ya ne konusa biliyoz ne takiplese biliyoz, icimden sesde evlenecegim kisi bu diyor, ama inkansiz🥲
2 ay
Imkansiz birine asik oldum napim😭?

Bence hislerin tamamen yanlış. Uyum yoksa, kötü bir enerji alıyorsan bu işin olmaması yönünde bir işaret bu. Bir şekilde oldurursun ama çok bir süre geçmeden ayrılırsın..
Evet güzel bir çekimi var ama seni sadece bu çekim büyülüyor, başka bir şey yok.
kotu enerji almiyorum, uyum bence var tip olarak da bir birimize benziyoruz. ayni sehirde boyumusuz, ikimizde sonradan geldik istanbula🤷🏻♀️
Kardeşim sen bilirsin, bir devam et bakalım ne olacak.
Görüş
11Görüş
Hiç bir ilişki imkansız değildir yeterki kovala ve sıkma
o yapamiyorsa, kiz olarak benim kovalamam caba gostermemmi mantikli sence?
Aşkta kızı erkeği yoktur
aynı durum bendede var karşı karşıyayız istek attım bakmadı mesaj attım cevap vermedi bırakamıyorum bende 🥲
🥲napalim
Ona yaklas bir şans ver seni ne kadar önemseyecek yoksa bosmu olacak bu ileriye gitmekle mümkün olur
cok gec gec gore biliyorum sence nasil yaklasim?
Söyle sevdiğini nasıl bir tepki verecek bak eğer oda sana karşı ilgi varsa zaten otomatik anlaşılır
tamam🫶🏻
deli bir şey yapmanın fikri girdi aklıma
Madem sana söyledim
Her şey gider boşluğa
Yazsam bu hikayeyi
Alsam gömsem toprağa
Yıllar sonra bulunur
İmkansız bir aşk denir
bi nasihat da sen ver ne yapsam😂
Ben de imkansız diyordum ama olduk bir şekilde..
Neden imkansızmışsınız?
aaa merak etdim simdi senin durumu da soylesen🥲
bizimkisi soyle imkansiz- onun yakin arkadasi benden hoslaniyordu, kisa sure iki ay kadar sadece yazisdik, sonra yollarimizi ayirdik. bunu sonra gordum sevdim🥲 oda sanirim simdi arkadasindan dolayi uzak tutuyor kendini
ama hoslandigini hiss ediyorum
Biz çok daha farklıyız ya, benim sevgilim Arap aynı bölümdeyiz
Ama görünüş olarak o kadar farklıyız ki.. arkadaşlarım beni hep vazgeçirmeye çalıştı, evet her zaman dış görünüş benim için önemli değil deriz ama ayrıyeten biz o kadar uyumsuzuz ki..
Şu anlık hiçbir sıkıntı yok, fikirlerimiz uyuyor ve birbirimizi çok seviyoruz.
Yakışıklı olup olmaması umurumda değil, sakinliği efendiliği bana karşı olan davranışları o kadar güzel ki.. arasam bulamazdım
Hayatım sizin durum kötüymüş ya, en iyi kararı yine siz verirsiniz
Karmaşık bir durum çünkü=\
Sevgilimin peşinden neredeyse ben koştum diyebilirim, çünkü o o kadar çekimserdi ki..
Tabii ki şu an öyle değil ama başlarda o da imkansız diyormuş=\\
o zaman bende onun pesinden kossam kendimi cokmu ezmis olurum? yapmak istiyorum ama hem utaniyorum hem gururum el vermiyor
Kimseye sevgilim var diye anlatmıyorsun dimi duyar çünkü
yoo sevgilim de yok zaten, biliyor bence bekar oldugumu. yakin arkadasi benden hoslaniyodu bir sure sadece yazisdik sonra bitdu. ben bunu sonra gordum sevdim🥲simdi o arkadasindan dolayi uzak duruyor ama hoslaniyor hiss ediyorum
O arkadaşla arkadaş mısınız şu an eğer arkadaşsanız o diğer arkadaşına seni sevmiyor tarzı şeyler söylemiş olabilir senden uzak durması için
yo hic biriyle konusmuyorum, arkadasda degilim
Sakın bırakma bu gerçek aşk sonuna kadar git brkma
niye gercek ask oldugunu dusundun? bende oyle dusunuyom bazen
Tutkulu ol sevdin ise sakın bırakma sonra az rastlanır böyle şeyler e emin ol o kişi seni ömrün boyunca sever kalbine değer verir
umarim oyle olur ama nasil yaklaşılır ona bilmiyorum
Her yol var önce kalbine gönlüne inan sevdiğini ruhunla yasa elin ayağın onun için titresin ona söyle sevdiğini asla bırakmak istemedigini
Ona bir şans ver dene senin için ne kadar gidebiliyor sana ne kadar değer verecek kalbini merhamet saracak mı kalbinin özel güzel oluşuna saygı duyacak mi
tamam tesekkurler🙏🏻
Birde siz kadinlara ağlamak yakışmıyor sizler birer gülsünüz el üstünde tutulacak kimselersiniz o yüzden ağlama
🥲🫶🏻
Gelecek nesil için sizlere ihtiyacımız dağlardan büyük kalbiniz yüreğiniz ömrümüz hayatınız bu toplum millet için çok lazım sizlere şiddet uygulayan erkeklere de lanet olsun
Sizler bu devletin bu milletin bütün ülkenin önemli sahislarisiniz para mal mülk siz olmadan ne ise yarar Her şey sizin için Her şey sizle güzel saygı sevgilerim lee
Emin olun ki size yalaklik olsun diye yazmıyorum ama siz kadınlar Her şeye degersiniz gül gibisiniz baktıkça iç açar kokladikca hoş koku sacarsiniz bir erkek gulerse sizler sayesinde mutlu olursa sizler sayesinde bütün senin gibi kadınlara saygılarımı sunuyorum hepsi mutlu olsun ya ins
Bir işe başladın ise git elbet bir yerde put kırar ve sana layık mı değil mi anlarsın
evet maalesef uzuluyorum, yorum icin tesekkurler. bakalim bir turlu yaklasamiyorum ki, kiz olarak benim ilk bisey yapa bilmeme pek aliskin degilim, nasil yapsam da kotu anlasilmasam onu dusunuyorum
Yaa çok düşüncelerin ve açıkçası anladığım kadar kadın gibi kadınsın ama bu böyle yürümez önce kalbine vicdanına sor hayal et sana huzur verir mi sonuçta kalbini hayatını vücudunu bir kişiye emanet edeceksin ömrün yangın yerine dönmesin gül bahçesine donecekse ömrün sonuna kadar bunu yaşa
Iyi karar ver 9 ölç 1 kes sonra geri dönme şansın olmaya da bilir
tamam🙏🏻
Rica ederim kendime kalbine güven sana mutluluklar dilerim
Kalp işte saçmalıyo
N@h evlenirsiniz
niye oyle diyon ya😂😭
Bende diyordum ama evlenmedik 😂
Bu konuda çok tecrübeliyim
off cok moral oldu thanks😂
bizim durum bu-yakin arkadasi benden hoslaniyordu. iki ay kadar sadece yazisdik sonra ayirdik yollarimizi. ben bunu daha sonra gordum sevdim, hic dusunmeden oldu🥲
Şeytanın sesi o dinleme sana boşa vakit geçiriyor
🥲😭😭
Tipsizsin sen kendinle. Dengi olan insanlara. Yaz
nasil anlamadim
Evlimi kankaaaaa
yon evli degil cok sukur😅 ya arkadasi benden hoslaniyodu bir sure yazisdik sadece, sonra bitdi. ben bunu sonra gordum sevdim🥲sevmez olaydim.
o ishte erkek gozuyle dogru bulmuyor her halde🥲
hmm ben yazim acilim diyorsun🤔biraz bekliycem, yakin zamanda 25 yasim oluyor baktim hala bi sey yok gozumu karaltip yazicam😂
İçinden gelen her sese güveneceksen ohooooooo
dimi aslinda belki de ben yaniliyom🥲
Evet öyle yanılabilirsin bişey olmaz ama takılma bu hisse
O baska kizdan hoslanir sen kafana takma ergencim
yon ergen degilim, 24 yasim var sksks. baska kizdan hoslanma durumu degil
yakin arkadasi benden hoslaniyordu. iki ay kadar sadece yazisdik sonra ayirdik yollarimizi. ben bunu daha sonra gordum sevdim, hic dusunmeden oldu🥲
Neden imkansız
yakin arkadasi benden hoslaniyordu. iki ay kadar sadece yazisdik sonra ayirdik yollarimizi. ben bunu daha sonra gordum sevdim, hic dusunmeden oldu🥲
Takipleş
bir kere atdim takip bakmadi🥲😂tekrar mi atim? gururumu dusunuyorum😂
Numarasını alma şansın yok mu?
baskasindanmi sorsam? diyelimki numarasini buldum kendim yazimmi😅
Başkasına sor numarasını al, Evet kendin yaz.
Bende tam olarak öyleyim. Ama imkansız işte
🥲🥲
Evli mi
yok degil, aslinda benim tarafdan imkansiz deyil, o yaklasamiyor, arkadasinin sevdiyi kızdım🥲
O zaman imkansız değil
evet ishte deyil ama ona kiziyorum
Sal:D
nasi salim ya surekli dusunuyorum😭
Salıyoruz :D
Kim ki bu
hoslandigim cocukmu?
arkadasi benden hoslaniyodu cunki
boshtayim zaten, biliyordur, artiq arada arkadasi olmus oldugu icin uzak tutuyor kendini
Sosyal medyası yokmu
varr ama ben takip atamiyorum
Nideeen
bir kere attim, kaldi oyle ne kabul etmedi ne silmedi
bide tekrar gurursuz davranip atmak istemiyorum
yakin arkadasi benden hoslaniyodu biliyor bunu
o yuzden o uzak duruyor arkadasi uzulmesin diyemu kabul etmiyor bilmiyorum
Felaket
Onun için açılmıyor bence
evet
sence bu durumda benimmi acilmam lazim ona
Yani acilsanda değişmez galiba bişey çünkü arkadaşıyla arası bozulur ama dene eğer arkadaşını kaybetme pahasına bile olsa sana açılması gerekir yani acilmasada gayet doğaldır ama dene
tamam🙏🏻
🙏🙏🙏
En İyi Görüş