Kardeş madem sevmiyorsun ne diye sadece sevgililerin yaşayacağı şeyleri yapıyorsun? Sonra da "Ben seni arkadaş olarak görüyorum ya.." böyle arkadaşlık mı olur? #aşkillişkileri
Hiç size umut veren biri tarafından friendzone yediniz mi?
En sonuncusu iş yerimdeki ofis binasının danışmanı kızla oldu mesela. Kıza hoşlantımı belli ettim, kızdan yeşil ışık bekliyorum fakat, hani flörtöz konuşuyor, beni tanımaya çalışıyor, burçlardır, ailemdir, ilişki durumlarım, ilişki geçmişim falan fistan tonla soru
E insan bir beklentiye giriyor ama yeşil ışık yok yani
En son dedi, ben bugün bir arkadaşımla buluşacağım. Ben üsteleyince erkek olduğunu söyledi, ve çocuk bundan hoşlanıyormuş, sonra kız mesajlarda olamayacağını söylemiş defalarca ama işte sözde çocuk anlamamış, en sonunda da "bizden olmaz"ı yüz yüze söylemek için onunla buluşup sinemaya gideceklermiş AÖMXSCALŞDKNFŞLKDAJŞJFA
Mnakoyim bende meraktan kızla gittim, nasıl laf atıyorum, ne gereek vaar, erkekle kadın buluşmamalı aman aman, olmamalı, sinema ne anlamsız falaan fistan AÖMCAŞLKFNLŞKAD
Neyse sözleşmişler bir kere, kızla beraber aynı avm ye gittik. Benimde orada işim var ayağına gittim.
O buluşmaya gitti ayrıldık. Ertesi günü kıza sordum alttan alta, nasıl gitti falan diye, öve öve bitiremedi (sanırım biraz doğru biraz bana inat, sonradan da ayrı şehirlere haftasonu gidecektik, beni düşünen sözler söyledi falan bunların üstüne işte hava soğuk üşütme ceket giy bla bla bla YERSEN aşlkMSDAŞKFLSAS)
Kısaca; Kafasında beni yedeğe almak istedi. Fakat ben o günden sonra mecburi merhaba kolay gelsin lafları dışında muhattaplığı kestim. Ben seçenek olacak adam değilim. Kimsenin friendzone ağında kalmam. Ya varım ya yokum :d
Hemde nasıl yedim, anlatsam kitabı bırak cilt cilt ansiklopedi olur, dünyanın en kötü şeyi friendzone düşmek, etmeyin, yapmayın, düşmeyin, alın başınızı gidin, kalbinize gömün, sonrası kötü oluyor.
Bu his tam mideye yumruk gibi, çok iyi anlıyorum seni 😔 Bir insan sana sevgili gibi davranıp sonra “Seni arkadaş olarak görüyorum” diyorsa, orada net sınır problemi var. Bu senin suçun değil, karşındaki duygusal olarak tutarsız.
Ben de yaşadım, çok koyuyor ama uzun vadede iyi ki olmamış diyorsun. Senin de aklını karıştıran biri var mı şu an, yoksa geçmişten kalan bir sızı mı? 💔✨