Sevgilisinin kızmasına ‘trip atma’ deyip içten içe hoşlanan erkekler var mı¿

Oxford üni. araştırmasına göre erkekler bunu ilgi olarak algılıyorlarmış.
Sevgilisinin kızmasına ‘trip atma’ deyip içten içe hoşlanan erkekler var mı¿

Oxford üni. araştırmasına göre erkekler bunu ilgi olarak algılıyorlarmış.
Hani bazı çocuklar büyütülürken çok dövüldükleri için dayak arsızıdırlar, dövmedikçe seni kale almaz ve dövsen de alıştığı için dayaktan anlamayıp aynı şeyleri yine yapar ya, işte kötü etkileşimlerin her türüne alışmış insanlar için de durum aynı böyle.
Sen o yola girmezsen istediğini alamadığı için uzaklaşır, yaparsan da toksikliğe sürüklenirsin. Tabii en iyisi bu tiplerden uzak durmak. Elalemin terbiyecisi veya terapisti değiliz. Bunu kabullendiğimden beri hayat kalitem arttı. Eski ben bunu düzeltene kadar uğraşır dururdu.
Ayrıca kedimde de bu var. Dikkatimi çekemezse gidip hırsla koltukları tırnaklamaya başlıyor, dur dediğimdeyse mutlu olduğu zamanlardaki sesi çıkartıyor. Bu davranışı herhangi bir canlıya bıraktırmak çok zor çünkü kafalarındaki etkileşim bağlantılarının temelleri bu şekilde kurulmuş bile.
🤌🪻
Ben görev adamıyım yaa :D Sevgilim trip atıyorsa, trip attığı şey şerefime onuruma dokunacak bir konu değilse, içimden şöyle diyorum.'' Hauhauhua bizim ki triplere girmiş hemen işleri yoluna sokmalıyım''. Ve gönlünü yapmaya çalısıyorum. Hoşuma gitmiyor ya da gidiyor gibi bir şey değil ama problemleri çözmek hoşuma gidiyor. Kızmıyorum ''yaaa sen kızdın mıı agucugucgucu'' yapasım geliyor içimden.
😅😅
Benim açıkçası hoşuma gitmez ha bir hata yaptığım zaman ya da bir kız karşılık yaptığım zaman Eğer bir yanlış olduğu zaman ya da kendisi beni kıskandığı zaman böyle ses tonu yükseliyorsa belki hoşuma gider beni seviyor sahipleniyor diye ama öyle der ki bagajı aşağılayacak dakika başı işte hatalı görecek kalp kıracak hiç uğraşamam yol veririm
Erkekler öyle olabilir ama adamlar sevgilisini kızdırmaz her zaman çiçek alır eşi ise çamaşırları yıkar kurutur ütüler evi temizler yemeğini yapar gerekirse çocuğu bile doğurur.
Hey yavrum hey nelere kaldık biz kız arkadaşımız bize sesini yükseltemez diyoruz millet bundan hoşlanıyor.
Bu Oxford araştırmasını görünce hiç şaşırmadım 😂 Birçok erkek için hafif trip = “beni düşünüyor, hâlâ umursuyor” sinyali 💘 Ama doz çok önemli. Sevimli kıskançlık, hafif sitem falan hoşlarına gidiyor, egoları okşanıyor 😏 Sürekli azar, aşağılamak, kavga modundaysan orada iş toxic’e dönüyor. Senin ilişkilerinde nasıl, karşındaki tripten beslenen tiplerden mi, yoksa anında savunmaya geçenlerden mi? 🙃
Cevap
66Cevap
Görsel müko kdkdm
Azar işiten erkeklerin hoşuna gidiyor, benim de sinirimi bozuyor 🤦🏻♀️
🙏🪻
Zaten bu açıkça ilgi. Bir kadın sevmediği adama trip atmaz en azından durum benim için böyle nazım geçiyorsa vay haline eğlence başlasın
Hayır kimseden azar yiyemem hoşuma da gitmez
Hayır kimseden azar işitmem.
Ama @Sosyetic_SheqiiL can kızabilir sdjsj
Ben sana kızar mıyım be canoo
Önce giriş babında bir şeyler yazayım. Daha sonra konuya gireceğim. Sorunu cuma akşamı gece yarısından sonra gördüm. Cuma, haftanın son işlem günüdür malum. Piyasalarla meşguldum. Mum grafikleri, destek dirençler, formasyonlar, hareketli ortalamalar, teknik indikatörler Elliot wave okuması, Fibonacci çizgileri, regrasyon kanalları vb. bir yığın dalga dümen işlerle meşguldum. Gece yarısından sonra KS'ye girdim. Gezinirken birkaç dakika sonra sorunu gördüm. Bu soru hiç çalışmadığım yerden gelmiş. Hafta sonu bu soru üzerine bir beyin fırtınası yaptım. Her neyse. Konuya giriyorum.
Evet böyle bir gerçeklik var. Oxford Üniversitesi her konuda olduğu gibi bu konuda da doğru tespite varmış.
Şimdi sen bir erkekle sevgilisin diyelim. Yani bir erkeği diğerlerinin çoğundan üstün ya da farklı gördüğün seçtin. Bu kısa ya da uzun ilişki olabilir. Kadınlar, kısa ilişkide de seçicidir, tek gecelik ilişkide bile seçicidir. Çünkü kadınların her birlikteliği geleceğe dönük maddi/duygusal beklentiler üzerinedir. Aksi olsaydı yeryüzünde hiçbir erkek mastürbasyon mahkumu olmazdı. Her bekâr erkeğin bir partneri/sevgilisi olurdu.
Karşındaki erkek de bunun farkındadır ve şöyle düşünür. Kasap, sevdiği eti yerden yere vurmayı da sever. Bu kadının gözünde ben o kadar özelim ki; sevgisini de tutkusunu da öfkesini de en uç seviyede ifade ediyor diye düşünür.
Ben seni bu sitede 2,5 yıldır tanıyorum. Çok az öfkelenen birisin. En fırtınalı anlarda bile öfkeni bir deniz meltemi yumuşaklığında ortaya koyuyorsun. Destek/dirençlerin, aşılması güç bariyerlerin var. Oldukça kıvrak zekalı, hazır cevap bir kızsın. Yazı dilin geniş, yazı içeriğin de oldukça eğitici/sürükleyici...
Yukarıdakm saydıklarım, seni hemcinslerinden hem farklı hem de güçlü kılan özellikler...
Lakin sana kötü bir haberim yok. Bu saydığım özellikler, bir kadın için uzun ilişkide çok büyük handikap. Çünkü bunlar, eril özellikler. Bu vasıfların erkeklerde olması onlara sağlıklı, mutlu bir ilişki kazandırıyor ama kadınlar için aynı şeyi söyleyemem.
Hazır cevap olmak, her zaman akıl/sağduyu yörüngesinde kalmak, soğukkanlı olmak, analitik/algoritmik düşünce yapısı vb. şeylerin kadınlarda dişil enerjiyi körelttiğini düşünüyorum.
Kadın için iyi bir ilişki keskin bir zekâ, sağlam bir duruş, mantıklı davranış gerektirmiyor. Tam aksine ne kadar düz mantık, ne kadar medcezir bir psikoloji, ne kadar çocuksu tavırların olursa, ne kadar pasif agresif olursun dişil enerjin o kadar yüksek olur ve artık erkeğinin sana olan ilgisi cinselliğin ötesine geçerek duygu bağına dönüşür m
Erkek; böyle bir kadınla birlikteyse o kadından fırça yemek bile hoşuna gider. Çünkü; pasif agresif tavırlar hem kadını daha dişil gösterir hem de erkek bu ilişkide önemsendiğinin farkında olur. Çünkü öfke de en az sevgi ve şehvet kadar güçlüdür.
Sonuç olarak;
1. Erkekler; hayatında eril kadınlar istemiyor. Cıvıl cıvıl, deli dolu, çocuksu, agresif kadınları daha çekici buluyor.
2. Kasap sevdiği eti yerden yere vurmayı da sever. Hayatındaki erkeği sadece sevme, sadece sevişme... Yerine göre dozunda olmak şartıyla onu hırpalamayı da bil. Grafiklerin inişli çıkışlı olsun. Zaman geçtikçe o erkeğin sana daha esaslı duygular beslediğini göreceksin.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir. Bu soğuk pazar günde sana hem bir kahve hem de Arif Sami Toker üstadın nihavend semasini atayım da kulaklarının da yüreğinin de pası silinsin.
Bülbül sesli iki kadın Gül Yazıcı-Burcu Göktürk'ün yorumuyla tüyler ürperten bir cennet nağmesi... ERİŞTİ NEVBAHAR EYYAMI...
https://www.youtube.com/embed/raBl7OQJf4ETeşekkür ederim
Rica ederim.
Ultra tipi güzel
Özellikle sesi güzel
Bunlardan sonra karakteri güzel
Bir sevgili azarlarsa hoşuna gidebilir erkeklerin
Fakat cirtlak igrenc bir sesle vidi vidi yaparsa agzina çarpasin gelir
Bir kadin kizarken bile Seksi olacak o kadar
Sipariş mi veriyon
Haksiz miyim?
Siparise gerek yok bulurum ben
😅 haksızsın
Sen her zaman haklısınn
Bak aramizdaki farka 🤣
🤣🤣
Her zamanki gibi uslüp. En önemli kriter.
İşve ile söylenirse, gayet hoştur.
Ama köpek azarlar gibi olmaz tabi.
Not: köpek mecazen kullanıldı. Bir nefret yok.
😅
Arada pataklamak lazım. Mesela bozulan televizyona üstten vurursan ya. Aynen öyle, devreler yerine oturuyor
😂😂
Dün haberler de izlemiştim. Araştırmayı da sonucunu da komik buldum. Daha doğrusu hiç gerçekçi bulmadım. Hem şahsen hem de genel olarak bu araştırma sonucuna kesinlikle katılmıyorum. Çünkü gerçekçilikten çok uzak.
Anlıyorum ama bence doğruluk payı var
Siz trip diyorsunuz o hadi neyse olabilir. Çünkü sevdiğim kızın her hali bana hoş gelir. Tribi, öfkesi, nazı vb gibi. Ama benim haberlerde izlediğim bu değildi. Show t haber. Oxford araştırmış. Erkeklerin kadınlardan fırça yemesi hoşuna gidiyor gibi bir haberdi
. Habere bir daha bakacağım. Yanılıyor da olabilirim. Çünkü fırça yemekten , azar işitmekten hoşlanmak için man yak olmak lazım.
Şimdi baktım. Aynen dediğim gibiymiş. Eşlerinden fırça yiyen erkekler daha mutluymuş. 😄
Dimi var öyleli 😅
Hoşlanan var hoşlanmayan var kırılırlar
Seven var sevmeyen var kıskanırlar
olan var olmayan var
olmayanlar ne yaparlar
hüüğğ
Şiir mi yazdın djdj
Ağlıyor gibisin sjfd
Çünkü kadın tepkisiz kaldığında vazgeçmiştir.
Tabi onur kırıcı aşağılayıcı bir azardan bahsetmiyorum. djd
🙄🙄
Olmaz severiz biz 😅
Gözlerimi yukarı devirip düşünüyorum djfjs
İçek madem bekle
Battaniye istiyom jdjd soğuk
Mardin kapı şen olaaa dkkd
Trip seviyorlar bence bu ilgi demek birnevi.. kızmanın dozunu kacmazsa.. vur kırbacı 😅
Evet evet 😅
Vardır vardır arada bi sadistliği seviyorlar
Bizim gıcık olmamız onların keyfini yerine getiriyor sjfj
Trip atmayan kadın olmadığı için cevabı anlaşılamayacak bir soru 😀
Neee
Ne neee 😀
🙄🙄
Noldu tripcan 😀
Ben azarlamam kimseyi kolay kolay sessiz kalmak iyidir. Bazen.. her anlamda
Sen miiiiğğğ
Yoooo premsese mi benziyorum oradan bakınca acabasıı 👀
Azarlanmak hoşunuza gidiyormuş jddj sus
Kim o azar yiyen 😂
Erkek 🤦🏼♀️
Erkek dedin adam demedin o zaman doğrudur inandım 😅
Bizim yaptığımız atar gider onların hoşuna gider
Öyle oluyormuş ya.. ben de niye deli ediyorlar diyordum djjf
Deli adam olmasa da adam deli oluyor işte sayemizde kdmkdkm doğru anladım umarım 🤭
Doğru doğru jfkf
Bence illa ki vardır naz yapıyor prenses sndgbdgxbdb
Azarlanmak eşittir ilgiymiş jdkd
Küfür edince kahkaha atanı da gördük sjdk
bunlar hep baba eksikliğinden. Zamanında babası kızın üzerinde olması gereken bir otorite kursaydı eşinin ona otorite kurmasına ihtiyaç duymazdı diye düşünüyorum
Yok gitmez bence.. hattaga benim hoşuma bile gitmiyor.. anlayışlı ve sabırlı ben olacağıma karşı taraf olsa daha iyi olur.
Bazı durumlarda benim hoşuma gidiyor. Surat asıp kızıp kollarını bağlayan bir kadın çok sevimlidir. (Gönül almayı bilen birine tabii..)
Tatlı trip olunca güzel oluyor sevdiği kadının o hareketleri erkeğe çoğu zaman tatlı sevimli gelebiliyor bunlarda ilişkinin tuzu biberidir
Sevgilim olsun da... Düşünsene yaş 35 bir sevgilim olmuş. Ne isterse yapar. Kadın eli tutayım da.
Yuh bu nasıl bir yokluk ya 🤣
@Maaurraaaaa öyle sen halimi görsen çoktan intihar ederdin yıllardır yokluk.
Evet çocukluğuna inmemiz lazım
Asena tarzı Zeyna karışımı olacaksa olabilir. 😀
Yoo. Sinir olurum. Hatta abartı olursa terslerim.
Haklı bir azarsa gıkım çıkmaz hatamı anlarım yok haksızsa da kusura bakmasın azarlayamaz
Hayır ne münasebet ya kızmak belki ona yakışa bilir ama bilerekte azar işitmek mallık
Ben öyle düşünmüyorum yani hem yapamam saygısızlıkbu.. bana da yapılmasını istemem
Var olmaz mı. Araştırmaların dışında, emir kipiyle gelen her cümleye tav olan bir grupta var.
Yeter ki trip atsın kavga etsin.
Çünkü susan kadın vazgeçmiştir.
Ulu orta azarlarsa hesabı sorulur. Başbaşayken de karşılık verme izni varsa olabilir sjfkfjk
Sevgilim olması kizmasina sebep olamaz valla ısırırım kolundan 🤣
Fazla naz aşık usandırır derim. En bilimsel araştırmalardan birinin sonucu bu :)
Sanmam çünkü benim kafa bağırtı çağırtı veya şaka da olsa fazla trip atılmasını götürmez
azar ne ya, annesi gibi.. tavir yaparsin, biseyene sinirlenir sinirlendigini veya kirildigini soylersin, belki azcik trip belki ki o da nasil olur bilmem ama.. sorun varsa anlatirsin o da bunla nasil basa cikiyor bakarsin.
Evet benim hoşuma gidiyor. Sevgilim beni azarlasın dövsün istiyorum. Kadınlar siz de eşlerini dövün
Delirdiniz herhalde 😅
kadın azarlıyınca aldatasım onu üzmekten başka bir şey istemiyor canım... Yaptımda azarladı gittim aldattım sonra bir güzel kumpas kurup ağzına da sıctım... Feminen olmıyan ağzı çok vık vık vık çıkan kadınla ciddi düşünülemez. Kadın dediğin konuşmasını bilicek kibar olucak empati kurdurmaya çabalıyıcak üstün olmaya çabalamıyıcak.
Çoğun kadın kadın değil günümüzde erkek. İlişkide üstün olmak için erkeksi davranışlara girip aldatılıyorlar sonra erkekleri suçluyorlar.
Evet hoşlandıkları dil bu
Trip atılması garip ben hoşlanmıyorum ama azarlanmak harika, kadının güçlü ve benim ezik olduğumu boyun eğmem gerektiğini hissetmek hatta buna mecbur bırakılmak muhteşem
Benim sevgilimin hoşuna gidiyor ona tatlı tatlı kızıp azarlamam belli ediyor çünkü ama fazlası sıkıntı iki tarafında holuna gitmez
:))
Evet, trip atması hoş değil ama azarlaması kızması hoşuma gidiyor
var mı böyle ruh hastası
Varmış oxford araştırmış
Onlar 💩 yemiş
İlgi değil mi zaten o trib 😂
He öyle sanıyorlar jdfj
Hakaret olmadığı sürece evet 😀
Dimi itiraf edin şöyle
Biliyoruz 😒
Alakası yoohh 😂
Vat işte
Var öf
Var dediysek var
Azarlayan da benim :D
Erkek olan sendin djf
Anca gazete okursun sen
He maşallah
Psikopatlar mı ne
Öyleler 😅
çekilmez oluyorsunuz
Seven insana vız gelir
Ne alaka 70 yaşına da gelsek tribimizi atarız
Yakışır
Evet
Yok yok öyle değilmiş
Azarlanmak erkekleri mutlu ediyormuş nokta djjd
Gökanın gitmiyor, dünyası kararıyor 😂
O bir apaçi jsjdks
Benim minik apaçim 😂😂
🙏 hee maşallah size dkdk
Benim gitmiyor. Genelleme yapmayalım 🙂
Yapacam da yapacam
🙂🙂
Ne azar yiyecez be bu satten sonra 😁
Neredesin sen bu saate kadar haa
Ne alaka ne alakaalıı
Trip atması değilde bence bana kızması çok hoş olurdu
Beni azarlayınca hiç hoş gelmiyor. Ama o başkalarına sinirlenince zevkli oluyor.
Haz alıyorlar bence.
hoşuma gider gözlerine bakıp izlerim sessizce ))
Azarın şekline bağlı sanki.
Bir kedim bile yok 😂😂
Yok daha neler.
İmmmm bku cikmazsa bunu severim.
Hayır hoşuma gitmez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?