Paylaşırım
Hayır paylaşmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet ben sevgilim ile instagram şifrelerimi paylaşırım sadece instagram da değil her türlü hesabımın şifresini verirdim sevgilime vermeyeceğim de kimse vereceğim :D zaten saklayacak bir şeyim de yok benim istediği gibi girebilir bakabilir. zaten bir şey olursa o bakmadan ben söylerim ona. bende aynı şekilde şifresini isterdim. karşılıklı alırdık güvenmediğimiz için değil sadece her şey ortak olsun diye isterdik. ama tabi önce sevgili olması lazım
Sevgilin vermek istemese nolcak peki
Seviyorsa verir
Pekii
Bu güven sorunu ve özgürlük alanı ihlalidir kendine saygısı olmayan baskı altında olan her ilişki sağlıklı mı sorgulanmalı.
Yani gerek yok bence böyle bir şeye. Yanımdayken alsın eline girsin baksın sıkıntı etmem ama kız arkadaşlarımla olan konuşmalarımla dolu. kendimi de geçtim arkadaşlarımın özelini neden görsün?
Sevgili de olsa eş de olsa herkesin kendi sınırları, kişisel alanı olmalı bence. O yüzden karşıyım böyle şeylere.
Teşekkürler 🌸
Cevap
67Cevap
Benim sevgilim yok ama eğer olsaydı paylaşmazdım madem aldattığımdan şüpheleniyor bana güvenmeyecekse başta benimle olmasın aldatacak olsam fake hesap açıp gene aldatırım zaten bu arada kızlar sizin muhakkak başörtülü arkadaşlarınız vardır ve size güvenip başının açık fotoğrafını atıyordur mesela sizin sevgilileriniz hesabınıza girip mesajları kurcalasa arkadaşınızın başının açık fotoğrafını görse hoş bir şey mi olur tabiki de olmaz biz erkeklerinde buna benzer sırları oluyor o yüzden her iki karşı cinsinde birbirlerinin Instagram şifresini istememeli
Asla paylaşmam yarın bir gün ayrıldığımda hesabımın güvenliği sarsılır başkalarına vermeyeceği ne malum insanoğlu bu herşeyi yapar hesabını bile kapatır. Ayrılmasan bile özel hayata dair hiçbişey kalmaz arkadaşların ailen vs herşeyi görüyor olucak sonuçta neden kendi hesabımın şifresini vereyim ki güvenmiyorsa ilişkinizde bir sorun var demektir
Sevgil, eş ne olursak olalım, herkesin yine de özel bir yaşam alanı var, olmalı veya en azından ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Bunda güvenmemek diye bir şey olamaz. Güvensizlik varsa zaten o ilişki cılk yumurta gibidir. Yakında kokar ve kurur.
Hayır paylaşmam. Olurda ayrılırsak (tabiki böyle bir şey istemem ama hayat bu) ve tabi ayrılma şekline bağlı ama kötü biterse kötü şeyler yapmasından korkaırım. İşler ciddiye bindiğinde veririm tabiki. Onu yeterli zaman tanımam lazım. Onun dışında istediği zaman telefonumu alıp instagramımı kurcalayabilir tabi saklayacak bir şeyim yok.
Takipleşmem bile. Saçma sapan triplere girer uğraşamam. Hem instagramda birkaç haber sayfası dışında kimseyi takip etmiyorum zaten 😂 Bu konuda anlayış beklerim 😂😂
Saçma buluyorum arkadaşlarınla konuşman olucak kendinin değil belki arkadasinin sırrı olucak bunu o da görecek ne kadar güvenilir arkadaşlıkta
Kesinlikle paylaşmam böyle şeyleri problem yapan kişi de benim hayatımda olmaz çünkü bugün basit şeyleri problem haline getiren insan yarın daha büyük sorunlar olduğunda başıma ders olur uğraşamam
Bi erkek eşim olmuş ise şifrelerimi de bilmesini isterim açık ve nett. Fakat herşeyden de öte benim tavrımı, karakterimi, duruşumu bilmesini ve bana güvenmesini mühimserim. Ve bu yönde icraatlarım olur daima.
Burası hariç hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim ama şayet üye olsaydın instagrama vs elbettki isterse paylaşırdım çünkü gizlim saklım olmadığı için gönül rahatlığı ile paylaşırdım tabiki
Olurda Verirsem hayatın da tanımadığı kadar kız görür 🤣
Çevrem yok nasibimi sosyal medyadan kovalıyorum ✌🏻🤣
Malum sosyal medya da ilişkiler toksik 1 kişiye ilgi gösterip gidince üzücü oluyo mecburen böyle 🧐
Biz erkekler eskisi gibi saf değiliz 😎 Bi kaç kadını takip eder 2 hikayesine yorum yaparım cevap gelmezse siler yenilerini ekler aynısını yaparım takip ettiğim kişi sayısı artmaz date oldu bi kaç kez yakındır bulmam 🙂
Adın ne değişikmiş 🙂
Anlamı ne
Güzel isimmiş kızım olursa koyarım
Mitolojiden isimler de koymak isterim de kimse anlamaz 😎 dizi izliyo musun?
Vikings
Freya koymak isterdim
Bereket tanrıçası
Senin var mı aklında isimler
Çocuğa Sorumluluk yükleyen bi isim
"1. Yalnızlık, teklik, birlik. 2. Allah'ı birlemek, şirkten uzaklaşmak" ismin anlamı bu çocuk ilerde ateist de olabilir
O anlamıda var çocuk olsunda isim kolay yumuk yumuk gözlü bişi böyle düşünsene 😌
Hazıra konmak kolay tabi
Doğur bebekle beraber büyürsünüz ne güzel :)
Korusun :)
Düşününce Çocuk iyide hamilelik döneminde hanımı çekemem heralde tahammül zayıf benim 👀
Kendim aşeriyom bi de hanım ağır gelir :)
yeter artık 40. yorum bu sonu gelmeyecek kendine iyi bak 😌😌
Yapmıyorum manita falan, vermiyorum da şifremi, Instagram'ım yok zaten
He vallah
Bu bence güven göstergesidir. Eğer arkadaşınızı iyi tanıyosanız vermeyebilirsiniz zaten iatemezler. Ama bişeyler oturmamış oturtmayada çalışıyosanız güven konusunda bence verilmeli çünkü güven kolay kazanılmıyor. Vermek iatemeyen taraf açıklaması saçma ve tedirgin ediyorsa seni bil ki bişeyler vardır gizlediği doğru insan herzaman şeffaf ve açıktır. Başıma geldi.
Kendine güvenen, bir şeyler saklamayan biri saklamaz. Ben, paylaşırım ama bakalım da o paylaşır mı? Çünkü bana denk gelen çok çok az kişi şifresini verebildi.
Hayır, özellikle şifremi paylaşmam ondan da istemem. Hoş bir durum değil. Zaten yanyanayken telefonum ortada olur, bakmak istediği bir şey olursa bakarız.
Benim özel dünyam çünkü hata yanlış yapmadığım surece veya yapmadığı sürece ne gerek var onun özel hayatını işgal etmeye
Gizli sakli kacamaklarla telefonu kurcalamam, telefonuma sifre vs koymam, herhangi bir sifremi de vermem.
Görmemesi gereken bir şey olmaz içim rahattır ama benden böyle bir şey istenilmesi aramızdaki güven problemini yeniden masaya yatirmamamızı destekler.
Eski sevgilimle bu yüzden ayrıldım hayatta vermem. Israr ediyordu
Hayır rahatsız olmamdı
Sen istiyor musun
Eski sevgilimde beni çok zorluyordu sonra güvenim sarsıldı diyordu üzüyordu öyle davranması
Nasıl sarsılıyor sanarsın 92383883 kişiyle konuşuyorum
Sarsılır ayrılırım ki o zaman
Napçan seni aldatıyorum diyen biriyle devam mı etçen
Zaten evet yaa
Hahaa
Karşılıklıysa birbirmizin hesabında takılalım benim için bir sorun ortaya çıkarmaz.
Neden olmasın.
Saklayacağım bir şey hiç bir zaman olamaz.
Tabi karşı cinsi bilemem.
Herkesin Özeli Vardır Kurcalanmaz Güvenmiyorsa Ona İlişki Denmez Ayrılık Denir
VESSELAM
Olabilir sıkıntı yok benim için ama herkesin kendine özel alanı da olması lazım bana göre
aslaaa paylaşmam ölürüm daha iyi onun gereksiz kıskançlıkları ile uğraşamam bir de
İnstagram şifremi kimseyle paylaşmam bu herkes için geçerli
sınırların korunması gerekir yoksa arkadaşlarıma da verirdim...
Hayır paylaşmam. Ve karşı taraf vermek ıstedı ben almadım saygısızlık dır ozelındır dedim
Neden paylaşayım benim özel alanıma girmesine izin vermem
Hayır ama telefonumu eline alıp kurcalayabilir saklayacak birseyim yok
Şifreleri vermek çok uğraştırıyo, bir kere vermiştik birbirimize şifreleri çok uğraştırıcı bişey, ama evlendikten sonra eşler birbirinin telefonlarına bakabilir
Bence paylaşılmamalı. Daha sonrasında sorunlara yol açabilir. Bende hesabımı vermiştim sonrasında kapatmıştım. Ayrıldıktan sonra hesabımı açtı. Bir şey yapmadı ama yapan biri karşınıza çıkabilir.
Ortak hesap kullanmak daha mantıklı belli bir süreyi devirdikten sonra sonuçta kişisel bir şey ve karşındakinin kişiliğini yok edersin arkadaşlarıyla konuşurken rahat konuşamaz sürekli üstünde bir baskı hisseder ve senden çekinir kendisi olamaz.
Her insanın mutlaka karakutusu vardır. Kimse paylaşmaz
Bence paylaşılmaz bu da bana göre güven sorununu ortaya çıkarır bence özel hayata saygınlık gibi insanları bu kadar da darlamanin anlamı yok
Tabiki paylaşırım
Sosyal medya yüzünden tartisicak değilim.
Ben paylaşmıyorum * Karşı taraf her şifresini veriyor.
yani o biraz da bence ilişkinin ciddi olup olmadığına bakar ya da şifreyi karşımdaki kişi nasıl istiyorsa isteme sebebine bakarim
200k lık hesabımın şifresini vermiştim 10 aylık sevgilimdi çaldı şifre değiştirdi falan neyseki geri aldım :)
Aa sevgilin ben miydim acaba dkdjdjdj Ben de aynı şeyi yapmıştım. Hesabın şifresini unuttum falan dedim ayak yaptım bu canım da inandı. Önüne gelene yazıyordu abaza. Sonra şifreyi değiştirdim işte e postasını tlf numarasını falan. Sonra kızlara yazdıklarını ss alıp paylastım rezil ettim. Bütün hesaplarını kapatmak zorunda kaldı yedek hesaplarına kadar anasını belledim kütüğüne kadar biliyorum ya evladının
Banka hesap şifreni vericeksen instanın şifresinide ver. İki tarafında bir birine bir şifre vermesi gerekmiyor, vermesinde.
Ben vermem ama onun şifresini alırım 🙊
Kalplerimizi paylaştıktan sonra istigram şifrenide paylaşırsın tabi aldatmıyorsa
instagram şifresi isteyen bir sevgili karşıdakine güvenmiyordur bence
Neden paylaşıyım ya😂 ne gerek var sözlüyüm kendim bide ben
Benim özelim beni ilgilendirir. Güvenmiyorsa sevgilim olamaz. Herkes haddini hududunu bilsin.
Ondan sakladigin bir şey yoksa ver açsın baksın
Bu çok ince bir çizgidir.
Kendi şifresine bana verebiliyorsa veririm tabi.
İnstagram kullanmıyorum , sevgilim de hiç olmadı zaten.
Özelim çünkü eğer isterse bana güvenmediğini düşünürüm ve kişisel alanımı işgal ettiğini düşünürüm
Hayır paylaşmam ancak sadece ikimizin kullanacağı ortak bir Instagram sayfası açalım derdim
İnstası olan biri manitim olamaz
Kız takipleyen erkeklerle ciddi de düşünmem yatmam bile
Paylasirim gizlim olmaz
Yani ben istemem ama o isterse de yok demem
Öyle bişey yapmam zor 🤪
Hayır, sevgilim olsaydı paylaşmazdım
Hiçbir kişisel hesabımın şifresini vermem.
Beni o Yâr ile her şeyimi paylaşırım.
istiyorsa veririm saklı gizlim yok
Şifre istenmemeli ileride tartışmalara yol açar
Yoo asla asla never never never
Onunla her şeyimi paylaşırımm canım sevgilim ❤️
Niye paylaşayım, ne lüzumu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Instagram Şifresini Sevgiliyle Paylaşmak: Güvenlik ve Gizlilik Riskleri
Doğru