Bence ikisi de var ama dozuna göre değişiyor. Doğru yaşandığında aşk insanı besliyor, motive ediyor, hayata daha canlı bakmasını sağlıyor. Yanlış yaşandığında ise yıpratıyor, enerjiyi düşürüyor, insanı kendinden uzaklaştırıyor. Yani mesele aşkın kendisi değil, kiminle ve nasıl yaşandığı. Doğru yerde avantajları ağır basıyor, yanlış yerde dezavantajları daha çok hissediliyor.
Karşısındaki insana bağlı bisi değil mi karşısındaki insan gerçekten sana aşıksa sadıksa sana değer veriyorsa bence dünyanın en güzel şeyi insana aşk gibi gelir ama sana değersiz davrandığı zamanlar iyi günde kötü günde yanında olmayıp başka çıkar arayan birisi ile olursan dezavantajı fazladır hem birbirini seven iki çift için avantaj hayatın her saniyesidir zaten onlar için ne gider önemlidir nede başka bir şey bana göre yani
Şu ana kadar aşkın bana bir avantajını görmedim yaşadıklarım daha çok yoran üzen ve düşündüren taraflarını gösterdiği için dezavantajları bana hep daha fazla gibi geldi
Aşkın avantajı kesinlikle daha fazla bence ama doğru kişiyle olunca 😌❤️ Yanlış kişi olunca dezavantajlar çığ gibi büyüyor, enerjini, özgüvenini bile emebiliyor. Doğru kişide ise destek, huzur, eğlence, güven hepsi bir arada oluyor, yalnız hissetmiyorsun 🥹 Peki senin geçmiş ilişkilerinde teraziyi hangi taraf daha çok bastı, iyi yanlar mı, yoksa yoran kısımlar mı? 💭💔💘