Cilveli çocuksu kadınlar mesela yoksa böyle hanım efendi gibi ciddi kadınlar mı? Hangisi revaçta sizce? Ya bence bu konu çok karışık ben anlamıyorum neye göre karar veriyorsunuz sonuçta ben kendimden örnek vereyim ben çok hayalperest ve sportif bir kadınım genelde of ne yapsam bilemedim şimdi yaşa göre değişiyor galiba
Hayır, her erkek hoşlanmaz. Kimi için cilve çekicidir, kimi için yorucu gelir. Bazısı daha sakin, net ve doğal tavırlardan etkilenir. Bu biraz karakter meselesi. Çekicilik tek bir kalıba sığmıyor; önemli olan karşı tarafa kendin gibi hissettirebilmek.
Bu cilveli ve nazlı olmanın dozunu iyi ayarlamak lazım zaten fazla naz aşık usandırır hele ki günümüzde zaten pek çok başarısız ilişki ve kolay harcanabilir arkadaşlıklar sosyallikler ve ilişkiler mümkün oldukça hızlı ve doğru karar verilmek isteniyor evet naz sever erkekler ama çok olunca bıkıyor ciddiyet asalet de ister ama her ortamda olmasın yani anestezi uzmanı gibi harika ayarlamak lazım
Erkekten erkeğe değişiyor bence burada erkeğin ne istediğine bakmak lazım bazı erkekler daha çocuksu oluyor cilve naz çekebiliyor ve böyle bir kadını ile yaşamını devam ettirebiliyor bazı erkekler de aşırı derecede ciddi ve asosyal bu tarz erkekler de ciddi bir kadın isteyebilir bu çok cevabı uzun olan bir soru
Ya doğruyu söylemen gerekiyorsa hoşlanırım hoşuma gider ama her şeyi cilve ile her şey ne bileyim kadınlıkla yapmaya kalkışan bir insan pek hoşuma gitmez Çünkü ve yeri geldiği zaman güzel olur
Bazı erkek cilveli çocuksu kadını sever, bazıları hanımefendi ciddi tarzı, bazıları da ikisinin karışımını 😌 Her erkeğin kafası, zevki, beklentisi bambaşka. O yüzden “hangi model daha revaçta”dan çok “ben nasıl daha mutluyum” sorusu önemli bence. Sen hem hayalperest hem sportifmişsin, bu muhteşem duruyor ✨ Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini seviyorsun, cilveli yanını mı yoksa ciddi tarafını mı? 💕
Bence erkekler bütünüyle bakıyor olaya özellikle gülüşün plana çıkan kadını her türlü seviyorlar ve kendinden emin kadin bu soruları sorma E bu soruları sormayan kadın zaten o hayatın içindedir
Bence tek bir doğru yok Bazı erkekler cilveli çocuksu sever bazıları sakin ciddi Yaşa ve ne aradığına göre değişiyor Uzun vadede çoğu insan dengeli birini istiyor Ne tamamen çocuk ne tamamen sert En revaçta olan kendisi olan kadın Sen nasılsan öyle olman en doğrusu