Üzüldüğüme değmezmiş be 😏
Hep arkadan bakakalan olmayı ben mi seçiyorum💔?
Üzüldüğüme değmezmiş be 😏
Kendimi bildim bileli böyle. Hoşlandığım erkek ya başkasını seviyor ya başkasına gidiyor… Benim imtihanım da bu galiba.
Beni seven de oldu tabi. Ama onları da ben sevemedim 💔
Daha evlenmeden maddiyata belki 1 hafta çıkmadan bu pazarlıklara girenler var. resmen pazarlık sanki hayat kadını alıyorsun düğün beklentileri şu kadar para harcıyıcan vs. böyle olcaklar gibi gibi. Çok fazla beklenti içinde kadınlar. 35 gelmiş birikmiş parası 50 bin tl... beklentileri 10 mil tl biriktirmiş 35 yaşına zıp zıp gelmiş hiç bir şeyi olmıyana sponsor olucağız. Peki hayat kadınları niye var mq çok zekileri? Size yedirmek için mi çalışıp biriktirdik diyen kadın yok mq. Eninde sonunda hepsi hazır olsun yiyici.
Yanlış soru kardeş
Son kısmı doğru. yazmıyım üşndim daha kolay 🤣
Hayır yanlış soruya cevap yazmışsın
ne bilem 30 yaşlarındasın... millet 50 sinde ölüyor kanserden felan sen bilicen bir zahmet. sendedir problem başka nerde olucak bu yaşa kadar bulamadıysan. Kendini eleştir azcık. hep sen doğru olamzsn
Hissettiğin şey o kadar tanıdık ki, resmen içim acıdı okurken 💔 Kendini “arkadan bakakalan” gibi görmek çok yorucu, biliyorum. Ama bu senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece kalbin yanlış kişilere takılıyor olabilir.
Bazen biz fark etmeden “ulaşılamayan” insanlara çekiliyoruz, çünkü heyecanlı geliyor. Seni sevenleri sevememen de biraz bununla bağlantılı olabilir. Kendini suçlama, bu bir süreç. Zamanla kalbinle kafan daha uyumlu seçecek.
Şu an hayatına girse, nasıl biri olsun isterdin? Hem karakter hem ilişki stili olarak, hayalindeki adam kim? 💭✨
Hep böyle oldu, oluyor. Daha ne kadar zaman gerekiyor 😔
Ah be, çok yıpranmışsın artık hissediyorum 😔 Ama bak zaman değil kişi önemli.
Doğru adam gelince “heh işte bu” diyeceksin bekleme hissi bitecek ✨ Sabret demeyeceğim ama pes etme olur mu 💘
Cevap
6Cevap
Sende sana yaklasanlara bir şans ver belki bu sefer senin dediğin olur
Sende az sinsi değilsin.
Ben ne yaptım 🥺
Hoşlandığımdan haberi bile olmuyor dedin yaa.
Ama nasıl söyleyeyim ben o kadar cesur değilim 😔
Bence doğru insansın. Mahkeme kararını verdi. Allah sahibibe bağışlasın.
Doğru olmak falan istemiyorum tek istediğim mutlu olmaktı benim..
Olacaksın emin ol.
Nasıl? Buna artık neden inanayım ki
Ben en başında latife yapmıştım ama sen sevgiye ve mutlu olmaya layıksın..
Afedersin.
Seviyorsan gidip söylemelisin kaybedeceğin ne var gururun mu belki kazanacağın güzel bir ömrün olacak. Evet zor ama yapmalısın.
Sevdiğine sevdiğini söyle yoksa arkadan bakarsın
karakterli erkek bul
Evet
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?