Etrafımda mutlu evlilik görmedim mutlu bi çift görmedim
Bu da beni hep korkuttu
sonrası hüsran mı herkes için?
Çoğu insan sırf aile baskısından dolayı evleniyor veya karşı taraf güzel/yakışıklı diye yani çoğu insan daha sevginin bir ailenin bir yuvanın ve evliliğin anlamını dahi bilmiyor
Evlenince sihirli değnek dokunmuyor, gerçek hayat başlıyor diyebiliriz 😅 İlk heves, düğün, balayı falan geçince; karakterler, alışkanlıklar, para, sorumluluklar oyuna giriyor. Hüsran olan da var, “iyi ki” diyen de var. Bence mesele doğru insan + doğru iletişim + emek. Sürekli flört etmeyi bilen çiftler mutlu kalıyor. Senin çevrende tablo nasıl, daha çok mu mutsuz yoksa mutlu evlilik var? 💭💑
Cevap
25Cevap
Sonu boşanma dairesinde bitiyor
Kısıtlama ve çok fazla ekonomik zorluklar ayrıca ailelerin stresi. Buna birde beklenen cinsellik yasanmazsa o evlilik kısa sürüyor.
Doğru insanı bulabilmek önemli olan gerisi gelir zaten
Günes12 çok güzel yorumlamış. Evlenmiş olmak için evlenilmez
Daha 3 Gün önce bir arkadaşım nişanlandı psikolojim bozuldu artık evlenme çağı geldi
Yoo gayet mutluyuz her şey çok iyi gidiyor. 2 tane yakın yaş çocuk yaptık gurbette kımsesız buyuttuk asker eşiyim birde bu durum bizi yıprattı ama çocjklar sakinken ya da uyurken yine mükemmeliz. Onlarla biraz stresli ama yinede iyi ki diyoruz.
Çoğu aldatıyor, erkek veya kadın farketmez,
Zaten aldatmak için bir erkek birde kadın gerekir.
O etrafındakiler sadece evlenmek için evlenmiş olanlar muhtemelen sevgi saygı merhamet olmadan yapılan hiçbir şeyden hayır gelmez
Sıkılma ve sorumlulukların ağırlığı heveslerin geçişi
Hevesi kursağında kalıyor
Kavga ihanet aldatma boşanma
Baya iyi oluyor. Buldugun kisiye gore degisir
Yoo her zaman hüsran değil
Sonra tahammülsüzlük oluyor pişman oluyorlar
Yeterince düşünülmemiş belkide
hiç fikrim yok, yaşamadığım duygular
hiç evlenmedim bilmiyorum
Bı evleneydik hallederdik
Bu iş sabır işi iki taraf da aynı kafada olacak bunu tutturmak zor sonra cinsel çekim eğitim aile vs vs - 100 sene önce yaşamak iyi olurdu ya o zaman kolay boşanılmıyordu da - aldatma yine olsa da ne bileyim daha nadirdir günümüze nazaran belki
Valla ömürlük sevdim ben
O sevmedi mi
Kırgın ve üzgün benim yüzümden pişmanım cok
Ulaş ona bence - kadınlar ısrarlı erkek sever
Ulaştimda engelledi pis kedi
Herkes için değil.
Husran tabiki
Sonra boşanma
Sanmıyorum
Bilemiyorum yaşamak lazım
Evlen sende
O yüzden evlenmiyorum