Ben aldatmazdım kesinlikle. Böyle bir şeyi kendime yakıştırmam.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yav aldatacak heyecanı 2 dakika yaşayacak kişi aynı olay başına gelince vay efendim beni nasıl aldatır diyip ağlamıcaksa sorun yok karşı taraf için. ben aldatmam gerek yok çok aldatmak isteyen de ayrılsın yazık günah hiçbir insan o psikolojiyi haketmiyor. yaşattığınzı yaşamadan olmezsiniz unutmayın.
Konu yakalanıp yakalanmama meselesi değildir şahsıma göre
Konu eğer ki içsel olarak başka birine herhangi bir duygu besleniyorsa içimde adı varolan ilişki bitmiştir ki söze dökülmesi dile getirilmesi eksik kalmıştır🍀
Yani aldatmayı düşünmüşsem o kişiden çoktan soğumuşumdur, bu yüzden ayrılırım sonra kimle ne istiyorsam gönül rahatlığıyla yaparım. Ayrıca bana yapılmasını istemediğim şeyi bende yapmam
Aldatmamak şerefli, karakterli bir davranış değil; bu sizin öznel yargınız. Ben yakalanmayacağımdan emin olduğum sürece, 2. bir kız da bulursam, aldatırım.
Cevap
176Cevap
Bakma sen burada ahlak dersi verip aldatmazdım falan diyenlere. Artık ahlak anlayışı çok yüzeyselleşti insanlar kendilerini olmadığı biri gibi anlatarak bu konudaki eksiklerini kapatıyorlar psikolojikman ama burada aldatmazdım diyenlerin %90’ı ya hayatında bir kez bile olsa aldatmıştır ya hala daha aldatıyordur ya da fırsatını bulunca aldatacaktır. Bir kere bir insanın aldatma potansiyelini ölçmek istiyorsanız o insanın normal hayatında ne kadar dürüst olduğuna adaletsizlik yapıp yapmadığına veya yapılan adaletsizliklere nasıl tepki verdiğine bakacaksınız. Yani kişinin adalete olan bakış açısı ve onu içinde özümseyip özümsemediğidir önemli olan. Bir insan kendi kişisel çıkar ve hazlarını ahlaki ve insani değerlerin önüne koyuyorsa (bu hayatın her alanında olabilir mesela hırsızlık egolu olmak vs) diyebiliriz ki o insan aldatır. Aldatmıştır. Aldatmadıysa bile fırsatını bulunca aldatacaktır.
Gel alnından opim 🤩🤩🤩
Mükemmel yorum.
Aldatmak, yakalanmak işi değil zaten. Aldatmak olmamışlık, yarımlık, sahtelik ve benlik işi. İnsanların çoğu bilinç altında yakalanmak kışkırtıcılığı arzusu ile de aldatır. Biraz düşünebilen, zaten yakalanmaz ama aklı olan zati kendisini aldatmaz. İnsan aldatırsa, kendisini aldatır.
Asla aldatmam o karakterde bir insan değilim sevdiğim insan dışında gözüm kimseyi görmez arkasından bir iş çevirmem hep ona karşı sadakatli ve dürüst bir insan olurum tek bir yanlışım yalanım dahi olmaz neysem odurum aldatmak karaktersiz insanlara yakışan şeydir karakterli bir insanın gözü asla başkasını görmez öyle bir hata yapmaz
Daha önce cok kez öyle bir fırsatım oldu ama aldatmadim yanımda çıplak kız dahi oldu bana asılan benimle olmak isteyen ama bunu yapmadım çünkü bunu yapmak büyük bir karaktersizliktir seni seven sana değer veren kıza yazık gerçekten bir anlık zevk için şehvet için değmez her kişide adam akıllı sevmez değer kadir kıymet bilmek gerek yanlış insana doğru, doğru insanada yanlış yapılmaz
Aldatan insan aldatılır ilgisini ve enerjisini 1 kadına harcamak yerine birkaç kişiye harcarsan hiç birini mutlu edemezsin ve sonunda kaybetmeye mahkum olursun aldatmak yerine sevgiliniz veya eşinizde eksik gordullklerin veya olmasını istediğin yenilikler varsa onunla konuşarak çözebilirsin
Bir şeyi yapıp yapmamam için birinin beni izlemesi, yargılaması gerekmiyor. Aldatırsam söylerdim ve aldatacak bir kişilikte olsam belli de ederdim. Kimilerine göre duygusal yoğunluk, kimilerine göre karşı tarafa saygı duymak, kimine göre de kendime saygı duymak olarak adlandırılabilir benimki.
Daha çok açmam gerekirse şiddet denildiğinde toplumumuzda fiziksel şiddet akla gelir lakin duygusal şiddet de vardır. Bunu benzeri bir bağlantı olarak uyarlayacak olursak aldatmak yalnız fiziksel yapılan bir eylem olarak anlaşılmamalı diye düşünüyorum, değer verdiğini düşündürdüğün birine yahut belli sözler çerçevesinde bir ilişki yahut iletişim yaşattığını düşündürdüğün birini bilinçli kandırmaya da girer. O yüzden başta yazdığım satırlara dönersek demek istediğim gayet açık anlaşılabilir gibi temelinde düşünerek olayı. Gerisi şahsen bahanedir.
Merhaba.
Hayatım da kimse yok ama olsa asla böyle bir eğilimde bulunmam, yaradanın korkusu var içimde bir genç kızın hayal kırıklığı olmam çünkü ahın bulamayacağı hiçbir adres yok, bunu bilirim nihayetin de onda olan diğerin de yok mu?
Aşk ve şehvet tek insan da anlam bulur.
Aldatsam zaten yakalanmam. Ama bu yakalanma meselesi değil vicdan ve karakter meselesidir. Ben bunu karşı tarafa yapsam bilmese bile benim vicdanim rahat etmez uyuyamam. Veya karakter olarak bunu yapacak bir insan değilim bir söz verdiysem tutarım benim değerlerime ters. Yani ilk önce zaten kendi kendimi de bu duruma sokmam ki partnerimi sokayım.
Hem evet hem hayır. Kimseden korkum genel olarak yok o yüzden gizli saklı yapacağım şeyi alenen de yaparım. Tabi yakalanmama ihtimali kesin ise o da farklı bi durum herkes kabul edebilirdi bence.
@Sensee yani kimseden korktuğum için değil aslında kendim yapmak istemediğim için yapmamalıyım. Fakat herkese bu özgürlük verilseydi ve bunun bi sorun teşkil etmeyeceği, kimsenin ayrılmayacağı veya herhangi bi sorun çıkmayacağı bilinseydi çoğu insanın bu özgürlüğü tatmak isteyebileceğini düşünüyorum açıkçası.
@venom4499 o başka canım. Yani inancından dolayı yapmayan da olabilir tabi ki. Söylemek istediğim şey insanın korkusunun başka insanlardan değil de inancından kaynaklı olması. Ya da tamamen kendi kişiliğine dair kaygısı vs.
burada herkes aldatmam der bence 😂ben bir soru sormuştum bir çok kişi aldatmaya hazırdı😂
🤣🤣🤣
Herkese açık bi ortamda herkes ahlaklı kesilir aldatmaz der doğal olarak... ama çoğu kişi hayatında bir iki kisi ile karşılıklı istek begeni ve güven varsa yapmıştır veya yapabilme ihtimali vardır... herkese yilişan sır taşıyamayacak biri ile yapılmaz... ben yaptığıma değecek değerli bi hanımefendi olursa olabilir diyorum
Hayır tbaikide aldatan insanlarında anlamıyorum neden böyle bi seyi hem kendilerine hemde beraber oldukları insana yaparlar çok kötü bi şey zaten aldatan insan en aciz en aşağılık ve kendine bir gram saygısı olmayan insandır kısacası karaktersizliktir bu yaptığı.
Ne kadar da yalancı var burada. Aldatmak illa seks mi? Bence ben burada birileriyle havadan sudan sohbet ederek bile nişanlımı aldatmış oluyorum. Sonuçta duysa büyük sıkıntı. Ya da o elin kızıyla dertleşse sohbet etse ben ortalığı yıkarım. Ben varken niye başkasıyla konuşuyor derim. ha beni ihmal ettiği için ben burdayım. Onun buna hakkı yok. Ben kendimi haklı çıkarmak için de demiyorum. Ama gerçekler bu
@Tarkan8 güzel oku. Sadece konuşmayı aldatma sayıyorum
Aldatmak kendine ettiğin hakarettir. Sen bir insana saygı duyamayacak kadar ahlaksızsındır. Yani o öğrense de öğrenmese de sen kendini yerin dibine sokmuş olursun.
kendine saygısı olan kişi gerçekten sevmediği birisiyle sevgili olmaz, gönül eğlendirmeye kalkmaz. gerçekten sevdiğin kişiyi de zaten aldatmayı düşünmezsin. yani aldatanlar aslında kendisine saygısı olmayan çok kullanılmış zavallı tipler bana göre
Aldatmak bana göre değil. Aldatmam.
Bu platformda sorulacak soru mu bu?
Tabii ki de kimse aldatmaz.
Hepsi namus timsali, sadakat kelimesinin sözlükteki tanımı, Google görsellerdeki canlı örneği.
2 defa aldatıldığım bunu kimseye yapmam, insan yıkılıyor yaa😑
Önüme bin tane dünya güzeli koy yine de aldatmam sevdiğimi
Hayır, karakterime ters..
Kızların ortalama %25'i "Evet" demiş. Erkekler zaten belli de, kadınlarımıza bu oran yakışmadı. Saygımı kaybetmeye başlayacam sanırım.
Erkek yapınca normal kadın yapınca yakışmadı mı? Yazık
Hak ediyorlar erkekler
@yaşayann_ölü mantıklı :)
Ben öyle yanıma güzel kız alıp diskolarda meyhanelerde gezecek bir insan değilim. olmamayada gayret ediyorum benim için önemli olan namus ve karakterdir.
Çapkın bir insan olsaydım emin olunki diğer erkeklerden daha çapkın olurdum ALLAH KORKUM VAR İŞTE...
Mevzu yakalanıp yakalanmamak değil ki. Herkes kendine yakışanı yapar. Ben böyle bir şeyi kendime yakıştıramam. Bu yüzden de sevdiğim insana ihanet etmem.
Ben burada eşimi kamdirmiyorum kendimi kandırmış olurum o nedenle aldatmam
Şuanda tek takanca takılıyorum yine de aldatmak bana göre değil yaa ben yapamazdim herhalde zaten aldaticak. boyuta geldiyse bir ilişki boşuna devam etmemek lazim
Bence.. Aldatmak mevzu olunca düşünmemiz gereken şey yakalanıp yakalanmayacağımız ihtimali değil , ben şerefimden nasıl bu kadar çabuk vazgeçebildim diye sormaktır. Bu son zamanlarda çok fazla duyduğum bir şey ve bir erkek olarak bu olayları duymak benim bile onurumu kırıyor. Cinsiyeti yoktur bunun , hiçbir insan sevdiğine bunu yapmamalı. Eğer işler o raddeye geldiyse ayrılmak en basit çözümdür. Ben sevdiğime bakmaya kıyamıyordum , insanlar çorap değişir gibi eş değiştiriyorlar. Çok garip..
Bunu bugüne kadar yapmadım bugünden sonra da yapacağımı sanmıyorum.
Aldatmazdim aldatmak yakalanmaktan korkmayla alakali bir durum degil karakterle alakali
Zaten kesin ki. Allah görüyor... ve mahkemede hakim şahitlik edecek
Yakalanmamanin kesinliği diye bir kavram olamaz, hickimse bunu garanti edemez ve garanti gözüyle bakmak en büyük hata olur,,
Aldatmak en adi bir şekilde KARAKTERSİZ' liktir...
Kadın ya da Erkek farketmez. Hayvanın yapmadığını insan yapıyor.
herkes hayır diyor o zaman bu aldatanlar kim merak ediyorum
Aldatılan birisi olarak yaşadığım acıyı bir başkasına asla yaşatmam. Gerçekten karaktersizlik ve kendisine saygısı olmayan insanların tercih ettiği bir eylemdir.
Yakalanma ihtimalim var ama yine de aldatıyorum bağımlılık yaptı resmen
Evet
Evliyim
Eşimle ayrı fikirlerdeyiz boşan deme boşanamam oral yapmıyor Seksi çok fazla istemiyor ben de böyle bir yol buldum
Vay dürüst insan 😂😂
Di mi aşkım
Yolcu yolunda gerek yani diyorsun
Hayır, aldatma kelimesini duymak görmek bile midemi bulandırıyor
Hayır tabii ki. Seven insanın gözünün ucu bile başkasına değmemelidir 🤍
Hayır, bunu kendime yakıştıramam.. Kendime saygım var.
Yakalanıp yakalanmama söz konusu değil buna karakterin ne kadar iznin vereceğine bakmak gerekir. Benim karakterimin bu kadar beni yalnız bırakıp öyle çirkin bir olayla baş başa kalmamı sağlayacağını düşünmüyorum.
Uğraşmam öyle işlerle
Ben aldatılmanın ne demek olduğunu bilirim, o sebeple yakalanmayacağımı bilsem bile asla yapmam bu karaktersizliği.
Hiçbir durumda yakalanmayacağım kesindi ama aldatmadım. Aldatacağımı düşünmüyorum. Çok saçma bir şey ayrıl ne yaparsan yap.
Evet diyenler yine evet diyenlerle
hayır diyenler ise hayır diyenlerle karşılaşması dileğiyle. bu 2 kategorideki insanlar birbirine karışmamalı.
Bunu EİG seçin 👏🏻👏🏻
Aldatacaksam ne diye o insanla birlikteyim abi? Beni görmemesi neyi değiştirir ki hem, sadece kendimi kandırmış olurum.
Yakalanmak sorun değil. Bunu içine sindirebilmek önemli. Aldatmak istesem, kimsenin kimseden haberi olmaz.
Bu çok kötü bir şey ne olursa olsun aldatmam. Karaktersizlikten başka bir şey değil.
Kesinlikle aldatmazdım benim icin sadakat cok önemli
3 kızı 3 ay boyunca idare etmiş bir insanım :D 3üne de aynı facebook şifremi vermeme rağmen yakalayamadılar telefonumu kontrol ettiler yine yakalamadılar ben kendimi ifşa etmesem 3 kızla 1 yıl sevgili kalabilirdim ;)
karşılıklı olarak birbirimizi tamamlayabiliyorsak hayır aldatmam.
yok eğer uyarılarıma rağmen beni doyuramıyorsa durmadan başım ağrıyor dişim ağrıyor gibi bahaneler uyduruyorsa bende dışardan yerim
kadın veya erkek fark etmez iki cins içinde geçerli
ayrıl o zaman lavuk
Boşan ve evlenme
Sorsan kimse aldatmaz ama bu kadar yığınla aldatan insana bakarsak bir sonuca varabiliriz
Ölmüş ilişkilerini konfor alanını bozmamak için devam ettiren karaktersizlerin sorunu o
@hereiamagain Aldatan tonla insan bu kategoriden çıkmıyor sadece
Geneli öyle. Bu sebep harici aldatanların durumu daha da beter
Aldattığımı söyledim. Onun gibi söylememezlik yapmadım sonra da onu sildim.
Aslında b şıkkkı seçtim
Ama
Aldatırdım
Bunu bana yaptıran kişiyi aldatabilecek kadar canımı yakan kişiyi
Zevkle aldatırdım
Al benden de o kadar
Aldatmanın ne gibi bir hazzı gurur verici bir yanı olabilir ki insana sevmiyorsan söyle bitir aldatmak nedir?
Birini sevdiğim zaman başka hiç kimseye bakamazken, onlarla yan yana olmayı bile kendime yakıştıramazken aldatmayı düşünmek aşşağılık olmak olur. Bunun yakalanıp yakalanmamam ile bir ilgisi yok birini seviyorsam başkaları benim için ölmeli bu sevgi karşılıksız da olsa.
Aldatmak sahsiyet meselesi. bi insanin kafasinda bunlar var ise iater saklasin ister saklmasin o kisinin kendine verdigi deger ile ilgili.
Evet aldatırım. Farklı deneyimler her zaman güzeldir
Aldatmak kendini aldatmaktır. Aldatıcak kadar karaktersiz olsam yakalanmaktan niye tırsayım ki?
Yuzde 70 hayir cikmis. Ben sizi yalaninizi seveyim ya
Ben aldatmaktan ve aldatıcılardan kusursuz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Kesınlıkle yapmam. Aşırı ayar oluyorum bu aldatma olaylarına.
Ondan başkasını düşünemezken aldatmayı nasıl düşünebilirim. Aşık olduğumda böyle oluyorum 🥲
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?