ettiklerine veriyor
- 4 ay
@KemalKotan02 çok doğru söylediniz doğru Doğrudur Gerçekten öyledir
- 4 ay
@KemalKotan02 neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? 49 yaşında zaten anca banka kadından alınan yumurtayla anne olur. Allah o yaşlardaki çok az kişiye takdir edip veriyor ve doğal yolla vermiyor. Kimse doğasıyla mücadele edemez. Anne olsa nolacak? Olmasa daha iyi. Çünkü 30 yaşından sonra doğum yapan kadın hele bir de ilk doğumunu yaptıysa erken yıpranır, vücudunun ve vajinasının eski hâline dönmesi, doğum yapması çok zordur. Her kadının bu konuda doğası aynıdır. Regl olmak her kadın için geçerli olduğu gibi 30’dan sonra doğum yapmak her kadın için zararlıdır. 35’ten sonra daha da kötü çünkü hem anneye hem çocuğa zararları olabiliyor.
- 4 ay
@Savas_Melegi yabanci ulkede Turk patronumun esi Kibrista. Banka bayandan. Alinan yumurta ile Hamilton kaldi. Kibrista. yasadigimiz ulkeye gore. cok ucuz maliyetle. Cok Sevimli ikiz cocuk sahibi oldular. esi tam 49 yasinda idi
- 4 ay
@savas_melegi. Yukarida anlattigima devam. bu islemi Eminem yaptirip 49 yasindaki esinden. cocuk sahibi olan abimiz herkese o cocuklari Allahin onlara bagisladigini herkese soyluyor bizde onun hakkinda konusurken."Allah ona ikiz bagisladi" diyoruz. Cunku Ali abimiz herkese. hic cocuk yapamayacak Esine Allahin cocuklari. bagisladigini soyluyor ve. hepimize soyledi eger Allah istemeseydi. Ona bu yasta. cocuk. vermezdi? dedi herkese karsi bunu soyledi su an herkes onun hakkinda konusurken "Allah Ali abiye cocuk bagisladi" diyorlar.
- 4 ay
"Eminem" diye gitmis? dogrusu" Esine" olacakti. Yani " bu islemi "Esine"yaptirip cocuk sahibi. oldu, demek istedim ozur
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. E biz ölelim o zaman. 20 yaşında bunu mu düşünüyorsun?🤦🏻♀️
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. 20 geç mi? O zaman 28 yaşında biri olarak mezara girmeyi bekliyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 4 aygeç değil daha çocuk yaşı
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayErken evlilik çok iyi aslında bende evleneceğim son bir işim kaldı ondan sonra maks bir kaç aya falan hem çocukların seninle büyür hem evin olur başı boş ilişkilerden kurtulmuş olur mis gibi ne adın çıkar ne yakalanma korkusu gece bazen istemsizce birini sevmek istersin böyle sarılmak falan doğru kişi olursa bu isteklerin sarsılmaz normal sevgililik hayatında insan çok sarsılıyor daha sürekli her zaman bir merak edenin bir sevenin oluyor svgililikte çok yorucu oluyor bu durumlar doğru düzgün buluşamıyorsun bile her istediğinde bende sana tavsiye ediyorum evlen ama yaşca kendinden aşırı büyük biri ile kesinlikle değil evlilik sinyalleri verirsen birden bire etrafında toplancaklar düşünmeden ele gerekirse eşin iki yaş küçük olsun bir şeyi olmasın bir iki yıla birlikte toparlarsınız ama otuzunda evi arabası parası olan birini yaşıtları almadıysa bir bildikleri varki almıyorlar bu da aklında bulunsun
00 Yorumla
4 ay19 yaşındayım arkadaşlarım 16 yaşında evlendiler hala da evlenmeye devam ediyorlar işin kötüsü şu nişanlı kız arkadaşım ın nişanlısı bana asıldı. Engelledim heryerden ikisini de.
şu an mühendislik okuyorum geç kalmadık sadece zamanı gelmedi bazı şeylerin20 YorumlaŞimdiki gençler sosyal medya yarışıyla evleniyorlar düğün yarışları başladı evlerini gösterme yarışı kocam yarışı kocam beni daha seviyor yarışı bana çok hediye alıyor yarışı ayrılınca da nafaka yarışı gelde evlenme topluma nispet edeceğim diye girmediği hal kalmadı bunların
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
4 ayO yaşta evlenenlerin çoğu aile baskısı ya da ergen mantığı ile iki güzel aşk sözüne kanan sonradan pişman olup ah vah eden tiplerdir
Onyasta aklı başında duygularından emin bile olamaz sorumlulukları alamaz ne evlenmesi
Sende hiç boşuna hissini yaşama gec falan değil her şey zamanında yerinde güzeldir20 Yorumla 20 yaşındayken evlenmeyi düşündüğüm çocuğu şu anki aklım olsa hayatıma almazdım. Şükürki kendisi terk etti. Ama geri dönüp objektif şekilde bakınca o ilişkide ne kadar uyumsuz olduğumuzu düşünüyorum. İnsan olarak iyiydi ailesini çok sevmiştim, çok aşık olmuştum evet ama muhtemelen evlenseydik de boşanırdık. 20 yaşında alınan karar asla sağlıklı olmaz. Hayattan ne beklediğini neyin seni mutlu edeceğini sınırlarının ne olduğunu bilmiyorsun. şu an bana yeter dediğin şey 30lara geldiğinde yetmeyecek. :O yüzden 25ten önce böyle bir karar verme. Hele çalışan hayatını rutine sokmuş biri değilsen aslaaaaaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayGenç arkadaşım evlilik kolay bir şey değil hele Yanlış insanla yapıldığı zaman Hele bir de çocuk olursa hayatınızı büyük oranda sıkıntıya sokabilecek şeyler. Pembe dizi değil bu hayat.
Aile mahkemelerinin katlarına bir çıkın görün anlarsınız ne demek istediğimi :) Özenmeyin. Umarım ileride istediğiniz gibi birisiyle bir evliliğiniz olur ama yaşınız çok genç. şu an zaten düşünmeyin. genç kaçta evlenince ve zamanla karakter oturunca fikirler de değişebiliyor.)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bence erken değil. Her şeyin bir vakti vardır. Sana göre 20 yaş geç olabilir kimisine göre erken olabilir. Kimisi 18 yaşında evlenir. Doğru kişiyi bulmak ve tanımakla ilgili bence. Genelleme yapmak istemem ama erken yaşta evlenenlerin çoğu da boşanıyor daha tam tanımadan, evlilik sorumluluklarını bilmeden, sorumluluk almaktan korkuyorlar.
01 Yorumla- 4 ay
Ya ben 28 yaşındayım hayatımda daha birisi yok yani mesela ama ne yapayım yani
4 ayKardeşim hayatınızı yaşayın Allah aşkına ne geç olması. Bu yaşlarda evlenerek ömrünüzün en güzel yıllarını heba edeceksiniz. Henüz sorumluluk bilincinizin bile tam olarak yerleşmediğini düşünüyorum.
31 Yorumla- 4 ay
Geç kalınıyor
Gizli Üye(25-29)4 ayHayır 18 yaşında evlenmek tercih meselesidir ama bence erken bir yaş sonra keşke üniversite okusaydım sonra evlenseydim diyorlar tek avantajı çocuğunla arkadaş gibi büyüyorsun genç yaşta çocuğunu büyütüp ileride rahat ediyorsun 20 yaş evlilik için erken sevgililik için normal bir yaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı. 18 yaşında bir s, çırtmanın evliliği benim gözümde çocuk evliliğidir özendiğin şeyleri gözden geçir demekten başka bir şey diyemem sana 18 yaşında daha ağzı süt kokanlar yuva kurmaya çalışıyor şaka gibi.
00 Yorumla
4 aySorma, okulumda 16-17 yaşlarında evlenenler bile var eskiye dönüyoruz sanırım herkes çok erken evleniyor
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Daha 20 yaşında tabii ki geç değil ama bu biraz da yapmak istediklerine bağlı okul okumak kariyer gibi planların yoksa evlenip bir düzene geçmek mantıklı olabilir
10 Yorumla
4 ayYa 20 yaş daha çocuk geliyor bana. Evlilik için çok erken , bunun yerine ciddi ilişki yapmaya çalış ortalama yaşa geldiğinde de evlen. Benim flörtüm bile yok ya asıl ben geç kaldım gibi chcjcj
10 Yorumla
4 ayHayir ne acelen var gec falan degil hatta çok erken. Ben 19 yaşımda evlendim cok pisman oldum benden sana tavsiye hem kendin olgunlas hemde evleneceğin kişi olgunlaşmış olsun cok sorun yasamazsiniz
00 Yorumla
4 ayCevap. Ha ha ha? Neden. Ha. Ha ha? Cunku cok tatli gulumsettin beni. Sagol sen benim gibi yasini almislara takil"Sana devamli sen daha. Cocuksun, derler"
02 Yorumla- 4 ay
Dinle. sen. sanki. evlen dememizi bekliyorsun? cunku onun icin kararsizsin? o yuzden gizli olarak yasini bahane edip. " evlen" ogutleri duymak istiyorsun? Kararsizlik zor ozellikle bayanlar icin? Cunku sen dusunuyorsun? simdi bu adamla even decipher evlenirsem? belki ilerde benimle evlenecek daha iyi bir erkegi kacirabilirim? "En guzeli. KS, de yasimi bahane edip sorayim?" iste bu dusunce ile gizliden derdini sordun? O yuzden Sana gercek cevap olarak " Evlen. Onunla. Evlen diyorum kararsizlik gercekten zor haklisin
- 4 ay
"Simdi bu adamla evet deyip evlenirsem?" diye. yazdim degismis? Ozur.
4 ayOnların çoğunun destekçileri var aileleri dedeleri nineleri Bunlar yoksa bu zamanda evlenmek maddi açıdan çok çok zor
Evlendikten sonra kredileri ödemek huzur kaçırır cinsten00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Ay hayır evlenmek marifet değil doğru insanı bulmak marifet görüyoruz çoğu ya yıpranıyor ya da boşanıyor
01 Yorumla
Soran4 ayEvet
4 ayYaşa hayatını, çocuk yaparsan vücut bozulur, göğüs sarkar vs. Bak keyfine. Çok mu istiyorsun al vibratör keyfine bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayÇok erken.. Özellikle bu yaşlarda o sorumluluğu almak saçmalık. En az bi 28ini falan görmeli ki insan evlenmek için yeterince olgunluk sahibi olsun
12 Yorumla- 4 ay
Sen de haklısın fakat geç olacağı için ömür geçiyor
- 4 ay
O yaşlar o sorumluluğu almak için çook erken. Daha gençken insan hayatının baharında özgürlüğü yaşamalı biraz yaş alınca gençlik hevesi geçince o topa o sorumluluğa girmeli.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kız nerdeyse 30'a geldim halen niyetim hiç yok. 20 benim için çocuk daha. Dur hele.
12 Yorumla
Soran4 ayDurcam zaten ya 25 en erken düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayHayır ya ne alaka 20 li yaşlardayiz hala okuyoz ölelim biz o zaman
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
4 ayBacım bende 20 yim daha çok var ya evliliğe , onların ki geçici heves bulurlar tiktoktan başkasını 2 3 aya çıkarlar Esra erol'a
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kızlarını evlendirirken damadı borç batağına sürükleyenler, sonrasında kızlarının mutsuzluğundan şikâyet etmesin!
00 YorumlaVaktın gelince her şey olur. Aaa o evlenmiş diye evlenilmez ki. Mutlu olabileceğin biri çıkar umarım karşına.. Daha gençsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay20 yaş çok geç aynen doğar doğmaz evlenmeliydin. Tövbe tövbe ya ciddi misiniz troll mü anlamıyorum. Ortalık 30-40 yaşında evlenmeyen insanlarla dolu. Biride benim. Kendimi hiç de geç kalmış hissetmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ay20 yaş ne ki ya. 18' de evlenen acele. etmiş iyi olmamış. Bekle daha 2 yaş çıtır yaşı. Olmasi ben alırım seni. 😅😆
00 Yorumla Geç değil çok iyi bi yaştasin hatta yani tam evlenir yaştasin bence 20 sonra evlenmek en iyi versiyonu diye duşunuyorum
023 Yorumla- 4 ay
@LeylAsiye annem de Özbekistan Türkü benim babam Türkiye Cumhuriyeti Türkü, o yüzden dedim, senin adın ne peki? Ben Emre tanıştığıma memnun oldum, şu anda Özbekistan da mı yaşıyorsun?
4 ayHayır sana tavsiyem24-25 ol öyle evlenmeyi düşün. O zaman daha farklı düşüneceksin, bakış açın çok değişecek.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 aySen değil. 18 yasinda evlenenler yanlis yapiyor. Sen gec kalmadin. Onlar erken evlenmiş. Sorun onlarda. Sende değil.
00 Yorumla
4 ayEmin ol ben dahil hepsi sonunda pişman oluyo acele giden ecele gider lafı hayatın her alanında kullanılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
4 ay24 yaşındayım ve erken olduğunu düşünüyorum. Hayatımda da kimse olmadı. Yani bence geç değil. Yine de kişiye bağlı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Yok artıkk. 20 de çok erken kii. 18 yaşında evlenenlerin zaten %90ı pişman, sonu hüsran. Bekle daha çok erken delirme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öyle düşünme o yaşlarda evlilikler çok erken 25 -30 yaşlarda bir çoğu pişman oluyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
4 ayŞaka mısınız? Bizim nesil 25'ten önce evlenmeyi düşünmüyordu bile.
10 Yorumla
4 ayEvde kalmışsın geçmiş olsun. Artık daha evlenemezsin yaşın geçmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Ben de ne evlilik var nede sevgili ben dert etmiyorum bu yaşta sen neyi dert ediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ay20 yaş da evlenip ne yapacak ki bence hayatın en güzel zamanları sevgilin olmasa da bir şey kaybetmesin
20 Yorumla
4 aykız bismillah daha gençsin ben bile şimdi evlenmek istemem daha küçüğüz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 30 lu yaşlarında 18-20 li yaşların çocukluk olduğunu anlayacaksın
00 Yorumla
4 aykalmadın gunumuzde çogu 30 a dogru evleniyor 18 de az bir kısım
00 Yorumla
4 ayKariyer yapıyorsan hiç geç değil ama evde boş boş otuyosam evet
00 Yorumla
4 ayben 25 im daha erken diyorum sen 20 sin ne geci
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Kimsenin zamanı aynı değil, 20 yaş hâlâ çok genç; önemli olan doğru zamanda doğru hisle ilerlemek.
00 Yorumla
4 ayBenim 10 gün sonra 28 olmam disinda sorun yok aksjdnxnznzn evliler evde kalır evlenmeyin 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 ay28 yaşındayım hala evlenmek için küçük olduğumu düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
4 ayNe geç kalması? 25’e gel bir 20 yaşın ne kadar bebe bir yaş olduğunu anlayacaksın hdndnxn
00 Yorumla Evlenınce insanın başı göğe etmiyor daha yaşınız çok genç.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 aySevgili adaylarinu red edersen tabi olmaz. embille incek degil ya
00 Yorumla
4 ayEvlilik, kesinlikle olgunca karar alınması gereken bir müessese
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAnnemin kızı olsaydın bu soru karşısında seni iyi bi d@verdi 😂
Bende senin yaşlarındayım markette her seferinde haribo alır bana
Çocuğuz daha biz00 YorumlaTabiki geç değil sen ne bakıyorsun onlara ideal yaş 30 ve sonrası artık
00 Yorumlayanlış kişiyle birlikte olmak geç kalmaktan daha korkutucu
00 Yorumla
4 ayDeğil ya 25'ine kadar yolun var 25'inden sonrası düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ay27 yaşındayim ve geç kaldığımız felan yok hazır olmak önemli bide evlencegin kisi önemli
00 Yorumla Daha çocuksun ne acelen var yaşa hayatını ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat