Yakalanmayacağınız kesin olsa, kaçamak yapar mıydınız? Sadık kalır mıydınız yoksa gönlünüz kayar mıydı?

Yakalanmayacağınız kesin olsa, kaçamak yapar mıydınız? Sadık kalır mıydınız yoksa gönlünüz kayar mıydı?

Aldatmazdım çok saçma geliyor aldatmak çünkü ben seni zaten sevmiyorsam ayrılırım hem seninle bir ilişki yaşarken başka birisiyle bir şey yaşamak insanların karaktersizliğini gösteriyor bence aklı başında bir insan böyle bir şey yapmaz yaparsa da zaten ayrıldıktan sonra yapar o da aldatmaktan sayılmaz olması gereken odur ya ayrıldıktan sonra ne yaparsan yap
Benim hayatımda biri varsa, gözüm de gönlüm de ondan başkasını görmez. Karaktersiz değilim, aşkımı da insan gibi yaşarım.
İnsan sevdiğine saygı duyuyorsa zaten aldatmak aklına bile gelmez. Yakalanmam diyip fırsat kollayan birinden zaten hayır falan da gelmez. Bu işin bahanesi de affı da yoktur.
Madem başkası ilgini çekiyor o zaman bitir ilişkiyi, çek git öyle değil mi?
Ama hem seviyorum deyip hem aldatmak ne insanlığa sığar ne de vicdana. Aldatan kim olursa olsun gözümde karakteri sıfırdır.
Böyle insan görünümlü varlıklar benden uzak, Allah'a yakın olsunlar.🙏🏻
Ayy resmen harika bir soru gelmiş, bayıldım! 🤩 Yakalanmayacağımı bilsem bile aldatmak bana hiç sıcak gelmiyor. Sonuçta ilişki dediğin şey güven ve samimiyet üzerine kurulu, gizli saklı işler bana göre değil canım! Kalbimde yer varsa zaten başkası duramaz, yoksa da sevdiklerimi üzmek istemem. Her zaman sadık kalırım; flört etmeyi severim ama aldatmak yok, aşkımın hakkını veriyorum! 💙✨
Bu arada, o GIF tam bir “Vay yakaladım seni!” anı olmuş, çok güldüm! 😂
Fikirlerine ters olan bir düşünce biçiminin sana harika bir soru durumunu yaşatmasıda ilginç. Gizli şeyler heyecan yaratır o heyecanı soruda bile yaşamışsın bence yalan söylüyorsun.
Cevap
30Cevap
Yakalanmamam kesin zaten yapsam yakalanmam kadından yakalanma korkusundan değil istemediği için aldatmaz
Aldatmam aldatmak karakteri olmayanla içindir ilişkide bi sorun varsa konuşmalı ve ona gore yol çizilmeli
hayır karaktersiz değilim aldatmam
Kesinlikle emin olsaydım hiçbir zaman yakalanmayacağıma dair tam bir rahatlık ve genişlik sağlanmış olsaydı benim lehimde, benim avantajıma ve o süreçte bir sevgilim var olsaydı ben prensiplerime, değerlerime, ideallerime, herşeyden önce kendime sadakatimden ve saygımdan ötürü var olan sevgilimi aldatmazdım, gönül kaymasını da reddediyorum, gerçekten mide bulandıran ve kâlp kıran bir tavır, kesinlikle insanın hem kendisine hem de ona mutluluğu yaşatan, sevdiği ve sevildiği insana bir saygısı ve vefası olması gerektiğini düşünüyorum, belki ayrılmak istense bile öncelikle aldatma yaşatılmadan temiz ve arı duru bir ayrılık ve daha sonra yeni bir ilişki tercih edilebilir bu daha mantıklı ve karakterli olandır.
Bir insan gönlünde biri varken kimseye bakmaz buna da ihtiyaç duymaz, aldatıyorsa onun ya kişiliğini ya da sevgisini sorgulamak lazım , kadın ya da erkek hiç fark etmez bunu kafaya koymuşsa yakalancagini düşünmez zaten yapacağı varsa karakteri zayıfsa her şekilde yapar
Kesinlikle öyle 👍🌺 ihanetin olduğu yerde aşktan bahsedilnez
Gif çok iyi :D
Hayır ben aldatmazdım. Seven insan aldatmaz, sevmediğim biriyle de sevgili olmam. 😄
Çok şerfsz bir gif 😄
Bunu yapan karaktersizdir
Net karaktersizdir. Hahah evet gif şerefsiz bayağı ama komik😄
Sevgilimi o kadar çok seviyorum ki, bırak aldatmayı, başkasına bakmak bile içimi kaldırıyor. Onun dışında kimseye zerre çekim hissetmiyorum.
Ben aldatmam ya boş ver ugraşamam böylen şeylerle genellikle ugraşmam yapmam'da sen aldatmış olmuyorsun aslında kendini kandırmış olursun. Sen şimdi birisini aldattıgın zaman aslında kendini kandırmışsın demektir. Kimse görmüyor sanıyorsun ama Allah görüyor. Dünya'da hiçbir şey gizli kalmaz.
Yakalanmayacağımdan kesin emin olsaydımda aldatmazdım. Birisini seviyorsam gözüm ondan başkasını görmez, zaten beni mutlu ediyordur. Mutsuz insan aldatır mutsuzsam o ilişki içerinde kalmam giderim.
Aşk mutlu etmeli insanı, başka arayışlar içine sokmamalı.
Hayır, böyle şeylere gerek yok. Kimseye iple bağlanmadım. Ayrılırım duygum biterse
Aldatmam hele ki karşı taraf seviyor gerçekten güveniyorsa bunlar olmasa bile aldatmam bu karaktersiz insanların işidir sonuçta insan duygularıyla oynanmaz belki yaparsın seninde bir gün başına gelir
Tamamen kişilik meselesi olay yakalanıp yakalanmamak değil vicdani değerleri çürümüş bir insan yakalansa da bu haltı yedikten sonra yüzünün kızaracağını sanmıyorum
@Hüseyin46050 Hayıııırr ona tutkuyla bağlıyım ve çoookk seviyorum ❤🌹
Asla aldatmam. Aldatmak isteyen insan fırsatını bulur aldatır zaten yakalanma riskini düşünmez. Karaktersizlik meselesi bu korku değil..
Aldatmayi acizlik olarak görüyorum. Aldatacagim adamdan ayrilirim.
Yalan söyleme söz konusu ise zaten iyiyim ben istediğim müddetçe yakalanmam ama aldatmam…
Gönül kayması başka bişey, Y@tmak başka bişey... Biri irade dışında olur diğeri bile isteye...
Kendıme saygım var krktersız mıdess orrrrpu cocugu degılım yapmam
Aldatmam.. Aldatmak öncelikle kişinin kendine ihanet etmesidir.
Aldatmazdım herhalde ancak ömür boyu biriyle beraber yaşayacak potansiyeli artık kendimde görmüyorum...
"Ya Herro ya Merro " bir tarza sahibim. Kimsenin peşinden felan koşmuyorum. Sanırım bu yüzden bekar kalacağım.
Kadınlar aldattığı için pişman olup ağlamazlar, yakalandığı için pişman olup ağlarlar. Bir daha kine daha dikkatli aldatırlar.
Yakalanma korkusundan mı insanlar aldatmaktan vazgeçiyor. Aldatma karakter meselesi. Karakteri düzgün olmayan insan, yakalanma korkusuna falan bakmaz.
Erkekler uygun ortam ve zaman olduğunda aldatır. Eğer aldatmıyorsa uygun ortam ve zaman olmamıştır.
Hayır aldatmazdım, Allah biliyor yani yetmezmi, başkası bilse ne bilmese ne
Aslaaa aslaaa yapmam benden sadakatlisiyle daha tanışmadım
Aldatırsam sevdiğim bilmeyecek belki ama ben bilecem böyle bir şeyle ilişkiye devam edemem..
Aldatmam çokta fırsat geçti ama racona ters başka kadınla olmaz
Hayır tabi ki! Hadi yakalanmadın. Kendi vicdanından da mı? Kaça bileceksin?
Her sabah aynaya baktığınızda utanmıyorsanız aldatabilirsiniz.. ama bana ters..
evet kesinlikle aldatirdim. ama aldatacagim karı iyi olmalı sağlam vücudu olmali
Hayır , başına gelmesini istemediğim hiçbir şeyi yapmam
Her zaman her konuda kesin eminim
Ama aldatacak aldanacak bir durum yasamam
bu kabul edilebilir bir şey değil aldatmaya asla yer yok benim hayatımda
Yakalanmayacağıma emın oldamda büyük konuşmayayım aldatmazdım
Hayır aldatmam niye aldatim ki madem bi duygu yok o kişiye karşı adam gibi ayrıl yani bu ladar basit
seven insan aldatmaz ve bu karakter meselesi bazıları eşini sevmese bile ihanet etmek istemez öyleleride az da olsa var
Yaşattıgını yaşamadan ölmez insan
Gozum kimseyi görmez ki aldatayim
Sadık kalırdım
sevince gözüm kimseyi görmüyor ki dkfjf
Aldatıp yakalananlar zaten yakalanmayız sanıyorlar
Hayır, sadık kalmayı bilen biriyim.
Niye ben iradesi olmayan bi canım mıyım?
Hayır benim ruhuma ters…
Kalp kararmışsa kişi her haltı yapar, ayıp
Ben ALDATMAM boşanırsam belki başka birini ALIRIM 2 bahar filan ama yoksa ASLA
Evliyim, telefonla mesajlasip, konuştuğum oldu, oluyor, ama buluşma falan olmadı
Aynısını karın yapsa?
ya da annen yapsa?
Sadık kalan biri değilim
Yine aldatmazdım o kadar Karaktersiz değilim
Asla kaymaz ya
Brad Pitt olsun yine aldatmazdım.
Hayır
Kendime saygım var yapamam
Zaten aldatiyoruzki🤭🤭🤭
Yorumlara bak alayi yalan mk erkekler aldatmam ayrilirim hep sallıyorlar mk aldatmayan erkekmi var😆😆😆😆
Herkesi kendin gibi sanma gizli ! Çık ortaya da görsünler seni
Hayır karakterime yakışmaz
Evet
aldatırdım
Allah sizin gibi düşmanların şerrinden korusun ☺️☺️
Cesur
Aldatmam
Hayır gerek yok
Hayır tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?