Yani ben tam anlamıyla huzura mutluluğa ulaşamayacak mıyım
Sevilmeyecek miyim
Sevilmeyecek miyim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maalesef kendini iyi yetiştirememiş insanlar için öyledir.. bu kadın ya da erkek farketmiyor hiç. Aldığı aile terbiyesi , yetiştiriliş tarzı , tahsili her şey etkiliyor bunlardan. Aslında biraz da anne ve babaya ve çevresine de bağlı. Evliliği farklı düşünenler de var. Karısını ta da kocasını kendi malıymış gibi görenler var. Onun duygularını sömüren , ona hiç yardımcı olmayan, onu evin hizmetçisi gibi görmek isteyen , bir dediğini ikiletmeyen gibi görmek isteyenler var. Nişanlılık döneminden veya flört döneminden 180 derece çark eden tipler var evlenince. O yüzden evlilik hiç şakaya gelmez ve çok çok iyi analiz etmek lazım karşındakini..
Peki nasıl bir analiz? Nasıl tanıyacağız bir metodu püf noktası var mıdır yoksa aynı sofraya oturmadan bilemeyiz tamamiyle şans kader mi dersin?
Tabii ki var. Aslında çok çok basit mantıken. Sevgililer evlenmeye karar verip evlendiklerinde birbirlerinin aileleriyle de evlenirler aynı zamanda. Sevgilinizin ailesini anne babasını çok çok iyi tanımaya çalışın evlenmeden önce. Onu nasıl yetiştirdiklerini hemen çözersiniz zaten. Ayrıca sizin aileniz ike aynı eşit maneviyat ve maddi güçleri olmalı. Eğer sizden çok daha yukarıdalarsa dikkat edeceğiniz tek şey paraya pula değer vermemeleri yani para onlar için öncelik mi değil mi buna dikkat edin. Sevgilisiniz ve çocuğun odasında oturuyorsunuz çocuk gidip odasının kapısını kapatıyor ben anne baba olsam buna müsade etmem işte. Napıyorsun diye sorarım oğluma.. zaten aklı başında , kuz arkadaşına saygısı olan erkekte bunu yapmaz bence. Bunun gibi binlerce örnekler böyle.. 👍
Cevap
8Cevap
Genç yaşlarında ne gördüysen o. Yaş ilerledikçe değerin azalır. Zamanı iyi kullan
aynen evlenene kadar, artık o evin içine girdin, onların kanatları altındasın 🙈
Hsyır sevmek sevilmek senin de hakkın sabret biraz güzel olur umarım
Sevileveksin yorma kendini olacak eminim
her sey o geceye kadardir
Hayat seks den ibraret
Adamına denk gelmesinden hayatın boyunca üzülürsün
sevileceksin elbette
Değildir
Yaşın kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?