Muhtemelen herkes aldatacak olsa bile "yapmazdım" dicek ama olsundu, sormak istedim ve soruyorum. Yakalanmaktan korktuğunuz için mi aldatmıyorsunuz, aldatmayı doğru bulmadığınız için mi aldatmıyorsunuz?
Yakalanmicağınıza %100 emin olsaydınız, yine de sevgilinizi aldatmadan durabilir miydiniz?
Aldatmayı doğru bulmamanın yanında aldatma dürtüm yok. Aklımdakiyle kalbimdekinin farklı kişiler olması fikri çok olağandışı geliyor bana hele yanımdakinin bu ikisinden farklı biri olması zaten mümkün değil. Biriyle birlikteysem, kalbimle, aklımla, ruhumla sadece ve sadece o kişiye bağlı kalırım başkasını gözüm görmez. Hadi diyelim ki olmaz da misal oldu da ben ne olduğunu anlamadan kalbim başkasına kaydı 🤷♀️ o zaman da hayatımdaki insanla her şey bitmiş demektir. İnsan gibi ayrılır yoluma öyle devam ederim. Aldatmak söz konusu dahi olamaz.
aldatmamak bence zaten yakalanma korkusundan degil ki, serefli bi insan oldugundan aldatmiyor kisi. aynisi kendisine yapilsin istemedigi icin, sevmeyi bildigi icin, karsisindakini kullanmak degil de onunla mutlu olmak istedigi icin aldatmiyor. o yuzden aldatmazdim
Bence aldatmamak “yakalanmama” ihtimalinden çok, kendi karakterinle alakalı bir şey 💔✨ Yakalanmasam da asla yapamazdım, çünkü ertesi gün aynaya bakınca kendimden soğurum. Sevgiline güven deyip sonra sırtından vurmak baya tutarsız geliyor 😅
Senin için hangisi ağır basıyor peki, vicdan mı, yakalanma korkusu mu? 🙃
zaten insanlar artik korkmadan etmeden aldatıyor. bir insanin icinde aldatmak varsa yakalanma korkusu olsada olmasada aldatir yoksa da yakalanmayacagina emin olsa bile aldatmaz. karakter meselesi
Aldatmakta asıl mesele yakalanmak değil o ahlaksızlık haysiyetsizlik bence bir insana bir ömür boyu yeter eşinin yanına uzanınca eğer kendinden utanmıyorsa zaten o insan asla iflah olmaz.
Hayatımda bir sevdiğim kadın olsa ve %100 olsa bile kesinlikle aldatmaz idim. Tabii ki de etik olmadığı için doğru bulmuyorum. Aldatan insan müsveddesi, kesinlikle şeref yoksunudur.
Aldatmazdım ben onu seviyorum onun dışında karşı cins ile sohbet bile etmiyorum doğru düzgün
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
kadınlar aldattığında hemen belli oluyor. Aldatılan erkekle seks yapmamaya ya da zora ki yapmaya başlıyorlar. yatak performansından hemen anlarsın kadın ne çeviriyor.