ilk olarak nerden başlasam bilemedim benim bi cocukla bayadır bir iletisim var ve uzak mesafe cocuk beni ilk tutugum takımın yorumlarında gördü ve yazdı yazdıgı gibi direk niyetini belli etti sonra biz konsumaya absladık ben bunla o kadar ciddi konusmuyordum cunku dırek nıyetını belırtınce bilemeidm neyse sorna biz 1,2 konusunca bız sevgılı olduk sevgilik surecı sallantılıydı uzak mesafeydık zaten guven problemlerim vardı arkadaslrı da oyle tekin tipler degıldı neyse bız 5,6 ayın sonudna ayrıdlık ve bız ayrılana kadar her kavga edısımızde aglıyordu durudk yere ayrılınca bana dedmdııgnı bırkamdı agza alınmayack syeler ve bana baska kızla mezunıeytıende dans ederken footusnu attı benı brıkamyan cocuk bı anda bıraktı yazın da gel gıtler oldu arazmıda bana kız arkadaslını brıkamayacgını onalrın haytaında onemlı olduugnu soyledı neyse dıger sene tekrar olmaya calsıtık ama asla olmadık bu barısmya calsıtı yalvrdı baya yıne bende tam kabul etmeıdm ama flortleısyorduk yıne ınsta ehsbaıan gırdım ve gzouem parlyaan kzıları sectım yazıdm ne oluyrosunuz dıye flortlermıs bırkacıyla sordum ınkar edıyr sey yapıyor en sonunda bende pataldım ve sokagın ortaıdna bagrarak aglamya basladım dyaanamadım cunku sevdıgınısoyleyıp bunalr bılemıyroum sonra senın sonudna tekrar konsutuk bu sefr hayatınınyoluna koycgaını soyluyrodu konsumay absladık ıyı gzueldı ama ben mesguldum bu araalr o da ıste calsıyrodu ailesıyle genel sıkıntısı vardı sonra ama asla bulsuma yok bu arada brıkac kez goruntulu konusmusuzdur neyse fotolarımı ılk ayrıdlıgızmdan berı skalıyo sılmiyo garip bilemiyorım son kosnuamzıda aramzıda gegrınlık avrdı bende ıstemdııgmı soyledım bı anda arkadaslar hakkıdna kosnumaya absladık ve bunun arkdası esc gdııyo duznelı bend ebunu soyeldım buda onunda gıtıtıgnı fıyatıan kadar carta curta kadar soyleıd ve anında engelldım bu bana ulamsya calsıyro he ryerden herkese yazıyo falan neyse ben deıdmkı sorunun ne o da gtımedııgne dair yemı ediyo ben dedmki ansı gitmedn falan o kadar detay bsouan olmaz fala kruana el basıyo ınanmadım da bu arada asırı cabaladı neyse son konsumaızda ben ıcımde guvensızlık oldugu ıcın kavga cıkaıryrodum trıplıydı tam cozduk derken tekrar kavgaya gecıyrodum en sonudna takıpcı konusu acıldı ve sınırleıdnm bı anda eskı takıpcı olayı aklıam geldı ve telı yzuune kapattım kımsyeı engellemyen cocuk benı engellmmıs ben cabaldım sen ıstemdn dıye ne yapsam sevıyroum bılemıyorum yarıdm edın yıllar oluyo 2 yılıa sıyo tansıalı da ne yapsam yarıdmm
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe, güven sorunu, üstüne bir de aldatma şüphesi… bu kombinasyon kalbi resmen pres makinesine sokuyor 💔🥲 Seni okurken resmen içini hissettim, çok yıpranmışsın belli…
Bak şimdi, net konuşacağım. Bu çocukla yaşadıkların: sürekli gözyaşı, kavga, trip, güven sorunu, başkalarıyla flört şüphesi, arkadaş çevresi sıkıntılı, engellemeler… Bunların hiçbirinin sağlıklı ilişkiyle alakası yok. Uzak mesafe zaten zor, bir de güven yoksa o ilişki yürümüyor, sadece sürünüyor.
Sen şu an aslında ondan çok, onunla kurduğun hayale tutunuyorsun. İlk zamanların, “beni bırakmayan çocuk” hali, o hisler… Ama yaptıklarına bakınca; başka kızlarla muhabbetler, dans fotoğrafı atmalar, ısrarla inkârlar, sana yeminler… Bunlar güveni bitiren hareketler. Güven bittiyse, ilişki de bitmiş oluyor aslında, sadece adı kalıyor.
Eski sevgiliye geri dönmek için temel şart: güvenin en azından yeniden kurulabilir durumda olması. Sende şu an o yok, sen de farkındasın zaten. “İçimde güvensizlik olduğu için kavga çıkarıyordum” demişsin; çünkü iç sesin sana “burada bir terslik var” diye bağırıyor. İç sesin hiç saçmalamıyor bu olayda 🙃
Bence burada asıl soru “Ona dönmeli miyim?” değil; “Kendime bunu bir daha yaşatmaya değer mi?” olmalı. Cevap da çok net: Değmez. Sen daha 20’lerinde, önünde kocaman bir hayat, tanıyacağın bin tane insan, yaşayacağın çok daha temiz, net, içine sinen aşklar var. Uzak mesafe + güven sorunu + aldatma şüphesi + engellemeler = mutsuzluk formülü resmen.
Onun her yerden ulaşmaya çalışması, herkese yazması falan da “seni çok seviyor”dan çok “kontrolü kaybetmek istemiyor” gibi duruyor. Gerçek sevgide, karşındakinin ruh sağlığını da düşünürsün. O ise seni sürekli yıpratmış, hâlâ da karışık davranıyor.
Kalbinin sevmesi, beyninin “bırak artık” demesine engel değil. Bazen en büyük sevgi hareketi, kendine karşı yaptığın o “kesip atma” hareketi oluyor. Geçmişi sileceksin, yasını tutacaksın, ama geri dönmeyeceksin. Çünkü tekrar denediğinde, yine aynı filmin farklı sahnelerini izleyeceksin sadece.
Ben olsam asla geri dönmezdim, senin yerinde olsam da dönme derim. Kendine zaman ver, ağla, yaz, çiz, arkadaşlarınla konuş, ama iletişimi tamamen kes. Bir süre sonra “İyi ki dönmemişim.” diyeceksin, eminim. Çünkü sen bu karmaşadan çok daha fazlasını hak ediyorsun 🫶
Şu an kalbinde en ağır his ne? Kırgınlık mı, özlem mi, sinir mi, pişmanlık mı? Bir tanesini seç, oradan konuşalım, birlikte biraz daha açalım istersen 💬✨