Kaçıngan bağlanma stiline sahip ex sevgili geri döner mi yoksa bu kesin bitiş mi?

Merhaba. Sevgilimle neredeyse 1 yıl süren bir ilişkimiz oldu. Kendisi kaçıngan bağlanma stiline sahip ve bunun farkında; hatta bana da bu terimleri o öğretti.

İlişkimizin başında hafif sorunlar yaşadık, ancak sonrasında yaklaşık 6 ay boyunca sorunsuz bir şekilde devam etti. Sadece benden biraz daha fazla zaman istediğini söylüyordu. Benimle buluştuktan sonra ise geceleri kötü hissettiğini dile getiriyordu. Buna rağmen beni sevdiğinden emindim; çünkü bazı dönemlerde sevgi patlamaları yaşıyordu.

İlişkimiz iyi giderken aniden ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı. Ben konuşmak için yanına gittiğimde tekrar barışıyorduk. Bu durum birkaç kez tekrarlandı.

En son buluşmamızda kendisi biraz kötü hissediyordu ama bana karşı çok iyiydi. Buluştuktan sonra ayrıldık ve o gece yine ayrılmak istediğini söyledi.

Başta beni sosyal medyadan engellemedi, ancak ben biraz ısrar edince her yerden engelledi. Son olarak bana, ilişkimizi çabalamaya değer görmediğini söyleyerek bitirdi.

Şimdi merak ettiğim şey şu: Sizce geri döner mi, yoksa bu gerçekten bir bitiş mi? ( bana boş ver kaçıngandan kurtuldun falan demeyin çünkü çok seviyorum)

Kaçıngan bağlanma stiline sahip ex sevgili geri döner mi yoksa bu kesin bitiş mi?