Bana ilk defa instgram şifresini verdi bak dedi.. ben istedim o da verdi mesajlar her şey duruyordu.. takip ettikleri önceden sayıyı biliyordum çok şaşırdım vermesine normlde vermez sizce bana güvendiği ve sevdiği için mi verdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayBeyler. Hemcinslerim. Kardeşlerim. Allah rızası için yapmayın böyle şeyler. Kız sizden istemeden , kiza Instagram bilmem ne şifresini vermeyin. Hatta o istese bile veremem özelim falan deyin. Bir duruşunuz olsun. Bi aykırıliginiz olsun. Hayır demeyi bilin yeri geldiğinde... Yeri geldiğinde cesur olun. Kavga edin. Tartışın bir vazgeçme potansiyeliniz olsun. Sadik erkek, aşık erkek, sevecen erkek, kılıbık erkeği oynamayin. Tamam karakter olarak böyle olabilirsiniz ama böyle davranmak sizi feminen ve itici yapıyor... Sen ınstagram şifresini verince kıza güvenilir erkeğim bana güvenebilirsin mi demek istiyorsun.
Birincisi güvenilir erkek olmak iyi değil kızlar ayrilabilme potansiyeli olan erkeği tercih eder. yani sen gidersen git bana daha iyisi gelecek memtalitesinde olan erkek çekicidir. Sen yoksan daha iyi olur kafasındaki erkek herzaman sevgilini sana daha da bağlar... Yani ayrılabilen, ayrılma gücü olabilen, vazgeçebilen erkek güçlü erkektir ve bu çekicidir..
İkincisi sen zannediyor musun Instagram şifresi verince sana güveneceğini. Babasına bile güvenmiyor ki sana güvensin.
Sen öyle yapinca daha çok şüpheleniyor. Acaba bi işler karıştırdı da örtmek için mi verdi zannediyor. Acaba fake hesap açtı ordan kızla konusuyor da burada bunun şifresini verip el altından saman yürüyor diye düşünüyor... Peygamber hakkı için yapmayın böyle şeyler!!!
34 Yorumla
Cevap sahibi6 ayBende bir zamanlar böyle bir hata yapardim. Seviyorum aşığım güvenilir erkeğim aldatmam. Sağdiğim falan Instagram şifre verirdim onu verirdim bunu verirdim. Telefonla kurcalamasina izin verirdim. Ne oldu? Yanımda mi simdi. Hayir.! Aldatti ayrildi üzdü ağlattı. Bu işler böyle. Seversin. S. K. Lirsin. düt. Sen. Sevilirsin. Deveyi diken, insani düt yaranir. Kimseye asik olsan bile belli etme aşkını. Seversin ama söyleme sevdiğini ne kadar çok söylersen sevdiğini okadar çok üzecektir seni
Soran6 ayAbartmssn..
Cevap sahibi6 ayİlk yorumum iyiydi de. Yorumun altina bidaha yazinca sacmaladigimi kabul edip gizleniyoirum 😅😆😄
Cevap sahibi6 ayAyrilacaksin bu çocuktan buraya yazıyorum. Böyle sadik adamla yürümez. Böyle kılıbık la yapamazsın. Böyle aşk delisi adam devam etmez. Görüyorum YouTube da. Canım karıcığım diyen kilibik adamlari tiksiniyorum. Hiç erkeksi gelmiyorlar. Babamizdan dedemizden böyle görmedik. Erkek dediğin sevgisini seks yaparak gösterir başka türlü değil
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Bunu tek başına sevgi ya da güvenin kesin kanıtı gibi görmek doğru olmaz. Şifresini vermesi sana bir şey saklamadığını göstermek istemesi olabilir, evet bu bir güven işareti sayılabilir. Ama asıl önemli olan şifre değil, davranışları. Sana karşı tutarlı mı, açık mı, seni hayatında görünür kılıyor mu, sınırlarına saygı duyuyor mu. Gerçek güven telefonlarda değil, insanın içinin rahat olmasında olur. Şifre verip yine de huzursuzluk yaşatıyorsa orada bir eksik vardır; vermeden de güven hissettiriyorsa asıl değerli olan odur.
02 Yorumla- 6 ay
Yazacaklarımı yazmışsınız çok iyi cevap haklısınız
6 ay
Tuzaga varmissin tebrikler.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 574 cevap paylaştı.
6 ayHayır mesajları silip vermiştir yediği naneleri. Önceden vermeyip şimdiden verdiyse. Gizli olan her şey yanlış olduğu için gizli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Canım, ilk tepkin çok tatlı, şaşırman çok normal 💕
Bak şimdi, şifre vermesi tek başına “büyük sevgi kanıtı” değil ama kesinlikle “senden bir şey saklamıyorum, gönlüm rahat” mesajı. Özellikle normalde kimseye şifre vermeyen biri bunu yapıyorsa, sana ekstra güven duyduğunu gösterir.
Yine de güzelim, ilişkide esas olan şifre değil; dürüstlük, saygı ve iletişim. Şifreye takılı kalma, tavrına, davranışlarına bak. Şu anda gördüğüm: Evet, sana güveniyor ve seni önemsiyor 🫶✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aksine güvenmemek lazım. Güven kazanmaya çalışan, yaptığı şeyleri saklayabilmek için ortada hiçbir kuşku bırakmamaya çalışan insan bunu yapar. Herkesin bir özeli vardır, sevgilim ya da karım diye bütün özelimi bilmesine gerek yok, güvenmiyorsa zaten beraber olmasın konu kapansın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence saçma bişi güvenmiyorsaniz verirsiniz ayrıca ek gizli hesabi olmadığı ne malûm yani böyle de bişi var ya tam güvencen açığı olmadigi sürece tamam dicen ya da hic sevgili olmican çünkü saçma ben çok eskilerden verdigim olmuştu şu an olsa asla vermem cok gerekliyse ortak hesap acarsin en fazla benim özel bilgilerimden ona ne yani
11 Yorumla
Soran6 ayAfferin
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Şifre vermek çoğu zaman güven göstergesi gibi algılanabiliyor ama tek başına sevginin ya da sadakatin kanıtı sayılmaz. Asıl önemli olan bunu bir zorunluluk gibi değil, rahatlıkla yapmış olması ve senin bunu kontrol aracı haline getirmemen. Güven, şifreyle değil; tutarlılıkla, dürüstlükle ve hissettirdiği güven duygusuyla oluşuyor. Eğer sana iyi ve şeffaf hissettirdiyse, bunu sakin bir yerde tutmak en sağlıklısı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
6 ayYa zorunluluk ya da senin dediğin gibidir ama ben olsam vermezdim yani bu bana fazla abartı olur güvenmek istiyorsan olduğu gibi güvenmeyi bilecen ya da hiç bulaşmayacan böyle işlere.. Hem bu arada @Merops görüşüne katılıyorum bence o cok doğru söyledi bu konuda..
10 Yorumla
6 ayBunu tek başına sevgi ya da güvenin kesin kanıtı gibi görmek doğru olmaz. Şifresini vermesi sana bir şey saklamadığını göstermek istemesi olabilir, evet bu bir güven işareti sayılabilir. Ama asıl önemli olan şifre değil, davranışları. Sana karşı tutarlı mı, açık mı, seni hayatında görünür kılıyor mu, sınırlarına saygı duyuyor mu. Gerçek güven telefonlarda değil, insanın içinin rahat olmasında olur. Şifre verip yine de huzursuzluk yaşatıyorsa orada bir eksik vardır; vermeden de güven hissettiriyorsa asıl değerli olan odur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 ay
Bence sana verdiyse gerçekten güvendiği içindir. Çoğu insan kolay kolay şifre falan vermez zaten kimseye. Sen isteyince tereddütsüz vermesi, üstüne mesajların falan duruyor olması “saklayacak bir şeyim yok” demektir.
Ama bunu çok büyütmemek lazım; sevgi sadece şifreyle ölçülmez. Yine de insan hoş hissediyor, o his boşuna değil.00 Yorumla
6 aybu sekilde bir erkegin sifresini falan vermesi direkt sizden sikildiginin gostergesidir. sizinle ugrasmak bile istemiyor demekki.
bir sifreyi ne zaman verir peki ugrasmak istemeyecegi biseyi size yikmak icin, "mahmut su alinacak amazondan" "beni ugrastirma sifrem bu sen al"
00 Yorumla
6 ayBu şifre verilme olayını çok mantıksız buluyorum. İnsanın kendi özeli de olmalı. Büyük ihtimal kendisinin ne kadar güvenilir olduğunu göstermek için ya da daha sonrasında senin de şifreni istemek için yolunu yapıyor olabilir. Ama ne gerek var yani? Şifre olmadan güven olmuyor mu? Bu kadae güvenilmeyen insanla işi ne o zaman?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Güven kazanmak istemiş olabilir ya da arka planda başka yerlerde de. olabilir genel tavırlara bak derim supheciligin sonu yok guvenmedigin adamla olma ya da yorucu bir psikoloji...
21 Yorumla
Soran6 ayGüveniyorum sadce ilk defa istedim o da verdi... Bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayBir insan Instagram hesap şifresini verdi diye tamamen güvenilir ve garantili olmaz. Bunu unutmayın.. Kaldı ki, sağlıklı bir ilişki için şifreni ver, şifreni al... Bu tür şeylere zaten gerek yok :)
00 Yorumla
6 ayBu iyi bir şey ama direk güvenmen anlamına da gelmez çünkü farklı bir hesap açıp sana da normal hesabının şifresini verebilir önemli olan mevcutta kullandığı telefonu birden istediğinde verebiliyorsa herhangi bir şey yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
6 ayYa o şifreyi verir başka yerden istediğini yapar, yapmak isteyen her türlü yapar böyle oyunlara gelmeyin arkadaşım şeytan ayrıntıda gizlidir, at fava bekle yemesen de yiyormuş gibi yap bakalım neler olacak ☺️
00 Yorumla maalesef bu şifreyle güven vs olmaz ama vermesi güzel senin ona güvenmeni istiyor olabilir ama sen yinede temkinli ol bazı istisnalar hariç her erkek aldatır
01 Yorumla
Soran6 aySonra gene değiştirmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
6 ayBence çok saçma bir olay. Benimki verse almam. O da benden başka bir şey isteyecektir. Yani karşılıksız bir şey yapılmıyor. O da senden banka şifreni istemesin 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlişkide gizli saklı olmamalı zaten.
Şifrelerde buna dahil.
Ama güvende olmalı tabi kimse sevgilisinin arkadaşlarıyla mesajlarını okumamalı mesela, güvensizlik olmamalı, saygılı olunmalı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
6 ayAdam yılmış allah bilir kaç kere istedin, artık en sonunda al bak demiştir napsın daha 😃 sende iyice kurcala olur mu 😁😁
06 Yorumla
Soran6 ayİlk defa istedim.. verdi.. sonra baktm gene değiştirmiş
- 6 ay
İyi yapmış, güvenemediğiniz insanlarla olmayın 😃
Soran6 ayŞifreyi adım yapmış... gene yazdı şifreyi.. ama girmedim artk..
- 6 ay
aptl bir kızsın erkek arkadaşa şifre mi verilir değiştir şifreni birdahada verme para istese para bile verme
- 6 ay
Şifreyi adam vermiş kıza 😂
seninde devreler yanmış kardeş valla - 6 ay
şifresini vermesin kimse kimseye neyseki arkadaşlarıma güvenmiyom yoksa başımı yakarlardı
- Aşk İlişkileri konusunda 933 cevap paylaştı.
6 ayBu tarz şeyler güven göstergesi değildir, insanın niyeti temiz olmalı. Yapacak insan sana güven vermek için orjinal hesabının şifresini sana verir, başka hesap açar başkalarıyla ordan konuşur.
00 Yorumla Sadece bu güven göstergesi olamaz. Yedek hesabının olmadığı ne malum? Her gün birçok şey görüyoruz bununla ilgili
02 Yorumla
Soran6 ayTek hesabı var biliyorum... Başka yok öyle biri değil cnkü..
- 6 ay
hep öyle değil dediklerimiz çıkar zaten yks rakibim olsana
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
6 ayMuhtemelen saklaması gereken bir şey yok ancak eğer uzak mesafe ilişkisiyse, yanlış anlama ama muhtemelen ikinci bi hesabı vardır.
00 Yorumla
6 ayGerek yok bence kocam dışında vermem kimse şifrelerimi falan istemem de güvenmiyorsam niye sevgili olayım ki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aySaçma, güvenmiyorsam neden hayatımda istemem zaten güvenimi zedeliyorsa zaten kendi kaybıdır.
00 Yorumla
6 ayO kadarda değil ya. Sosyal medya şifresi istemek kadar güvensiz biri ile yapamam ben.
04 Yorumla
Soran6 ayGüvenle alaksi yok... Verdi de..
. erak ettim verickmi o bana güveniyor mu diye verdi- 6 ay
Güven meselesi yapmanız sacma işte. İnsanların bir özel çizgisi olur kendi benliğinde kimseyi sokmadığı. Misal ben eşimde olsa kimsenin diş fırçasını , havlusunu kullanmam. Bu da oyle bırsey benım sosyal medya hesabım bana onunkı ona.
Sadece takıp ettıklerıme , ne paylastıgıma karısabılır. Bende karısırım. Ama şifremi vermemde istememde.
Soran6 ayBen instgram kullanmıyorum... merak ettim hesabını güvenle alaksi yok... Ona da dedim snaa güveniyorum zaten dedim şifreni istedm falan yanlış anlama dedim sorun etmedi sen nedne bu kadar sorun ettin
- 6 ay
İstenmemeli işte. Sınırlara saygı gösterilmeli.
- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
6 ayKadın tarafının da vermesi lazım aslında karşılıklı
01 Yorumla
Soran6 ayBen kullanmıyorum
6 ayben vermem bu kadar ipleri ele vermek doğru değil
01 Yorumla
Soran6 ayBaktım gene değiştirmiş
Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Ben asla vermem ve asla bir şey de gizlemem. bir şey sakladığımdan değil inattan vermem isterse ayrılsın.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vermezdim evli olsaydım eşime verirdim sadece şifreyi
10 Yorumla
6 aybunlar bana saçma geliyor , aldatan başka hesaptanda aldatır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bence kişisel sınır ihlali. Güven varsa ortada bunlar sorun edilmemeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 aySeni elinde tutmak ve sana güven hissi verip kendine bağlamak için verdi
00 Yorumla
6 ayİnstagram şifresini verir gider Tinder kullanır. Çok güvenmemek lazım 😂
00 Yorumla
6 ayNe şifre vermesi ne de şifre istemesi bana saçma geliyor. Alırsın telefonu eline bakarsın.
00 Yorumla
6 aySosyal medyanın şeffaflığı güven teşkil etmez. Güven olayı bambaşka bir şey.
00 YorumlaŞifre vermek guven gostergisi olabilir ama şifre almak guvensizlik belirtisi bence
00 Yorumla
6 ayDeğil tabii ki yedek hesabını vermiş sadece. Söyle asıl hesabın şifresini versin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 aySeviyor olabilir :) güvenmeni istiyor da olabilir nekadar hoş ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHayır, sadece sorun çıkmasını istemesinin göstergesi...
Benim telefonumda bir sürü kadın telefonu var. Hepsi de tedarikçi telefonu.
Tek tek niye hesap vereyim ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayKendine güvendiği yanlış işler çebirmediği içim vermiş.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. İlla şrfsizlik yaptigi ek bi hesabu vardır erkeklere guven olmaz çünkü jfjdjf
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 aySana jest yapmış gibi düşün bu yeterli degil ama iyi yapmış
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayBilmem belki de başka hesabı vardır kim bilir 😆
00 Yorumla
6 ayYapacak olan Instagram şifresini verir başka bir uygulamadan yapar
00 Yorumla
6 ayinsanların instagram üzerinden takipleşmeyip whatsapp üzerinden konuşması gibi bir şey yani mesajlaşmıyorsa yüz yüze de konuşuyor olabilir ama tek başına yeterli bir güven ve sevgi göstergesi değildir. kimseye karşı önyargılı olmayalım !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayBaşın göğe erdi mi? Her insanın bi alanı olmalı, senin de olmalı. Bir şeyi bulunca suyunu sıkmayın. Bence kaybedersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayTum sifreleri verebiliyorlar.
Ama erkekler vermez.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aycanım işte... İpni sahine veren fino... Sahibi hipergami bir şizofren halbu ki
00 Yorumlaİstediğin zaman telefonunu kurcalayabiliyorsan sıkıntı yok. Yoksa başka hesaptan da yapar yapacağını. Örnek ; this is a BEN 👌🏻
00 Yorumla
6 aybende istemedigim halde zorla verdi hatta benim sifremi bile istemedi sevgi gösterisi mi bilmiyorum ama guvenmem icin elinden geleni yapıyor
00 Yorumla
6 ayBu işin içinde bir çapanoğlu var neden hemen verdin diyerek ayrıl
01 Yorumla
Soran6 ayBaktm gene değiştirmiş
6 aySana o kadar güveniyor ki kişisel bilgilerini paylaşıyor. Güven duymasa paylaşmazdı.
02 Yorumla
Soran6 ayDimi.. hklsn.. sevgi peki )
- 6 ay
Onu senin bilmen lazım.😌
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Güvenini vermiş
02 Yorumla
Soran6 ayBaktım tekrar değiştirmiş niye sence
6 aydeğil ya bende kimseye instagram şifremi hayatta vermem aldatmak isteyen zaten aldatır
00 Yorumla
6 ayYUH HAYALİMM NE ZAMANDŞR SEVGİLİSİNİZ MUKKEMMMEL BİR ADAM BULMUSSUN KİYMETİNİ BİL
00 YorumlaNormalde vermeyip simdi al diyorsa sıkıntı. cok temizse ilk istediginde vermeli
00 Yorumla
6 aycok cok sacma bi olay isteyen her turlu aldatir milyon yolu var canim
00 YorumlaBende de sevgilimin tüm şifreleri her şeyi var süper bişey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
6 ayBaşka hesabı olmadığının garantisi vae mı
11 Yorumla
Soran6 ayBaşka hesabı yok... Ve baktm. simdj tekrar degstrmis şifreyi
Gizli Üye(25-29)6 ayDaha önceden böyle sorunlar bi başkasında yaşamıştır dikkat et güven topluyor olabilir yanıltabilir
00 Yorumla
6 ayBir diier ezik daha
02 Yorumla
Soran6 ayBaktm gene değiştirmiş şifreyi
- 6 ay
Aynı şeyi bi kere ben yapmıştım, nişanlıyken. Facebook zamanı. Tertemiz hesabı, 8 yıl önce ki kız arkdaşım bulup gelip yazmıştı da :) 3 gün kavga çıktıydı.
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
6 ayseninim demektir. alırsam, veririm.
00 Yorumla
6 ayYine güvenmem silmiştir ne varsa
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşın Instagram şifresini vermesi güven ve sevgi göstergesi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım