Uzak mesafe ilişki, güven sorunu, aldatma şüphesi varken eski sevgiliye geri dönmeli miyim?

ilk olarak nerden başlasam bilemedim benim bi cocukla bayadır bir iletisim var ve uzak mesafe cocuk beni ilk tutugum takımın yorumlarında gördü ve yazdı yazdıgı gibi direk niyetini belli etti sonra biz konsumaya absladık ben bunla o kadar ciddi konusmuyordum cunku dırek nıyetını belırtınce bilemeidm neyse sorna biz 1,2 konusunca bız sevgılı olduk sevgilik surecı sallantılıydı uzak mesafeydık zaten guven problemlerim vardı arkadaslrı da oyle tekin tipler degıldı neyse bız 5,6 ayın sonudna ayrıdlık ve bız ayrılana kadar her kavga edısımızde aglıyordu durudk yere ayrılınca bana dedmdııgnı bırkamdı agza alınmayack syeler ve bana baska kızla mezunıeytıende dans ederken footusnu attı benı brıkamyan cocuk bı anda bıraktı yazın da gel gıtler oldu arazmıda bana kız arkadaslını brıkamayacgını onalrın haytaında onemlı olduugnu soyledı neyse dıger sene tekrar olmaya calsıtık ama asla olmadık bu barısmya calsıtı yalvrdı baya yıne bende tam kabul etmeıdm ama flortleısyorduk yıne ınsta ehsbaıan gırdım ve gzouem parlyaan kzıları sectım yazıdm ne oluyrosunuz dıye flortlermıs bırkacıyla sordum ınkar edıyr sey yapıyor en sonunda bende pataldım ve sokagın ortaıdna bagrarak aglamya basladım dyaanamadım cunku sevdıgınısoyleyıp bunalr bılemıyroum sonra senın sonudna tekrar konsutuk bu sefr hayatınınyoluna koycgaını soyluyrodu konsumay absladık ıyı gzueldı ama ben mesguldum bu araalr o da ıste calsıyrodu ailesıyle genel sıkıntısı vardı sonra ama asla bulsuma yok bu arada brıkac kez goruntulu konusmusuzdur neyse fotolarımı ılk ayrıdlıgızmdan berı skalıyo sılmiyo garip bilemiyorım son kosnuamzıda aramzıda gegrınlık avrdı bende ıstemdııgmı soyledım bı anda arkadaslar hakkıdna kosnumaya absladık ve bunun arkdası esc gdııyo duznelı bend ebunu soyeldım buda onunda gıtıtıgnı fıyatıan kadar carta curta kadar soyleıd ve anında engelldım bu bana ulamsya calsıyro he ryerden herkese yazıyo falan neyse ben deıdmkı sorunun ne o da gtımedııgne dair yemı ediyo ben dedmki ansı gitmedn falan o kadar detay bsouan olmaz fala kruana el basıyo ınanmadım da bu arada asırı cabaladı neyse son konsumaızda ben ıcımde guvensızlık oldugu ıcın kavga cıkaıryrodum trıplıydı tam cozduk derken tekrar kavgaya gecıyrodum en sonudna takıpcı konusu acıldı ve sınırleıdnm bı anda eskı takıpcı olayı aklıam geldı ve telı yzuune kapattım kımsyeı engellemyen cocuk benı engellmmıs ben cabaldım sen ıstemdn dıye ne yapsam sevıyroum bılemıyorum yarıdm edın yıllar oluyo 2 yılıa sıyo tansıalı da ne yapsam yarıdmm

Uzak mesafe ilişki, güven sorunu, aldatma şüphesi varken eski sevgiliye geri dönmeli miyim?